Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 46
Page 37 of 46 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 46
Re: Hnl 21/22
Najgori si kmecavac, ali nisi najgori...End wrote:tko o čemu ja kmečavac o kmečanju
odurno
Jedan nema snage niti zakmecati, zadnje dane se duboko zavuka u rupicu...
Guest- Guest
ha ha ha!
izgubljeni splićo glumio suca u puli!
uzalud krečite, nagutati ćete se prašine iza dinama, drugovi sektaši.
izgubljeni splićo glumio suca u puli!
uzalud krečite, nagutati ćete se prašine iza dinama, drugovi sektaši.
sitting_bull-
2015-09-28
samo činjenice.
bodove smo uknjižili i razotkrili još jednog "poštenog" spliću.
bože dragi, koliko vas ima!
bodove smo uknjižili i razotkrili još jednog "poštenog" spliću.
bože dragi, koliko vas ima!
sitting_bull-
2015-09-28
Da, ovakav sudac-neznalica je očiti primjer kako takav sudac iz jedne mirne utakmice može napraviti rat ...
Zeko-
2015-08-26
mijakunje nakon pobjede ?
ajde da i to zapišemo.
ajde da i to zapišemo.
sitting_bull-
2015-09-28
A mi imamo ‘pogurance’, a ne sviraju nam se cisti penali te nam se kradu bodovi?
I to bi volija vidit!
:^O
I to bi volija vidit!
:^O
Guest- Guest
Najboljih XI
Ova rupa na golu je upala zbog toga šta jedini ima 60% nastupa, šta je glavni kriterij prilikom izbora.
I Ivušić i Malenica i Labrović i Kotarski su bolje ocjenjeni od njega
Ova rupa na golu je upala zbog toga šta jedini ima 60% nastupa, šta je glavni kriterij prilikom izbora.
I Ivušić i Malenica i Labrović i Kotarski su bolje ocjenjeni od njega
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ivušić je bio po meni najbolji.
Livaja igrač polusezone, iako je Bočkaj nešto bolje ocijenjen u prosjeku. Ali Marko je davao ritam polusezoni, sve se zavrtilo oko njega. Bočkaj je najbolji zadnje dvije sezone, ali ne možeš iz zadnjeg reda dovesti Osijeka preko Dinama do naslova.
Livaja igrač polusezone, iako je Bočkaj nešto bolje ocijenjen u prosjeku. Ali Marko je davao ritam polusezoni, sve se zavrtilo oko njega. Bočkaj je najbolji zadnje dvije sezone, ali ne možeš iz zadnjeg reda dovesti Osijeka preko Dinama do naslova.
niels-
2021-04-26
Opet se javlja bakavelikišef koji zna kakvu tetovažu ima Livaja oko kurca ... Dakle, u momčadi polusezone su 4 igrača Lutalice šrd, 3 igrača Rijeke, 1 igrač Osijeka i 2 igrača Dinama i još, veli kurcotetovažni, da je 1 igrač Dinama upao "na silu" ... I njemu je to realno iako su Dinamo, Rijeka i Osijek završili polusezonu sa 5 bodova viška u odnosu na Lutalicu šrd ... Gospo'n kurcotetovažni, ovdje nije presudno ocijenjena kvaliteta izvedbe, presudan je kriterij ocijenjivanja ... Jer, za istu kvalitetu izvedbe igrač Lutalice će sigurno dobiti veću ocijenu od igrača Dinama, jer je letvica za igrače Dinama par levela iznad one za igrače Lutalice ... Tak' da je u jednoj solidno odigranoj utakmici za te ocijenjivače, igrač Hajduka jako dobar, a igrač Dinama loš jer od igrača Dinama očekuju daleko više nego od igrača Lutalice ...
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Opet se javlja bakavelikišef koji zna kakvu tetovažu ima Livaja oko kurca ... Dakle, u momčadi polusezone su 4 igrača Lutalice šrd, 3 igrača Rijeke, 1 igrač Osijeka i 2 igrača Dinama i još, veli kurcotetovažni, da je 1 igrač Dinama upao "na silu" ... I njemu je to realno iako su Dinamo, Rijeka i Osijek završili polusezonu sa 5 bodova viška u odnosu na Lutalicu šrd ... Gospo'n kurcotetovažni, ovdje nije presudno ocijenjena kvaliteta izvedbe, presudan je kriterij ocijenjivanja ... Jer, za istu kvalitetu izvedbe igrač Lutalice će sigurno dobiti veću ocijenu od igrača Dinama, jer je letvica za igrače Dinama par levela iznad one za igrače Lutalice ... Tak' da je u jednoj solidno odigranoj utakmici za te ocijenjivače, igrač Hajduka jako dobar, a igrač Dinama loš jer od igrača Dinama očekuju daleko više nego od igrača Lutalice ...
To stoji.
niels-
2021-04-26
Nogometaš koji je pijan demolirao benzinsku na sudu: ‘Nisam kriv!‘; Djelatnica pumpe: ‘Bila sam u bolovima, molila za pomoć, ali...‘
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/nogometas-koji-je-pijan-demolirao-benzinsku-na-sudu-nisam-kriv-djelatnica-pumpe-bila-sam-u-bolovima-molila-za-pomoc-ali-1164409
– Ne smatram se krivim za kazneno djelo koje mi se stavlja na teret, ali iznimno mi je žao što se to dogodilo - rekao je Bočkaj na Općinskom sudu u Osijeku gdje mu je u srijedu ponovno počelo suđenje. Podsjetimo, Bočkaj je prije gotovo tri godine s 1,86 promila alkohola u krvi svojim automobilom Mercedes AMG E43 uletio u prodajni prostor INA benzinske crpke u Kanižlićevoj ulici u Osijeku. Osim što je demolirao prodajni prostor benzinske, Bočkaj je uletom u prodajni prostor ozlijedio i djelatnice, koje su se nalazile iza pulta.
Moralna nakaza i nula od čovika...
Samo, u gnojnoj državi poput Hrvatske ovakve nule će se manje osuđivati nego neki drugi kojima je grijeh pjevanje...
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/nogometas-koji-je-pijan-demolirao-benzinsku-na-sudu-nisam-kriv-djelatnica-pumpe-bila-sam-u-bolovima-molila-za-pomoc-ali-1164409
– Ne smatram se krivim za kazneno djelo koje mi se stavlja na teret, ali iznimno mi je žao što se to dogodilo - rekao je Bočkaj na Općinskom sudu u Osijeku gdje mu je u srijedu ponovno počelo suđenje. Podsjetimo, Bočkaj je prije gotovo tri godine s 1,86 promila alkohola u krvi svojim automobilom Mercedes AMG E43 uletio u prodajni prostor INA benzinske crpke u Kanižlićevoj ulici u Osijeku. Osim što je demolirao prodajni prostor benzinske, Bočkaj je uletom u prodajni prostor ozlijedio i djelatnice, koje su se nalazile iza pulta.
Moralna nakaza i nula od čovika...
Samo, u gnojnoj državi poput Hrvatske ovakve nule će se manje osuđivati nego neki drugi kojima je grijeh pjevanje...
Guest- Guest
baš bi tebe bilo briga da nije potpisao za dinamo kompleksašu
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:baš bi tebe bilo briga da nije potpisao za dinamo kompleksašu
Zeko-
2015-08-26
Page 37 of 46 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 46