Gde ste bili pre 30 godina?
Page 1 of 1
Gde ste bili pre 30 godina?
https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3329546-ceferin-uefa-superliga-zvezda-junajted?utm_source=timeline&utm_medium=najnovije&utm_campaign=timeline&utm_content=ostalo
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Gde ste bili pre 30 godina?
Crvenkasti bi imao iste rezultate kao i Guardiola sa milijardu eura potrosenih u 5 godina. Berluskoni je zapoceo tu mafijasku pricu 80-ih godina a kasnije se pojavio Tapi iz Olimpika i tako dalje. Berluskoni i Tapi su mutni likovi, samo Silvio nije video zatvora. Nije to vise nikakav fudbal, vec seljacko utrkivanje da se pokaze ko je veci u selu.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Similar topics
» Prošlo je 26 godina od raketiranja Banskih dvora,Mesić i Tuđman tada bili unutra
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» PRIJE TOČNO 27 GODINA Osnovano je Hrvatsko vijeće obrane bez kojeg bi Hrvati u BiH bili istrijebljeni
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
Page 1 of 1