Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 46
Page 31 of 46 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 38 ... 46
Re: Hnl 21/22
A bogami, onda nisi ni ti meni čuva prkno po Bosni i po Dinari ... Znači da brend laže ...FRANK wrote:Meni sigurno nisi cuva prkno oko capljine stoca tasovcica mostara i boksevice.Zeko wrote:Jesi siguran u to kaj si napisao? A kaj ako sam ja čuvao prkno njemu? Ti to ne znaš i zato nemoj pisati napamet ...jasambrend wrote:Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
Samo vi niste moji vi ste mamicevci vi imate veze sa iskrenom ljubavi prema finamo koliko i uganda sa svemirskim istrazivanjem.
mamić nije dinamo, ali je za dinamo učinio više nego svi lažni zaljubljenici u dinamo.
Ovaj iz Kostarike je svojedobno čuva prkno i tebi i toj pobjegulji od zakona kojoj se klanjaš...evidentna razlika.
A cisto sumnjam da si bija samnom i na dinari
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
FK Reka se nekako drži na vrhu, još od 8. kola (početak rujna).
niels-
2021-04-26
Istra i HD igraju danas popodne, ali to neće promijeniti previše na tablici.
niels-
2021-04-26
U ostalim vijestima: imamo promjenu na vrhu tablice :)
niels-
2021-04-26
Igraju Istra i Loksa. Tablica ima sasvim logičan izgled kakav će vjerojatno biti i na kraju. Ako Loksa ne preskoči mijaukavce.niels wrote:Istra i HD igraju danas popodne, ali to neće promijeniti previše na tablici.
Meni je Slaven simpatičan klubić, rado bih da ispadne Istra.
niels-
2021-04-26
KC je meni ok, mogu mirno parkirat isprid stadiona, mogu popit pivu, dvi, tri prije utakmice u kafiću isprid, nema straja od bilo kakvih izgreda.Giorgio wrote:Volio bi da belupo ispadne ..odvratan klub ..skoro kao rijeka i osijek
Ali klub... baš odvratan.
25 godina su u prvoj ligi, da oni oni stadion nisu cilo to vrime mogli malo sredit, napravit još koju tribinu. Nego razvukli one šarene cerade oko terena da se ne vide njive i štale okolo, pari cigansko naselje. To može dobit licencu za prvu ligu samo u močvari.
Najjače je bilo kad su ono bili izvukli Galatu, pa im Turci nakon izvlačenja pristupili i zatražili 5 iljada karata za svoje navijače... Ja mislin da im je pa mrak na oči kad su vidili u koju su selendru došli
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
DINAMO ZAGREB
Javili su nam se nogometni suci. Tvrde da zbog Dinama ne mogu dobiti povrat poreza
Riječ je o nekoliko sudaca s područja Zagreba koji sude mlađim kategorijama. Ove godine nisu mogli dobiti povrat poreza.
S obzirom na to da se ista situacija dogodila nekolicini sudaca, odlučili su se obratiti Poreznoj upravi i saznali su kako je Dinamo subjekt iz rješenja koji nije platio porez te je samim time njihova porezna kartica još uvijek bila otvorena.
https://www.index.hr/sport/clanak/javili-su-nam-se-nogometni-suci-tvrde-da-zbog-dinama-ne-mogu-dobiti-povrat-poreza/2306491.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
Zato kad treba podmazati ove suce iz prve HNL, onda nema problema...
Kakav ogavan klub...
Javili su nam se nogometni suci. Tvrde da zbog Dinama ne mogu dobiti povrat poreza
Riječ je o nekoliko sudaca s područja Zagreba koji sude mlađim kategorijama. Ove godine nisu mogli dobiti povrat poreza.
S obzirom na to da se ista situacija dogodila nekolicini sudaca, odlučili su se obratiti Poreznoj upravi i saznali su kako je Dinamo subjekt iz rješenja koji nije platio porez te je samim time njihova porezna kartica još uvijek bila otvorena.
https://www.index.hr/sport/clanak/javili-su-nam-se-nogometni-suci-tvrde-da-zbog-dinama-ne-mogu-dobiti-povrat-poreza/2306491.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d
Zato kad treba podmazati ove suce iz prve HNL, onda nema problema...
Kakav ogavan klub...
Guest- Guest
Ništa čudno za GNK lopove...
Pa i svojim ‘legendama’ su uredno ostajali dužni pa se išlo na sud...
Pljuc!
;)
Pljuc!
;)
Guest- Guest
Samo transparentno... Dajte da budemo zajedno. Treba li skupiti koju kunu...Ima li tko broj žiro računa?
darth_vader-
2014-04-17
fridrih-niche wrote:Ništa čudno za GNK lopove...
Pljuc!
;)
Istina... samo je po tom pitanju hajduk jos i gori ^^
Guest- Guest
Ko ih jebe, nek si sami plaćaju porez i prirez na honorare.
Kakav vikend u HNL-u. Kontinentalni i jadranski derbi. Za očekivati je pobjede domaćina. Korporacija protiv sekte i mađarona.
Da niste tako jadni nadao bih se da možete sutra iks izvući
Trenutno nema većih jadnika od Dinama na čelu sa Krkijem ... Njega je trebalo maknuti odmah nakon Šerifa i one blamaže u Moldaviji ... A ovaj današnji njegov potez na isteku 92. minute spada u vrh vrhova ljudske gluposti i očiti je dokaz da je on potpuno pogubljen ... Preko 50 godina pratim nogomet, ali tako nešto još nikada nisam vidio a vjerojatno ni neću ... To čak ne spada ni u trenersko neznanje, to je čisti debilizam ... Ja bi bio presretan da on malo pojasni što je htio sa tim potezom i koja je bila njegova zvijezda vodilja da to napravi ...
Zeko-
2015-08-26
Page 31 of 46 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 38 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 46