Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
A koji je omjer zadnjih 110 godina?
Koji je ispravan vremenski okvir za gledat omjer?
:D
Guest- Guest
rezultat nije bitan, bitno je da se igra dobar nogomet puno raboni peti tunela bicikala i da se publika zabavi
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:rezultat nije bitan, bitno je da se igra dobar nogomet puno raboni peti tunela bicikala i da se publika zabavi
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:rezultat nije bitan, bitno je da se igra dobar nogomet puno raboni peti tunela bicikala i da se publika zabavi
Tominjo wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:rezultat nije bitan, bitno je da se igra dobar nogomet puno raboni peti tunela bicikala i da se publika zabavi
Guest- Guest
Ne moze tako to tako... Oni definiraju vremenski okvir, kak ti nije jasno?!?fridrih-niche wrote:A koji je omjer zadnjih 110 godina?
Pa Hajduk je na zimu bija blize borbi za ostanak, ja prvi nisam virova da ce uvatiti Europu. U 5 utakmica protiv konkurenata za Europu 5 pobjeda i jedan x.
A izdrkotine se nasladuju zbog jednog boda koji Rijeka na kraju ima vise od Hajduka kao da je 30 bodova i kao da je neka razlika jesi li 3 ili 4-i. Hahaha. Redikuli...
Guest- Guest
Glupane ... Kak' nije razlika jesi li treći ili četvrti? I od kad to nije razlika? Pa treći je valjda boljeplasirani od četvrtog i to iz jako jednostavnog razloga: Osvojio je više bodova u konkretnom slučaju (Rijeka - HNK Lutalica) ... I kaj ti ovo znači "u 5 utakmica protiv konkurenata za Europu 5 pobjeda i jedan X"? Kao prvo, 5 pobjeda i jedan x su sve skupa 6 utakmica ... A gdje su ti porazi? Zaboravio? Stvarno si glup k'o kurac, a još i pišeš laži ...
Zeko-
2015-08-26
Niti najmanje ... Pogotovo kad uzmeš u obzir da mu je tu Europu donio najveći i najpošteniji klub u Hrvata - GNK Dinamo Zagreb ... Jedan jedini bod da smo pustili Gorici i Europa bi za HNK Lutalica bila lapapa ... Al' to je uvijek tak', veliki uvijek čuvaju velike, a kakav god da je HNK Lutalica je ipak drugi najveći klub u Hrvata ...
Zeko-
2015-08-26
Hajduk je sve sam izborija, ka i uvik...
Drugi dio sezone su odigrali vrhunski...
Bit će zanimljiva liga iduće sezone...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Oni porazi najvise jebu Armadu, zato su napravili sranje nakon drugog poraza na Rujevici u 2, 3 tjedna.
Meni svejedno jesmo li ispred njih za bod ili iza ako te dvije pozicije (3 i 4-a donose sasvim isto).
Mi smo u nastavku dovatili prednost upravo u susretima protiv konkurenata za ta mista koja vode u Europu. 4 pobjede i x protiv Rijeke/Gorice. Tu nismo imali pravo na poraz i to je to. Sasvim zasluzeno i bez necije pomoci.
A Rijeka nek raste ovako i dalje...
Meni svejedno jesmo li ispred njih za bod ili iza ako te dvije pozicije (3 i 4-a donose sasvim isto).
Mi smo u nastavku dovatili prednost upravo u susretima protiv konkurenata za ta mista koja vode u Europu. 4 pobjede i x protiv Rijeke/Gorice. Tu nismo imali pravo na poraz i to je to. Sasvim zasluzeno i bez necije pomoci.
A Rijeka nek raste ovako i dalje...
Guest- Guest
Ne moram ni čitati, vidim da dežurni redikul opet briljira sa svojim glupostima. Kurac bi bili četvrti da im mi nismo pomogli.Zeko wrote:Glupane ... Kak' nije razlika jesi li treći ili četvrti? I od kad to nije razlika? Pa treći je valjda boljeplasirani od četvrtog i to iz jako jednostavnog razloga: Osvojio je više bodova u konkretnom slučaju (Rijeka - HNK Lutalica) ... I kaj ti ovo znači "u 5 utakmica protiv konkurenata za Europu 5 pobjeda i jedan X"? Kao prvo, 5 pobjeda i jedan x su sve skupa 6 utakmica ... A gdje su ti porazi? Zaboravio? Stvarno si glup k'o kurac, a još i pišeš laži ...
Malo bolji trener, tri pojacanja i jedan genijalac (rodak slavnog nicheta ) i odma druga pisma.fridrih-niche wrote:Hajduk je sve sam izborija, ka i uvik...
Hajduk živi vječno!
<3
Bilo bi dobro da ostane jos jednu sezonu.
Guest- Guest
[size=45]Odlazeći s Poljuda u subotu navečer nakon što je Hajduk pobijedio Lokomotivu (2:0), na izlazu sa stadiona susreli smo se s trenerom [/size][size=45]Paolom Tramezzanijem[/size][size=45]. Čestitali smo mu na obavljenom poslu u prethodnih nešto više od četiri mjeseca, doteglio je Hajduk do 4. mjesta i plasmana u europsko natjecanje. S te strane doista mu nitko objektivan ne može prigovoriti. Čestitao mu je i portir na ulazu u klupske prostorije, a on je zadovoljan odšetao prema svom Jeepu, sjeo u njega i nestao u mraku.[/size]
Guest- Guest
amper tvoj komentar na rad tramezania. na konture igre i te stvari šta je trebao popravit da hajduk bude još bolji
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:amper tvoj komentar na rad tramezania. na konture igre i te stvari šta je trebao popravit da hajduk bude još bolji
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50