Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 46
Page 30 of 46 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 38 ... 46
Re: Hnl 21/22
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:End wrote:slušaj kako šumi, slušaj kako šumi
pušim ga lopovima
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Mamic je ucinio da dobar dio prihoda nađe put u njegov džep
Toliko o ljubavi prema klubu
Ps : Dea te trazi
Guest- Guest
Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
Samo vi niste moji vi ste mamicevci vi imate veze sa iskrenom ljubavi prema finamo koliko i uganda sa svemirskim istrazivanjem.
mamić nije dinamo, ali je za dinamo učinio više nego svi lažni zaljubljenici u dinamo.
Zeko-
2015-08-26
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
u svakom slučaju učinio je sam više za dinamo, nego vidošević, brbić, kos, kerum, svaguša, maleš i ostala sektaška boranija za hajduk zajedno.Giorgio wrote:Mamic je ucinio da dobar dio prihoda nađe put u njegov džep
Toliko o ljubavi prema klubu
Ps : Dea te trazi
tko zna koliko puta je već rečeno: kako to da "opljačkani" dinamo posluje profitabilno i ima pozitivnu bilancu, a "pošteni" hajduk godinama grca u dugovima i pitanje je kad će doći barem na pozitivnu nulu.
p.s. dea je zbrisala u ilegalu i ne traži nikoga. dapače, nada se da nju ne traže.
sitting_bull-
2015-09-28
Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
Samo vi niste moji vi ste mamicevci vi imate veze sa iskrenom ljubavi prema finamo koliko i uganda sa svemirskim istrazivanjem.
mamić nije dinamo, ali je za dinamo učinio više nego svi lažni zaljubljenici u dinamo.
Ovaj iz Kostarike je svojedobno čuva prkno i tebi i toj pobjegulji od zakona kojoj se klanjaš...evidentna razlika.
darth_vader-
2014-04-17
Čekaj, al Svetina i Zeko nisu bili u gardi?jasambrend wrote:Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
Ovaj iz Kostarike je svojedobno čuva prkno i tebi i toj pobjegulji od zakona kojoj se klanjaš...evidentna razlika.
:D
Guest- Guest
sektaško pušenje iznad stola se nastavlja
vidim spodobe regrutirale brenda kupili ga za 2 yogurtha i japanke
a mogao je biti gospodin dinamovac
End- Posts : 21177
2015-08-25
KBKGiorgio wrote:Nego ..nitko ne komentira kako je dinamo 1.5 dobio mocnu rijeku
Guest- Guest
Jesi siguran u to kaj si napisao? A kaj ako sam ja čuvao prkno njemu? Ti to ne znaš i zato nemoj pisati napamet ...jasambrend wrote:Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
Zeko-
2015-08-26
Ma pusti ih.jasambrend wrote:Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja sam.u Kostariku preselio 2008 zbog jedne zene.Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
Ona nije htjela da ide daleko.
A njoj za ljubav sam se odlucio na taj potez.
A onda su isti oni koji su brizno cuvali mamica odlucili meni iskopati iz vremena oruzanih akcija da se steknu preduvjeti za oslobodjenje knina.
A nit sam bio neki casnicki cin nit ista obican narednik.
A razlika izmedju mene i tvog mamica je ta sto ovaj Ante nikad ni jednu placu nije uzeo za vrime rata
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Meni sigurno nisi cuva prkno oko capljine stoca tasovcica mostara i boksevice.Zeko wrote:Jesi siguran u to kaj si napisao? A kaj ako sam ja čuvao prkno njemu? Ti to ne znaš i zato nemoj pisati napamet ...jasambrend wrote:Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
A cisto sumnjam da si bija samnom i na dinari
2015-09-13
End wrote:sektaško pušenje iznad stola se nastavlja
Trol level expert...
darth_vader-
2014-04-17
A bogami, onda nisi ni ti meni čuva prkno po Bosni i po Dinari ... Znači da brend laže ...FRANK wrote:Meni sigurno nisi cuva prkno oko capljine stoca tasovcica mostara i boksevice.Zeko wrote:Jesi siguran u to kaj si napisao? A kaj ako sam ja čuvao prkno njemu? Ti to ne znaš i zato nemoj pisati napamet ...jasambrend wrote:Zeko wrote:Interesantno je kak' Mamića ovdje spominju samo oni koji ga ne vole ... Ti i ja, koji smo etiketirani k'o "mamićevci" niti ga se ne sjetimo dok ga netko od sektaša ne spomene, a sad im se pridružio i onaj kaj je pobjegao u Kostariku i deklarira se k'o "veliki dinamovac" ... I sad, Mamić koji je otišao u Bosnu je bjegunac, a on koji je otišao u Kostariku nije bjegunac ... Ili nije bjegunac nijedan ili su obojica bjegunci ...sitting_bull wrote:jebo te mamić.FRANK wrote:Boli me kurac za sektu nego mi je zao sto vi moji dinamovci jedete svako govno koje prosere udbas iz medjugorja.Zeko wrote:A videre sektaše kak' su se uzjogunili ... Izgleda da ih je oproštaj od najavljivane titule pokosio ... Al' za svaku je pohvalu kak' se drže jedan drugoga, veliki šef Jack Trbosjek, dva forumska idiota niče i ona dvorska luda amper, a brend im malo pomaže ...
A cisto sumnjam da si bija samnom i na dinari
Zeko-
2015-08-26
Page 30 of 46 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 38 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 46