Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
To valjda u sampo zadnje 2 utakmice ... Ako gledaš cijelu sezonu, najmanje 20 bodova su ukrali ...
Zeko-
2015-08-26
Teško kmečanje po cile dane.fridrih-niche wrote:Likovi nemaju poštene titule, a prozivaju druge...
:(
Samo slijede svog velikog vođu (osuđeni kriminalac u bijegu) koji svakodnevno kmeči na fejsu...
Guest- Guest
Bolje slijediti velike vođe nego male vođe ...
Zeko-
2015-08-26
Još uvik je Veliki Druker njihov dragi Tatta...Andreas Goldberger wrote:Teško kmečanje po cile dane.fridrih-niche wrote:Likovi nemaju poštene titule, a prozivaju druge...
Samo slijede svog velikog vođu (osuđeni kriminalac u bijegu) koji svakodnevno kmeči na fejsu...
<3
Guest- Guest
End wrote:FRANK wrote:SPLITSKE LOPINEEE
Zeko-
2015-08-26
Na dvi objave kmečanja ide jedna drukanja...fridrih-niche wrote:Još uvik je Veliki Druker njihov dragi Tatta...Andreas Goldberger wrote:Teško kmečanje po cile dane.fridrih-niche wrote:Likovi nemaju poštene titule, a prozivaju druge...
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Na dvi objave kmečanja ide jedna drukanja...fridrih-niche wrote:Još uvik je Veliki Druker njihov dragi Tatta...Andreas Goldberger wrote:Teško kmečanje po cile dane.fridrih-niche wrote:Likovi nemaju poštene titule, a prozivaju druge...
<3
Guest- Guest
Tovari su jedna od onih vrsta koja se moze pariti po potrebi i sa drugim vrstama iako se kunu u svoju cistocu
Guest- Guest
Montero wrote:Bolesne zivotinje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:FRANK wrote:Montero wrote:Bolesne lopovske zivotinje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako su ono kmečale plave delije.fridrih-niche wrote:fridrih-niche wrote:Nekad mi se čini da san zaluta u neku paralelnu stvarnost...
Kad covik čita lopove, navijače GNK Lopova, sve izgleda sasvim drugačije od realnosti...
;)
Umut staja u živom zidu Belupa prije nego je dobija balun i zabija gol?
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Hajduk je sve, Hajduk je emocija!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Može i čeština, nije nama nikakav problem.Andreas Goldberger wrote:Citiram ponovno:fridrih-niche wrote:Hajduk je sve, Hajduk je emocija!
<3
"I MOGU BITI LJUBOMORNI, MORAJU BITI LJUBOMORNI MNOGI U NAS JER TAKVU ENERGIJU, TAKVU EMOCIJU GOTOVO DA NEMA NITI JEDAN KLUB NA SVIJETU"
I ovo je rekao tip koji nema veze ni s Dalmacijom ni Hajdukom!
Cili svit Hajduk Split!
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
Kako je lipo bit navijač Hajduka, a ne tamo nekog lopovskog udruženja...
Milina...
<3
2017-04-24
fridrih-niche wrote:Samo Hajduk!
<3
2017-04-24
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50