Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 46
Page 26 of 46 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 46
Re: Hnl 21/22
FRANK wrote:Boze sveti nema me 15 dana na forumu vlada gey harmonija.
Vratim se mrznja i uvrede posvuda.
Nema me 15 dana ni meggi ni noor ne navracaju
Sad kad cuju da sam se vratio neces ih se moci otarasiti
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:FRANK wrote:Boze sveti nema me 15 dana na forumu vlada gey harmonija.
Vratim se mrznja i uvrede posvuda.
Nema me 15 dana ni meggi ni noor ne navracaju
Sad kad cuju da sam se vratio neces ih se moci otarasiti
Guest- Guest
Ja ne serem, ja kakim ... Sere ti niče ...FRANK wrote:Ah podrsku idiotu daje i rob koji se bez zapovijedi iz medjugorja nesmi ni posrat ka covik.Zeko wrote:Tominjo wrote:Evo, probudila se budaletina iz Kostarike i po običaju dokazuje koliko je glup i ograničen.
Zeko-
2015-08-26
Rijeka se drži dosta tvrdoglavo vrha, utrka je neočekivano zanimljiva.
Zadnji puta kada su ovako obilazili oko prvog mjesta, bila je 2016/17.
Dinamo je pak na -2 kola.
Zadnji puta kada su ovako obilazili oko prvog mjesta, bila je 2016/17.
Dinamo je pak na -2 kola.
niels-
2021-04-26
Inače iz tablice molim da isključite Reku (srpske kuje), Osijek (mađarske kuje), Hajduk (sekta), Goricu (poljske kuje), Šibenik (kolumbijske kuje), Istru (sekta + američke kuje)...
I dobiti ćete kako-tako poštene hrvatske klubove, a na vrhu se zlati naša perjanica DINAMO ZAGREB.
Ponosan sam kaj sam purger!
I dobiti ćete kako-tako poštene hrvatske klubove, a na vrhu se zlati naša perjanica DINAMO ZAGREB.
Ponosan sam kaj sam purger!
niels-
2021-04-26
Dečki, molim vas, uz drogu, u ove dane, da ne konzumirate mlado vino iz Zagorja.
Barem ne prije krštenja i u kombinaciji s rakijom. :)
Barem ne prije krštenja i u kombinaciji s rakijom. :)
niels-
2021-04-26
niels wrote:Inače iz tablice molim da isključite GNK Lopov (mamićevu kuju)
Sramim se kaj sam purger!
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:niels wrote:Inače iz tablice molim da isključite GNK Lopov (mamićevu kuju)
Dinamo mogu voditi ti, ja, niče…
On će uvijek u svijesti naroda biti hrvatski klub.
Hajduk, kao i Partizan, ima neke drukčije konotacije. Ne znam koje si godište, da li ti moram crtati ili ne moram…
niels-
2021-04-26
Dinamo danas ima određenu konotaciju, naime, lopovski je klub...
Posta je simbol lopovluka i korupcije...
Nema veze koje si godište, taj lopovluk se jasno vidi...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Dinamo danas ima određenu konotaciju, naime, lopovski je klub...
;)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Dinamo danas ima određenu konotaciju, naime, lopovski je klub...
;)
Guest- Guest
Da a samo na sat vremena leta ili manje na zapadu u italiji saveznoj knezevini Piemontutocnije gradu Torinu igra i stoluje najveci klub Italije i svijeta.Giorgio wrote:Isse koga briga za ovu propalu ligu
Klub koji ima 38 naslova serie a i zove se Juventus.
Nije ono da su zapeli na nekih 18
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:niels wrote:Inače iz tablice molim da isključite GNK Lopov (mamićevu kuju)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Dinamo danas ima određenu konotaciju, naime, lopovski je klub...
;)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Giorgio wrote:Isse koga briga za ovu propalu ligu
2017-04-24
niels wrote:Andreas Goldberger wrote:niels wrote:Inače iz tablice molim da isključite GNK Lopov (mamićevu kuju)
Dinamo mogu voditi ti, ja, niče... Samo trebamo biti lopovi i prevaranti...
On će uvijek u svijesti naroda biti klub kojeg su osnovali komunisti, a kojeg vode lopovi...
Hajduk, ima sasvim drukčije konotacije. Hrvatski Nogometni Klub koje su osnovali splitski studenti, klub iz naroda, od navijača i za navijače. Bio i ostao.
Ne znam koje si godište, da li ti moram crtati ili ne moram…
Guest- Guest
Pa i treba biti lopv i ponašati se shodno okruženju u kojem djeluješ ... Moraš biti razbojnik da bi se suprostavio športskom razbojničkom društvu HNK Lutalica (Hajduk, Hajdučić) Split kojeg je državni aparat već valjda 5 puta spasio od bankrota oprostivši im dugove u nekoliko navrata ... I onda dalmatinski forumski idioti imaju obraza Dinamo nazivati lopovima ... Pa Dinamo je za njih oličenje poštenja i transparentnosti ... Pazi, Lutalica je 50 mil. kuna u dugu, a dozvoljeno im je raditi ulazne transfere, pa toga nigdje u svijetu nema ...Al' to su naša posla da lopov (Lutalica) i njegova sekta nazivaju najveći i najbogatiji klub u Hrvata (Dinamo) lopovima ...fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Dinamo danas ima određenu konotaciju, naime, lopovski je klub...
;)
Zeko-
2015-08-26
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Dinamo danas ima određenu konotaciju, naime, lopovski je klub...
;)
Guest- Guest
Ubija bi se da neman časti i da navijan za GNK Lopova...
Momentalno bi seppuku izvea...
:(
Momentalno bi seppuku izvea...
:(
Guest- Guest
Page 26 of 46 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 46