Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Daj ne brukaj se više.Montero wrote:Tominjo wrote:Kod Petkovića znanje i talent nikad nisu bili upitni, nego voljni moment. Za Eleza mi se čini da je samo nazadovao od odlaska iz Rijeke. Ustvari taj period u Rijeci mu je highlight sezone. Doveden je vjerojatno ko zamjena za Vuškovića kojeg se planira prodati.fridrih-niche wrote:Neko je bija dovea propaliteta iz Serije B koji nije zabija nego 2 gola u par sezona u Italiji...Tominjo wrote:Ja ću se ranit...hahaha, kakva euforija, čovjek bi pomislio da je potpisao Van Dijk ili Thiago Silva, kad ono došao lik iz predzadnjeg kluba 2. njemačke lige. Maloča za siromašne, hahaha.
Pa sad ta panjina igra glavnog napadača repke...
Ne sudi knjigu po korici...
;)
Ali nije to poanta, nego se digla euforija ko da se stvarno dovelo nekog kapitalca.
Petkovic nije nikakav talent, to mozemo reci za Livaju recimo ...
Brunicu su razvikali mediji sponzorirani od gospodara mordora
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Ahahahaha...digao sebi cijenu. Lik kojemu je Apoel najveći klub koji je trenirao u karijeri. Ostalo sve nekakvi bezvezni klubovi. A 5 banki ima.
Tominjo wrote:Daj ne brukaj se više.Montero wrote:Tominjo wrote:Kod Petkovića znanje i talent nikad nisu bili upitni, nego voljni moment. Za Eleza mi se čini da je samo nazadovao od odlaska iz Rijeke. Ustvari taj period u Rijeci mu je highlight sezone. Doveden je vjerojatno ko zamjena za Vuškovića kojeg se planira prodati.fridrih-niche wrote:Neko je bija dovea propaliteta iz Serije B koji nije zabija nego 2 gola u par sezona u Italiji...Tominjo wrote:Ja ću se ranit...hahaha, kakva euforija, čovjek bi pomislio da je potpisao Van Dijk ili Thiago Silva, kad ono došao lik iz predzadnjeg kluba 2. njemačke lige. Maloča za siromašne, hahaha.
Pa sad ta panjina igra glavnog napadača repke...
Ne sudi knjigu po korici...
;)
Ali nije to poanta, nego se digla euforija ko da se stvarno dovelo nekog kapitalca.
Petkovic nije nikakav talent, to mozemo reci za Livaju recimo ...
Brunicu su razvikali mediji sponzorirani od gospodara mordora
?
Livaja je sa 16 bio u Interu ..milanskom
A ovaj klosar u dragovoljcu i onda se prostituirao po siciliji i virtusu ...jeben talent
Guest- Guest
...a ja u Johnafridrih-niche wrote:Bija san zaljubljen u Oliviju...Jack Torrance wrote:Grease > Saturday Night FeverMontero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
:D
Onaj look na kraju filma, sa duvanom u ustima...
Ajme...
<3
Tebi John, meni Olivia, pošteno!Noor wrote:...a ja u Johnafridrih-niche wrote:Bija san zaljubljen u Oliviju...Jack Torrance wrote:Grease > Saturday Night FeverMontero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
Ajme...
<3
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:hvali se po gradu igrao je s del pierom za Juve. pitaš ga koliko je golova zabio, ne sjeća se kao bilo ih je puno.
zato wikipedia se sjeća
Sjećam se prvog poljupca
Samo on je bio sladak...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
To!fridrih-niche wrote:Bija san zaljubljen u Oliviju...Jack Torrance wrote:Grease > Saturday Night FeverMontero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
Ajme...
<3
Iz sramežljive cure u femme fatale, uf...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Ima san noćne polucije na nju i tetu iz Amarcorda...Jack Torrance wrote:To!fridrih-niche wrote:Bija san zaljubljen u Oliviju...Jack Torrance wrote:Grease > Saturday Night FeverMontero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
Ajme...
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:karlitovnačin wrote:hvali se po gradu igrao je s del pierom za Juve. pitaš ga koliko je golova zabio, ne sjeća se kao bilo ih je puno.
zato wikipedia se sjeća
Sjećam se prvog poljupca
Samo on je bio sladak...
Ludonja znači ipak ne dolazi...eli preuzima Juventus barem da ih malo uvede u sušu...
darth_vader-
2014-04-17
A boga ti jeben ludogafridrih-niche wrote:Ima san noćne polucije na nju i tetu iz Amarcorda...Jack Torrance wrote:To!fridrih-niche wrote:Bija san zaljubljen u Oliviju...Jack Torrance wrote:Grease > Saturday Night FeverMontero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
Ajme...
<3
Aj kvragu i ti i noćne polucije
2017-04-24
"Di bi mi bija kraj da nisan sluša onu budaletinu..." :Djasambrend wrote:Jack Torrance wrote:karlitovnačin wrote:hvali se po gradu igrao je s del pierom za Juve. pitaš ga koliko je golova zabio, ne sjeća se kao bilo ih je puno.
zato wikipedia se sjeća
Sjećam se prvog poljupca
Samo on je bio sladak...
Ludonja znači ipak ne dolazi...eli preuzima Juventus barem da ih malo uvede u sušu...
2017-04-24
Samo ljubav i hormoni!Jack Torrance wrote:A boga ti jeben ludogafridrih-niche wrote:Ima san noćne polucije na nju i tetu iz Amarcorda...Jack Torrance wrote:To!fridrih-niche wrote:Bija san zaljubljen u Oliviju...Jack Torrance wrote:Grease > Saturday Night FeverMontero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
Ajme...
<3
Aj kvragu i ti i noćne polucije
<3
Guest- Guest
Jel može netko preimenovat ovu temu u Plodovi zemlje. Posadit krumpire na Poljudu da barem bude neke koristi.
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50