SERIE A 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: SERIE A 21/22
kreće Juventus još malo. neke stvari nemogu se kupiti novcem, za sve ostalo tu je mastercard
Guest- Guest
čestitke stručnom stožeru na čelu s misterom, igračima, navijačima na novom scudettu
bože iduće sezone 4 zvijezdice već
bože iduće sezone 4 zvijezdice već
Guest- Guest
Benchao crv-a , bravo za allegria
Kurvin sin je na kraju i zasrao pobjedu, brijem da je bilo puno suza zbog ponistenog gola
Kurvin sin je na kraju i zasrao pobjedu, brijem da je bilo puno suza zbog ponistenog gola
Guest- Guest
KAKVA BLAMAŽA ZA CRISTIANA RONALDA / Menadžer ga ponudio jednom od najjačih klubova svijeta pa dobio hladnu odbijenicu
Kako javlja novinar uglednog lista The Athletic Sam Lee, Mendes je ponudio Ronalda Manchester Cityju, no ovi su ga hladno odbili i poručili da su zainteresirani samo za Harryja Kanea.
pederko na aparatima
Kako javlja novinar uglednog lista The Athletic Sam Lee, Mendes je ponudio Ronalda Manchester Cityju, no ovi su ga hladno odbili i poručili da su zainteresirani samo za Harryja Kanea.
pederko na aparatima
End- Posts : 21177
2015-08-25
uspio je nemoguće, postati najgori izvođač slobodnjaka u povijesti serie a
završiti 4. s klubom koji naslove dogovara ispod zelenoga stola
za brukanje u LP da ne pričamo
čestitke
završiti 4. s klubom koji naslove dogovara ispod zelenoga stola
za brukanje u LP da ne pričamo
čestitke
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:KAKVA BLAMAŽA ZA CRISTIANA RONALDA / Menadžer ga ponudio jednom od najjačih klubova svijeta pa dobio hladnu odbijenicu
pederko na aparatima
Guest- Guest
neidem u milan obilazit shoping centre idem u Juventus osvajati trofeje
roy keane
roy keane
Guest- Guest
uvijek sam govorio svojim sinovima: vi ste smeće broj2 ugledajte se na Juventus broj1
cesare maldini
cesare maldini
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:uvijek sam govorio svojim sinovima: vi ste smeće broj2 ugledajte se na Juventus smeće broj1
cesare maldini
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:uvijek sam govorio svojim sinovima: vi ste smeće broj2 ugledajte se na Juventus smeće broj1
cesare maldini
Guest- Guest
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:uvijek sam govorio svojim sinovima: vi ste smeće broj2 ugledajte se na Juventus smeće broj1
cesare maldini
Guest- Guest
3 sezone titula capocanonierea najbolji nogomet pokazao je u Juventusu. no nije više top razina.
Guest- Guest
Moćni Empoli!
<3
Koliko je Pederko uništija Juvea, čudo jedno...
:D
<3
Koliko je Pederko uništija Juvea, čudo jedno...
:D
Last edited by fridrih-niche on 29/8/2021, 13:06; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 15