Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Mislio sam da je zajebancija kad mi je frend ovo poslao
Onda sam nasao i clanak
Hajduk se skroz pogubio
Onda sam nasao i clanak
Hajduk se skroz pogubio
Guest- Guest
Tom Gomezu je plafon 2. španjolska liga ili 2. portugalska. Taman za Hajduk da zadrže to 4. mjesto. Tramezzani možda nije neki vrhunski trener, ali je odmah shvatio kakve tarabe ima u ekipi i tako postavio igru.
glavno da su klinci od 10 godina uzeli naslov, famozni bili tići, a minute neće zaigrati za čmarduk jer im je san čim prije pobjeći iz te prdekane od kluba
End- Posts : 21177
2015-08-25
... i nije bio prvak ... Jebiga, nije uspio nadoknaditi 30-ak bodova kol'ko su zaostajali za Dinamom kad je preuzeo HNK Lutalica, već samo 15 bodova za Goricom ... I valjda nije onaj pravi kapitalac kakvog je Lukša obećao ...fridrih-niche wrote:Ovo se znalo odavno...Montero wrote:https://hajduk.hr/vijest/sporazumni-raskid-paolo-tramezzani-vise-nije-trener-hnk-hajduk/13799?fbclid=IwAR05TTjDzf1Z2uv2wSGPtpjJtjgLsYAWQi4qFyJTgzzI0v5CbG0aXt259Qs
Ne razumijem cemu ovo
Još od nošenja nesponzorske robe na presice i slično...
Zainatija se Talijan, zainatija se Luksa...
;)
Zeko-
2015-08-26
Ona je sanjala ljubav i romansu a on sjever kako luduje u transu
Hajduk Split. Driving people crazy since 1911
Hajduk Split. Driving people crazy since 1911
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ovaj torent i dalje lijepi neke teenagerske gluposti
Patetika subotnje veceri
Patetika subotnje veceri
Guest- Guest
PAOLO TRAMEZZANI: Hajduk i Split će zauvijek ostati u mom srcu, a razočaran sam što nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu!
Nakon raskida ugovora s Hajdukom, Paolo Tramezzani je rekao:
- Prije svega, hvala klubu što mi je omogućio da pošaljem ovu poruku i zahvalu. Poruka je iskrena i od srca i njome želim zahvaliti klubu, predsjedniku i sportskom direktoru što su u jednom vrlo delikatnom trenutku za klub donijeli vrlo hrabru odluku da me pozovu - kazao je nakon sporazumnog raskida sad već bivši trener 'bijelih' Paolo Tramezzani, a zatim dodao:
- S moje strane, nadam se da sam pomogao u ostvarenju ciljeva, a za mene je to bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija. To je vrlo poželjna klupa na kojoj su prije mene sjedili i bolji treneri, velika imena i nadam se da nisam razočarao nikoga u onome što je bio moj posao. Želim se u svoje i ime moje obitelji zahvaliti svima u gradu. Njihova strast i ljubav i način svakodnevnog ophođenja, kao da su me prihvatili svojim. Suze mi se ne sviđaju ako nisu radosnice.
Za kraj je poručio:
- Zato što sam suze boli u životu već isplakao, za stvari, nažalost, puno važnije. Ali nosim sa sobom u jednom dijelu srca sve ljude koje sam mogao upoznati u ova četiri ipo mjeseca. Ja sam im zahvalam na tome. Pomalo sam razočaran, što ipak nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu i to je jedna stvar koja mi je mnogo nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi. Želim zahvaliti svima koji su radili sa mnom, doista svima, ne bih ih nabrajao jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Tu mislim na oružare, liječničku službu, tehničko osoblje, moj stožer, a iznad svega velika zahvala ide svim mojim igračima jer se s njima stvorio jedan odličan odnos. Bila je to lijepa avantura, jedan lijep put. Dakle, zahvaljujem svima i ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/paolo-tramezzani--hajduk-i-split-ce-zauvijek-ostati-u-mom-srcu--a-razocaran-sam-sto-nisam-dozivio-ugodaj-s-navijacima-na-stadionu/99147
Gospodski oproštaj i rastanak s obje strane. Tako to rade velikani poput HAJDUKA, a ne oni lopovi gdje trener odlazi nakon što mu gazda kluba je... majku, ili kad trener odlazi jer mora pobjeći od pravomoćne presude zbog kriminala i pljačke.
Nakon raskida ugovora s Hajdukom, Paolo Tramezzani je rekao:
- Prije svega, hvala klubu što mi je omogućio da pošaljem ovu poruku i zahvalu. Poruka je iskrena i od srca i njome želim zahvaliti klubu, predsjedniku i sportskom direktoru što su u jednom vrlo delikatnom trenutku za klub donijeli vrlo hrabru odluku da me pozovu - kazao je nakon sporazumnog raskida sad već bivši trener 'bijelih' Paolo Tramezzani, a zatim dodao:
- S moje strane, nadam se da sam pomogao u ostvarenju ciljeva, a za mene je to bilo predivno iskustvo koje mi je donijelo mnogo radosti. Shvatio sam kada sam došao da biti trener Hajduka jest jedna velika privilegija. To je vrlo poželjna klupa na kojoj su prije mene sjedili i bolji treneri, velika imena i nadam se da nisam razočarao nikoga u onome što je bio moj posao. Želim se u svoje i ime moje obitelji zahvaliti svima u gradu. Njihova strast i ljubav i način svakodnevnog ophođenja, kao da su me prihvatili svojim. Suze mi se ne sviđaju ako nisu radosnice.
Za kraj je poručio:
- Zato što sam suze boli u životu već isplakao, za stvari, nažalost, puno važnije. Ali nosim sa sobom u jednom dijelu srca sve ljude koje sam mogao upoznati u ova četiri ipo mjeseca. Ja sam im zahvalam na tome. Pomalo sam razočaran, što ipak nisam doživio ugođaj s navijačima na stadionu i to je jedna stvar koja mi je mnogo nedostajala zbog njihove strasti i ljubavi. Želim zahvaliti svima koji su radili sa mnom, doista svima, ne bih ih nabrajao jer ću sigurno nekoga zaboraviti. Tu mislim na oružare, liječničku službu, tehničko osoblje, moj stožer, a iznad svega velika zahvala ide svim mojim igračima jer se s njima stvorio jedan odličan odnos. Bila je to lijepa avantura, jedan lijep put. Dakle, zahvaljujem svima i ostat ću uvijek navijač ovog kluba, a Hajduk i Split ostat će uvijek u mom srcu.
https://dalmatinskiportal.hr/sport/paolo-tramezzani--hajduk-i-split-ce-zauvijek-ostati-u-mom-srcu--a-razocaran-sam-sto-nisam-dozivio-ugodaj-s-navijacima-na-stadionu/99147
Gospodski oproštaj i rastanak s obje strane. Tako to rade velikani poput HAJDUKA, a ne oni lopovi gdje trener odlazi nakon što mu gazda kluba je... majku, ili kad trener odlazi jer mora pobjeći od pravomoćne presude zbog kriminala i pljačke.
Guest- Guest
to sto je on gospodin ne znaci da cmarduk nije nevideno govno od kluba, uostalom sprcili su mu otkaz, al eto sektasi uvijek imaju svoju teoriju
F
U
J
F
U
J
End- Posts : 21177
2015-08-25
A predsjednik Barce Koemana posla u bolnicu, iako je sa škartom od ekipe napravija čudo...
Mes Que Un Smecari...
:D
Mes Que Un Smecari...
:D
Guest- Guest
Smrade masni katalonski, nije otkaz, nego sporazumni raskid suradnje.
Slika na dan raskida:
Puši kurac...
Slika na dan raskida:
Puši kurac...
Guest- Guest
hvali se po gradu igrao je s del pierom za Juve. pitaš ga koliko je golova zabio, ne sjeća se kao bilo ih je puno.
zato wikipedia se sjeća
zato wikipedia se sjeća
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50