Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
karlitovnačin wrote:amper tvoj komentar na rad tramezania. na konture igre i te stvari šta je trebao popravit da hajduk bude još bolji
Guest- Guest
Trebao je više kmečat na suce, ne uklapa se u profil trenera Hajduka ako nimalo ne kmeči.
Naporan si. Kaze dalmatinka da te nrmoze utjesiti kad Hajduk popusi. Da nije vidila da neko toliko voli hajdukaTominjo wrote:Trebao je više kmečat na suce, ne uklapa se u profil trenera Hajduka ako nimalo ne kmeči.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Naporan si. Kaze dalmatinka da te nrmoze utjesiti kad Hajduk popusi. Da nije vidila da neko toliko voli hajdukaTominjo wrote:Trebao je više kmečat na suce, ne uklapa se u profil trenera Hajduka ako nimalo ne kmeči.
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:amper tvoj komentar na rad tramezania. na konture igre i te stvari šta je trebao popravit da hajduk bude još bolji
darth_vader-
2014-04-17
Podiga je momcad, poslozija obranu vrlo brzo, u finisu sezone Hajduk je poceja i igrati lip nogomet.karlitovnačin wrote:amper tvoj komentar na rad tramezania. na konture igre i te stvari šta je trebao popravit da hajduk bude još bolji
Isto tako, dobija je i 4 pojacanja sto je jako bitno, a i dva mlada momka koja je moga i prije ubaciti u vatru.
Najbitnija stvar da je stvorija kemiju u momcadi i svi igraci imaju rici hvale za njega. Sad, nije tajna da je bilo nekih problema na relaciji trener-SD, Uprava. Sto se tocno dogadalo tesko je reci, znaju samo oni. Po prikazanom na terenu zasluzuje ostati.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Podiga je momcad, poslozija obranu vrlo brzo, u finisu sezone Hajduk je poceja i igrati lip nogomet.karlitovnačin wrote:amper tvoj komentar na rad tramezania. na konture igre i te stvari šta je trebao popravit da hajduk bude još bolji
Isto tako, dobija je i 4 pojacanja sto je jako bitno, a i dva mlada momka koja je moga i prije ubaciti u vatru.
Najbitnija stvar da je stvorija kemiju u momcadi i svi igraci imaju rici hvale za njega. Sad, nije tajna da je bilo nekih problema na relaciji trener-SD, Uprava. Sto se tocno dogadalo tesko je reci, znaju samo oni. Po prikazanom na terenu zasluzuje ostati.
Guest- Guest
Isse kakvo klosperwovo trollanje
Podiga je igru na next level jer ga sektasi shvacaju ozbiljno
Podiga je igru na next level jer ga sektasi shvacaju ozbiljno
Guest- Guest
Operw je Car
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Potirali Talijana...
Mislin, to je visilo u zraku, očekivalo se...
Al opet mi je krivo...
;)
Mislin, to je visilo u zraku, očekivalo se...
Al opet mi je krivo...
;)
Guest- Guest
čovjek ostvari ogroman uspjeh s minijaturom od kluba izbori top 4 i oni ga otpuste
ne možeš protiv sekte
ne možeš protiv sekte
End- Posts : 21177
2015-08-25
Daj, puši kurac vise...
:D
Čim se nešto dogodi u Hajduku, eto tebe isti minut...
Umrit ćeš s Hajdukom u mislima...
:(
:D
Čim se nešto dogodi u Hajduku, eto tebe isti minut...
Umrit ćeš s Hajdukom u mislima...
:(
Guest- Guest
https://hajduk.hr/vijest/sporazumni-raskid-paolo-tramezzani-vise-nije-trener-hnk-hajduk/13799?fbclid=IwAR05TTjDzf1Z2uv2wSGPtpjJtjgLsYAWQi4qFyJTgzzI0v5CbG0aXt259Qs
Ne razumijem cemu ovo
Ne razumijem cemu ovo
Guest- Guest
Ovo se znalo odavno...Montero wrote:https://hajduk.hr/vijest/sporazumni-raskid-paolo-tramezzani-vise-nije-trener-hnk-hajduk/13799?fbclid=IwAR05TTjDzf1Z2uv2wSGPtpjJtjgLsYAWQi4qFyJTgzzI0v5CbG0aXt259Qs
Ne razumijem cemu ovo
Još od nošenja nesponzorske robe na presice i slično...
Zainatija se Talijan, zainatija se Luksa...
;)
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50