Hnl 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 46
Page 10 of 46 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 28 ... 46
Re: Hnl 21/22
Lažeš. Nisam to napisao lani.End wrote:ovo si pisao i prošle godine pa je rijeka odigrala dobru euro sezonu u teškoj grupi i opet su bili ispred vas propalicaAndreas Goldberger wrote:A ti moli boga da ispadnete od grka, jer ako uđete u KL ove godine nećete dogodine Europu uvatiti.
tovare zar ništa nisi naučio iz tih friških šamara
sekta kad jednom uđe u krvotok nema tu više natrag
Lani odprilike u ovo doba sam napisao da Hajduk luta, a Rijeka nazaduje, a ne napreduje.
Ako ćemo pogledati, rijeka je 19/20 uzela kup, 3 misto i 64 boda. Lani je ranije ispala iz kupa , isto 3-e misto i 3 boda manje. To je po svemu korak nazad u odnosu na sezonu prije kad su imali trofej, a Hajduk je zbog svojih lutanja na jesen s ostacima struke uno di gnoja na kraju uzeja isti broj bodova, samo jednu poziciju bolje (4, a ne 5-i).
Moja procjena se pokazala točnom, Rijeka u nazadovanju je ostvarila lošiji rezultat, a Hajduk u lutanju takoreći isti.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Endić se probudio i spreman je na rešetanje:End wrote:ROFL
smiješno je ovo prepucavanje navijačića malih i nebitnih klubića
Guest- Guest
Hajduk luta vec deset godina, da su umjesto igranja nogometa boce skupljali u tom razdoblju, uspjeli bi mesija dovest
nowitzki-
2014-04-27
Slusaj ovog molit se boguda ispadnemo iz europe, za ulazak se dobivam oko 4 milijuna eura, 3.5 tako nesto... Pola milijuna je svaka pobjeda, a grupe ako udjemo ce biti lakse nego ove liga prvaka grupe kakve smo imali u europa ligi
Di cemo vjerovatno imat sansu i proc grupu
Od europe se zivi, pa necemo igrat cijelu sezonu hnl da izborimo europu i onda u prvom pretkolu da popusimo i onda tako u krug
Od europe se zivi, pa necemo igrat cijelu sezonu hnl da izborimo europu i onda u prvom pretkolu da popusimo i onda tako u krug
nowitzki-
2014-04-27
Ali dobro to je ta hajducka matematika, ajmo igrat cijelu godinu da izborimo europu i onda se brukat u istoj
nowitzki-
2014-04-27
Nije baš istina. U tih 10 godina bili smo u jednom u borbi za naslov, a i trebali uzeti još jedan kup kad su vaši prijatelji i sponzori kriminalci dodali gas...nowitzki wrote:Hajduk luta vec deset godina
Guest- Guest
Samo radi love.nowitzki wrote:Slusaj ovog molit se boguda ispadnemo iz europe, za ulazak se dobivam oko 4 milijuna eura, 3.5 tako nesto... Pola milijuna je svaka pobjeda, a grupe ako udjemo ce biti lakse nego ove liga prvaka grupe kakve smo imali u europa ligi
Realno, igrački nemate što tamo raditi, a i nemate širinu za igrati na dva fronta. Ja bi iskreno volija da uđete, neka vas. Morate i vi od nečeg živiti, prodati ionako nemate koga za veću lovu kad su glavni igrači koje dovodite igrači na posudbi. Jebiga, znam da nije lako od kad je kriminalac u bijegu, ne stiže više autobus igrača.
Guest- Guest
U kojoj borbi, hajduk nije bio bolji od treceg mjesta od 2011 ako se ne varam, mislim znam da nisu bili u zadnjih deset, a prije kad su svi klubovi bili u financijskom kurcu su mozda i biliAndreas Goldberger wrote:Nije baš istina. U tih 10 godina bili smo u jednom u borbi za naslov, a i trebali uzeti još jedan kup kad su vaši prijatelji i sponzori kriminalci dodali gas...nowitzki wrote:Hajduk luta vec deset godina
nowitzki-
2014-04-27
S Kopicem 17/18 bili su ste vi prijatelji kriminalci i Hajduk.nowitzki wrote:U kojoj borbi, hajduk nije bio bolji od treceg mjesta od 2011 ako se ne varam, mislim znam da nisu bili u zadnjih deset, a prije kad su svi klubovi bili u financijskom kurcu su mozda i biliAndreas Goldberger wrote:Nije baš istina. U tih 10 godina bili smo u jednom u borbi za naslov, a i trebali uzeti još jedan kup kad su vaši prijatelji i sponzori kriminalci dodali gas...nowitzki wrote:Hajduk luta vec deset godina
Guest- Guest
Kada vidim navijace minornih klubova koji se brinu jel nazadovanje biti treci ili cetvrti...
Samo jednu misao imam..
..Boze hvala ti sto sam navijac dinama
Samo jednu misao imam..
..Boze hvala ti sto sam navijac dinama
Guest- Guest
Lažeš ti, bjesomučno lažeš sto je i odlika hardcore tovara cestitam. Uostalom kao gziraš i tobolčar budi zahvalan rijeci sto jedina uz dinamo doprinosi hr nogometu kroz europu. Za 10 godina mozda ih dostignete u njihovom nazadovanju, samo ce oni tad biti ko danasnji dinamo, a dinamo kao manchester city. To nisi uzeo u obzir u svoju jednadzbu lutanja i nazadovanja.Andreas Goldberger wrote:Lažeš. Nisam to napisao lani.End wrote:ovo si pisao i prošle godine pa je rijeka odigrala dobru euro sezonu u teškoj grupi i opet su bili ispred vas propalicaAndreas Goldberger wrote:A ti moli boga da ispadnete od grka, jer ako uđete u KL ove godine nećete dogodine Europu uvatiti.
tovare zar ništa nisi naučio iz tih friških šamara
sekta kad jednom uđe u krvotok nema tu više natrag
Lani odprilike u ovo doba sam napisao da Hajduk luta, a Rijeka nazaduje, a ne napreduje.
Pusi kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Takvo ruglo kakvo je Lutalica već 15-ak godina neće i nemre biti da ga jebeš ...
Zeko-
2015-08-26
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
NEMA SLIKE, NEMA TONA
Mišković: Ne mogu vjerovati da nijedna TV neće platiti prijenos!
Čudno kako nitko ne želi platiti prijenos za ovaj klub bogate, slavne povijesti i tradicije, još tamo od 1906 godine...
Čudno kako nitko ne želi platiti prijenos za ovaj klub bogate, slavne povijesti i tradicije, još tamo od 1906 godine...
Guest- Guest
srećom je bio prijenos iz kostanaya.Andreas Goldberger wrote:NEMA SLIKE, NEMA TONA
Čudno kako nitko ne želi platiti prijenos za ovaj klub bogate, slavne povijesti i tradicije, još tamo od 1906 godine... :rofl:
tko je imao oči, vidio je.
koliko god bilo čudno, vrijedi svake lipe plaćene za izravni prijenos.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 10 of 46 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 28 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 46