EU : Filmovi i tv programi iz Velike Britanije su prijetnja francuskoj kulturi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: EU : Filmovi i tv programi iz Velike Britanije su prijetnja francuskoj kulturi
U Francuskoj je jak sindikat i onda imaju svoju normu i to snime godišnje i brige njih. Tako opada kvaliteta jer nema kreativnosti.
Zato njima neće puno pomoč ova direktiva EU pošto za krim filmove uzmeš Germane i Skandinavce , za komedije Španjolce i Talijane a za neke drame opet Talijane i tako to , sapunice Španjolce , Talijane i Portugalce il napraviš svoje itd.
Slabo će francuski filmovi i s ovom eu direktivom imat prođu na eu tržištu. Ne piše da moraš uzeti francuski film ili seriju nego eu.
Zato njima neće puno pomoč ova direktiva EU pošto za krim filmove uzmeš Germane i Skandinavce , za komedije Španjolce i Talijane a za neke drame opet Talijane i tako to , sapunice Španjolce , Talijane i Portugalce il napraviš svoje itd.
Slabo će francuski filmovi i s ovom eu direktivom imat prođu na eu tržištu. Ne piše da moraš uzeti francuski film ili seriju nego eu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: EU : Filmovi i tv programi iz Velike Britanije su prijetnja francuskoj kulturi
Prokleti britanci i engleski jezik
2014-04-14
Srecha i Bog da stizhu nove snage. Oni che obraniti francuske a i europske tekovine, donijeti blagostanje i prrogres, obezbijediti mirovine, mirno spavajte
2014-04-14
200 najboljih francuski fimova u periodu od 2000 do 2017
https://m.imdb.com/list/ls021610816/?page=1
Jedini koji san gleda je na ovoj ljestvici četvrti ( vučja braća ) i odličan film
Ovih ostalih 199 nikad čuja a onako pregleda san malo neke koji su mi se po naslovu i naslovnici i vrsti filma učinili provlačnim al sumnjam da bi potrošija sat i nešto da ih pogledam.
Dakle u periodu od 2000 do 2017 uspili su snimit jedan odličan film
Možda ima na ovoj list pet ako i uopće koji možda nešto vrijede al ono to je u 17 godina stvaralaštva
Pametnom dovoljno
Jedini koji san gleda je na ovoj ljestvici četvrti ( vučja braća ) i odličan film
Ovih ostalih 199 nikad čuja a onako pregleda san malo neke koji su mi se po naslovu i naslovnici i vrsti filma učinili provlačnim al sumnjam da bi potrošija sat i nešto da ih pogledam.
Možda ima na ovoj list pet ako i uopće koji možda nešto vrijede al ono to je u 17 godina stvaralaštva
Pametnom dovoljno
2014-04-11
I taj vučja braća je povijesni film
I to je jedino područje na kojem oni nešto mogu napraviti jer filmovi koji su iz drugih povijesnih razdoblja zahtjevaju koreografiju i scenu pa je tu konkurencija manja jer su skuplji za snimanje
Inače se radi o istinitom događaju
Sad kako sam ja general Gf s pet zvjezdica i još svašta nešto pa imam pristup podacima znam pravu pozadinu priče
Prije par stoljeća u Francuskoj se pojavio veliki vuk. U suštini su vanzemaljci genetskim inžinjeringom napravili jako velikog vuka itd.
I sad uglavnom taj vuk terorizira pola Francusks i na kraju kralj il tamo neki lola pošalje lovce itd i sad lov na vuka a vuk je nečiji i dresiran
Vrhunski film a meni zanimljiv jer znam da je to napravljeno po istinitom dodogađaju i jer su vanzemaljci od domačeg vuka inžinjeringom napravili ogromnog vuka
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Beast_of_G%C3%A9vaudan
Film se na hrvatskom zove : Bratsvo vuka
I to je jedino područje na kojem oni nešto mogu napraviti jer filmovi koji su iz drugih povijesnih razdoblja zahtjevaju koreografiju i scenu pa je tu konkurencija manja jer su skuplji za snimanje
Inače se radi o istinitom događaju
Sad kako sam ja general Gf s pet zvjezdica i još svašta nešto pa imam pristup podacima znam pravu pozadinu priče
Prije par stoljeća u Francuskoj se pojavio veliki vuk. U suštini su vanzemaljci genetskim inžinjeringom napravili jako velikog vuka itd.
I sad uglavnom taj vuk terorizira pola Francusks i na kraju kralj il tamo neki lola pošalje lovce itd i sad lov na vuka a vuk je nečiji i dresiran
Vrhunski film a meni zanimljiv jer znam da je to napravljeno po istinitom dodogađaju i jer su vanzemaljci od domačeg vuka inžinjeringom napravili ogromnog vuka
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Beast_of_G%C3%A9vaudan
Film se na hrvatskom zove : Bratsvo vuka
2014-04-11
veze ti nemas o francuskom filmu/kulturi te odnosu/zastiti iste , neugodno citati ove povrsne budalastine od upisaRayMabus wrote:200 najboljih francuski fimova u periodu od 2000 do 2017
Pametnom dovoljno
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
A gledaj , neču sad uzlaziti u raspravu o francuskoj kulturi jer mi je to preširok pojam o kojem znam malo il ništa al ono ovdje sam pogleda šta me zanimalo i tvrdim da oni od Belmonda i Alaina Delona ne znaju snimat filmove.
U deset , možda pet godina izbace neki ok film a s obzirom na veličinu države , količinu filmova koje snimaju itd očito ih baš prca ta priča šta im je filmski sindikat zaštićen ko Pupovac u Hrvatskoj pa ih boli kurac i onda opada krearivnost jer se ne moraju takmičit plus država Francuska odma uvela zakon da 60% filmova i serija u Francuskoj mora biti francuske ( ili eu proizvodnje ? ) I onda ove boli kurac jel to konkurentno.
To svoje sranje koje snimaju budu malo teže drugima podvalili , čak i s ovom eu direktivom.
U deset , možda pet godina izbace neki ok film a s obzirom na veličinu države , količinu filmova koje snimaju itd očito ih baš prca ta priča šta im je filmski sindikat zaštićen ko Pupovac u Hrvatskoj pa ih boli kurac i onda opada krearivnost jer se ne moraju takmičit plus država Francuska odma uvela zakon da 60% filmova i serija u Francuskoj mora biti francuske ( ili eu proizvodnje ? ) I onda ove boli kurac jel to konkurentno.
To svoje sranje koje snimaju budu malo teže drugima podvalili , čak i s ovom eu direktivom.
2014-04-11
Gledao sam BRATSTVO VUKA ... jos davno
Odlican film
Odlican film
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
briti su snimali odlicne filmove na temu drugog svjetskog rata..mzda su i najbolji u tome bili...
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
primjerice film 'bitka za britaniju' mi je jedan od najboljih filmova o drugom svjetskom ratu u top 3 svakako..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Jedina prijetnja francuskoj kulturi mogu biti substandardni filmovi ili glazba.
Britanski filmovi ne ugrožavaju nikoga. Britanske serije sam zavolio otkad sam ih vidio, francuski filmovi i šansone su fenomenalni, a talijanski jezik, književnost, filmovi i glazba su mi najdraži.
E, ali oni već 15-ak godina nisu za prepoznati, kao da su se sad malo digli, San Remo nije bio loš.
Britanski filmovi ne ugrožavaju nikoga. Britanske serije sam zavolio otkad sam ih vidio, francuski filmovi i šansone su fenomenalni, a talijanski jezik, književnost, filmovi i glazba su mi najdraži.
E, ali oni već 15-ak godina nisu za prepoznati, kao da su se sad malo digli, San Remo nije bio loš.
niels-
2021-04-26
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tenzije EU i Velike Britanije oko granica u Irskoj
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Užas: totalna propast Velike Britanije
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije
» Stižu carine na robu naručenoj iz Velike Britanije
» Ofanziva agenata SAD i Britanije na Srbiju
» Užas: totalna propast Velike Britanije
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije