Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Hajdukov trener-kapitalac žicao Kastratija dres nakon utakmice !!!
Eto, Paolo Tramezzani nakon utakmice čestitao je svima na Dinamovoj klupi, a posebno srdačno pozdravio se s Lirimom Kastratijem, koji mu je darovao svoj dres. Odmah je to izazvalo veliko zanimanje javnosti, puno raznoraznih komentara na društvenim mrežama, mnogi nisu bili pozitivni.
Eto, Paolo Tramezzani nakon utakmice čestitao je svima na Dinamovoj klupi, a posebno srdačno pozdravio se s Lirimom Kastratijem, koji mu je darovao svoj dres. Odmah je to izazvalo veliko zanimanje javnosti, puno raznoraznih komentara na društvenim mrežama, mnogi nisu bili pozitivni.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Ne sjećam se kad je bilo ovakvo skidanje gaća od sektaša. Ali imaju tovarčići sreće što je Dinamo igrao danas u drugoj brzini, čuvali snagu za ozbiljnije protivnike ko Gorica ili Slaven. Sekta uhvatila kontinuitet, drugu sezonu zaredom su peti.
Ljudi meni ih je zao. Ali stvarno zao. Zelim gledati opet one napete derbije do kraja. Ovo je uzas. Zelim veliki hajduk.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovo je njihova realnost još dugo godina. Svi napreduju samo oni propadaju.
Ja opet zelim neizvjesne derbijeRoland Deschain wrote:Ovo je njihova realnost još dugo godina. Svi napreduju samo oni propadaju.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Mole se navijaci GNK Lopova Medugorje () da napuste ovu temu.
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Kaže Blazicko da Dinamo sutra slavi 110 godina postojanja, lol...
Koji lopovski kompleksasi...
:D
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Kaže Blazicko da Dinamo sutra slavi 110 godina postojanja, lol...
Koji lopovski kompleksasi...
:D
Guest- Guest
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/tuzno-za-gledati-katastrofalna-selekcija-igraca-srozala-hajduk-na-najnize-grane---649287.html
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:karlitovnačin wrote:ist
pit
hajduk split
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:karlitovnačin wrote:ist
pit
hajduk split
Guest- Guest
"- Nama su već godinama krivi Dinamo, Rijeka, Osijek, a jedina i prava istina je da mi bušimo sami sebe. Deset godina ljudi koji vode klub nemaju plan ni program, svaki koji dođe na mjesto predsjednika kaže: Sljedece godine ćemo se boriti za naslov prvaka i igrati Europsku ligu. Zadnji primjer je trenutni predsjednik - blefer koji na pitanje kako će Hajduk izaći iz minusa, odgovara da će Hajduk sljedeće godine igrati Europsku ligu (skupine) i boriti se za trofeje! S kim, molim te?? - pita se Kukoč.
- Zašto Dinamo osvaja naslove i igra svake godine u europi? Zato jer u Dinamo ne može doći igrati bilo tko. Imas igrače koji rade razliku i koji su navikli da se na svaku utakmicu mora ići na tri boda, znaju igrati s tim pritiskom, a mi to nemamo. Možemo mi lagati sebe koliko hoćemo, ali to je tako. Postalo je važnije koliko toga prodaš, koliko preplatnika imaš nego kakav rezultat imaš. Izgubili smo 10 godina, ne moramo jos 10. - nastavlja Kukoć i zaključuje:
- Eduok, Jairo, Diamantakos ili kako se već zove, koštaju Hajduk godišnje više od milijun eura, za peto mjesto?"
ovo je citat s fejsa tonči kukoča, a to ja pišem ovdje još otkako je spiskana lova nakon pretvorbe.
sekta zna, ne?
- Zašto Dinamo osvaja naslove i igra svake godine u europi? Zato jer u Dinamo ne može doći igrati bilo tko. Imas igrače koji rade razliku i koji su navikli da se na svaku utakmicu mora ići na tri boda, znaju igrati s tim pritiskom, a mi to nemamo. Možemo mi lagati sebe koliko hoćemo, ali to je tako. Postalo je važnije koliko toga prodaš, koliko preplatnika imaš nego kakav rezultat imaš. Izgubili smo 10 godina, ne moramo jos 10. - nastavlja Kukoć i zaključuje:
- Eduok, Jairo, Diamantakos ili kako se već zove, koštaju Hajduk godišnje više od milijun eura, za peto mjesto?"
ovo je citat s fejsa tonči kukoča, a to ja pišem ovdje još otkako je spiskana lova nakon pretvorbe.
sekta zna, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50