Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Euro 2021
fridrih-niche wrote:Koja dva plaćenika…
:D
Na vasu žalost, Messi je posta najveći još 2011.-e…
A sve ovo nakon te godine je samo bonus…
Messi D10s!
<3
Tko me plaća ? Lol
Btw stakorcina od danas nije igrač barcelone
Guest- Guest
da pa nije on kriv šta je glup ko kurac, majka prirodafridrih-niche wrote:Šta, sad im je Rebić žrtveni jarac?
Lol…
Ma bacaj napalm…
;)
naime, vidi se da je odrastao dolje u onom kršu i kamenjaru
End- Posts : 21177
2015-08-25
dobro je napisao onaj M.Tomaš, utakmice svi više liče na dvoboje replikanata-
igra se šablonski, svi pokreti i akcije su identične gotovo, jako puno se samo trči trči i udara-
premalo dobrih poteza
Srica pa je Gvardiol inteligentan panj, lol…End wrote:da pa nije on kriv šta je glup ko kurac, majka prirodafridrih-niche wrote:Šta, sad im je Rebić žrtveni jarac?
Lol…
Ma bacaj napalm…
;)
Puši kurac, lopove!
:8)
Guest- Guest
kic wrote:
igra se šablonski, svi pokreti i akcije su identične gotovo, jako puno se samo trči trči i udara-
premalo dobrih poteza
Kic, dobri potezi više nemaju nikakav smisao u modernom fudbalu. Sve se svodi na spremu, snagu, brzinu i donekle taktiku.
Guest- Guest
Bracala lagano ali sigurno dobiva najjebenija konkurenta u utrci za baloon d'kurac... jeben ti mater kad govoris o Imocanima ima da stojis u stavu pozor jasno cigansturo zagorskaEnd wrote:da pa nije on kriv šta je glup ko kurac, majka prirodafridrih-niche wrote:Šta, sad im je Rebić žrtveni jarac?
Lol…
Ma bacaj napalm…
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovaj end svakim danom sve vise i vise pokazuje da je njegov moral u vlasnistvu kamenjarca koji se krije u medjugorju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Ovaj end svakim danom sve vise i vise pokazuje da je njegov moral u vlasnistvu kamenjarca koji se krije u medjugorju
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:kic wrote:
premalo dobrih poteza
Kic, dobri potezi više nemaju nikakav smisao u modernom fudbalu. Sve se svodi na spremu, snagu, brzinu i donekle taktiku.
mix atletike i tuče
Jedini mali bog je alex del piero.Montero wrote:Kaze covjek kojemu je sljaker i fizikalac,tim duncan bog
Mada uz sivorija rossija bomipertija montera viallija deschspa bonieka bettegu i.mnoge ostale tesko je reci.
Juventus je toliko.velikana dao ds je zaista pretesko.nabrojsti sve vitezove koji su nosili presveti dres.
Kao sto rece Operw . LAKO JE PISATI POVIJEST SA TAKVIM VELIKANIMA
2015-09-13
Hoce li nicheu momci pucati u glavu ili on sam sebi kad without club messi potpise za juve
Guest- Guest
messi jedino moze potpisati za cergu, jer su jedino oni budale koje moze izmusti za lovu. ostali elitni klubovi nisu nenormalni da dovedu tu prevaru i jos da ga papreno plate...
Guest- Guest
napravit 100 sklekova trbušnjaka zgibova, trčat 10 vozit 50km istuširati se obrijati i otvorit bezalkoholni heineken 0.25
prvo zgibovi bože
prvo zgibovi bože
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50