ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 42 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest 28/5/2021, 12:54

hvali se po gradu igrao je s del pierom za Juve. pitaš ga koliko je golova zabio, ne sjeća se kao bilo ih je puno.

zato wikipedia se sjeća

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 12:55

fridrih-niche wrote:
Montero wrote:
<3
Jos jedno dite se vratilo doma. 
Dobrodosao...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 28/5/2021, 13:49

Ja ću se ranit...hahaha, kakva euforija, čovjek bi pomislio da je potpisao Van Dijk ili Thiago Silva, kad ono došao lik iz predzadnjeg kluba 2. njemačke lige. Maloča za siromašne, hahaha.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 13:57

karlitovnačin wrote:hvali se po gradu igrao je s del pierom za Juve. pitaš ga koliko je golova zabio, ne sjeća se kao bilo ih je puno.

zato wikipedia se sjeća
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 13:59

Tominjo wrote:Ja ću se ranit...hahaha, kakva euforija, čovjek bi pomislio da je potpisao Van Dijk ili Thiago Silva, kad ono došao lik iz predzadnjeg kluba 2. njemačke lige. Maloča za siromašne, hahaha.
Neko je bija dovea propaliteta iz Serije B koji nije zabija nego 2 gola u par sezona u Italiji...
Pa sad ta panjina igra glavnog napadača repke...
Ne sudi knjigu po korici...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 15:35

fridrih-niche wrote:
Tominjo wrote:Ja ću se ranit...hahaha, kakva euforija, čovjek bi pomislio da je potpisao Van Dijk ili Thiago Silva, kad ono došao lik iz predzadnjeg kluba 2. njemačke lige. Maloča za siromašne, hahaha.
Neko je bija dovea propaliteta iz Serije B koji nije zabija nego 2 gola u par sezona u Italiji...
;)

Panj za Maguireov vrt
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 15:36

https://sport.hrt.hr/hrvatski-nogomet/jens-gustafsson-novi-trener-hajduka-1940195

Neka ih danas netko zaustavi vise
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 28/5/2021, 17:02

Bio je trener našem Lauritsenu. Zadnje dvije sezone 5. i 6. mjesto u švedskoj ligi. Najveći uspjeh 2. mjesto 2018. Vodio Švedsku U-21 do naslova 2015. Čini se dobar trener, pitanje kako će se prilagoditi na sredinu.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 28/5/2021, 17:05

fridrih-niche wrote:
;)
Kod Petkovića znanje i talent nikad nisu bili upitni, nego voljni moment. Za Eleza mi se čini da je samo nazadovao od odlaska iz Rijeke. Ustvari taj period u Rijeci mu je highlight sezone. Doveden je vjerojatno ko zamjena za Vuškovića kojeg se planira prodati.
Ali nije to poanta, nego se digla euforija ko da se stvarno dovelo nekog kapitalca.

Last edited by Tominjo on 28/5/2021, 17:06; edited 1 time in total

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 17:06

Moćni Hajduk, životinja!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 28/5/2021, 17:19

fridrih-niche wrote:Jeba ti Hajduk mater!
:^O
Taj punchline je sve.
Spasija se čovik luđakinje

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 28/5/2021, 17:20

Montero wrote:Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti

Patetika subotnje veceri
Grease > Saturday Night Fever
:D

Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 17:25

Jack Torrance wrote:

Patetika subotnje veceri

That's not the point :D ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 17:27

Tominjo wrote:
fridrih-niche wrote:
;)
Kod Petkovića znanje i talent nikad nisu bili upitni, nego voljni moment. Za Eleza mi se čini da je samo nazadovao od odlaska iz Rijeke. Ustvari taj period u Rijeci mu je highlight sezone. Doveden je vjerojatno ko zamjena za Vuškovića kojeg se planira prodati.
Ali nije to poanta, nego se digla euforija ko da se stvarno dovelo nekog kapitalca.

Petkovic nije nikakav talent, to mozemo reci za Livaju recimo ...

Brunicu su razvikali mediji sponzorirani od gospodara mordora

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 17:44

Jack Torrance wrote:
fridrih-niche wrote:Jeba ti Hajduk mater!
:^O
Taj punchline je sve.
Spasija se čovik luđakinje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 17:44

Montero wrote:
Tominjo wrote:
fridrih-niche wrote:
;)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 28/5/2021, 17:44

Andreas Goldberger wrote:Smrade masni katalonski, nije otkaz, nego sporazumni raskid suradnje.

Slika na dan raskida:

Hajduk Split - Page 42 192226826_223586485940662_8625057015019297196_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=CcS6gbv-ldsAX9fhPLQ&_nc_ht=scontent-man2-1

Puši kurac...
Ajme koje grube riči.
Pa zagorski puran samo trola :)
Grazie signore Paolo i svako dobro u budućnosti. Doveden do kraja sezone, odradija i više nego pristojno zadatak koji je postavljen prid njega, iskreno i pristojnog je znanja, kozmetički je spasija sezonu na kraju koja je pritila potpunim raspadom, u kojoj je momčad u svojim lutanjima dotaknila dno.
Pitanje je da li se on uopće vidija i dalje kod nas, ako mu se pogleda CV samo se u APOEL-u zadrža godinu dana, svugdi drugo bi odradija svoje, diga sebi cijenu i produžija dalje

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 28/5/2021, 17:45

Jack Torrance wrote:

Patetika subotnje veceri
Bija san zaljubljen u Oliviju...

Onaj look na kraju filma, sa duvanom u ustima...
Ajme...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Jack Torrance 28/5/2021, 17:49

Andreas Goldberger wrote:PAOLO TRAMEZZANI: Hajduk i Split će zauvijek ostati u mom srcu, a razočaran sam što nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu!

Nakon raskida ugovora s Hajdukom, Paolo Tramezzani je rekao:

- Prije svega, hvala klubu što mi je omogućio da pošaljem ovu poruku i zahvalu. Poruka je iskrena i od srca i njome želim zahvaliti klubu, predsjedniku i sportskom direktoru što su u jednom vrlo delikatnom trenutku za klub donijeli vrlo hrabru odluku da me pozovu - kazao je nakon sporazumnog raskida sad već bivši trener 'bijelih' Paolo Tramezzani, a zatim dodao:

- S moje strane, nadam se da sam pomogao u ostvarenju ciljeva, a za mene je to bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija. To je vrlo poželjna klupa na kojoj su prije mene sjedili i bolji treneri, velika imena i nadam se da nisam razočarao nikoga u onome što je bio moj posao. Želim se u svoje i ime moje obitelji zahvaliti svima u gradu. Njihova strast i ljubav i način svakodnevnog ophođenja, kao da su me prihvatili svojim. Suze mi se ne sviđaju ako nisu radosnice. 

Za kraj je poručio:

- Zato što sam suze boli u životu već isplakao, za stvari, nažalost, puno važnije. Ali nosim sa sobom u jednom dijelu srca sve ljude koje sam mogao upoznati u ova četiri ipo mjeseca. Ja sam im zahvalam na tome. Pomalo sam razočaran, što ipak nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu i to je jedna stvar koja mi je mnogo nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi. Želim zahvaliti svima koji su radili sa mnom, doista svima, ne bih ih nabrajao jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Tu mislim na oružare, liječničku službu, tehničko osoblje, moj stožer, a iznad svega velika zahvala ide svim mojim igračima jer se s njima stvorio jedan odličan odnos. Bila je to lijepa avantura, jedan lijep put. Dakle, zahvaljujem svima i ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/paolo-tramezzani--hajduk-i-split-ce-zauvijek-ostati-u-mom-srcu--a-razocaran-sam-sto-nisam-dozivio-ugodaj-s-navijacima-na-stadionu/99147

Gospodski oproštaj i rastanak s obje strane. Tako to rade velikani poput HAJDUKA, a ne oni lopovi gdje trener odlazi nakon što mu gazda kluba je... majku, ili kad trener odlazi jer mora pobjeći od pravomoćne presude zbog kriminala i pljačke.
Još jedan u nizu stranih trenera/igrača koji se od kluba opraštaju biranim ričima, svjesni njegove veličine i svoje prolaznosti.
Za razliku od bazenaša koji ga doživljavaju ka svoje vlasništvo.

Jack Torrance
Jack Torrance

2017-04-24

Back to top Go down

Post by Guest 29/5/2021, 09:00

Jack Torrance wrote:
Andreas Goldberger wrote:Smrade masni katalonski, nije otkaz, nego sporazumni raskid suradnje.

Slika na dan raskida:

Hajduk Split - Page 42 192226826_223586485940662_8625057015019297196_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=CcS6gbv-ldsAX9fhPLQ&_nc_ht=scontent-man2-1

Puši kurac...
Ajme koje grube riči.
Pa zagorski puran samo trola :)
Grazie signore Paolo i svako dobro u budućnosti. Doveden do kraja sezone, odradija i više nego pristojno zadatak koji je postavljen prid njega, iskreno i pristojnog je znanja, kozmetički je spasija sezonu na kraju koja je pritila potpunim raspadom, u kojoj je momčad u svojim lutanjima dotaknila dno.
Pitanje je da li se on uopće vidija i dalje kod nas, ako mu se pogleda CV samo se u APOEL-u zadrža godinu dana, svugdi drugo bi odradija svoje, diga sebi cijenu i produžija dalje
To su lipe rici za njega...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 29/5/2021, 23:07

Montero wrote:
Tominjo wrote:
fridrih-niche wrote:
;)

Daj ne brukaj se više.

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics