Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Nemoj lagati.niels wrote:
Znaš što, počeo sam ti pisati na tvoj upis i navode odgovore u boldu.
Policiji, miliciji, žandarmeriji…ne bih rekao ni gdje im je stanica. Kao ni ostatak zemlje.
A na ostale navode - nije to baš tako kako si ti tu isprezentirao (amper bi ovdje kmečao “dokazi!”). Ali o cijelom tvojem upisu ću se očitovati kad ti kolega pronađe pitanje i jasno i glasno, muški odgovori. :) (ovdje je “muški” karakterna osobina, a ne spol)
Hvala ti na pouci kako se “namištaju utakmice”.
Neces se ocitovati nikad kao ni dati odgovore na pitanja jer nemas ti tu karakternu osobinu.
Guest- Guest
Tovarsko licemjerje po stoti put izašlo na vidjelo. Prije dvije godine protiv Mađara na Poljudu je isto bilo 3:0, golove su zabijali samo Dinamovci. Tad je bila druga pjesma. Dabogda sve izgubili i Repkica nas ne zanima. Opet pišaju sami po sebi.Princ od Čaira wrote:,,Dabogda sve izgubili” je mrtav…
niels likes this post
niels wrote:Princ od Čaira wrote:,,Dabogda sve izgubili” je mrtav…
Ti se pak ne hvališ sa rezultatom od svojih…
Vrati se koju stranicu unazad…
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Nemoj lagati.niels wrote:
Policiji, miliciji, žandarmeriji…ne bih rekao ni gdje im je stanica. Kao ni ostatak zemlje.
A na ostale navode - nije to baš tako kako si ti tu isprezentirao (amper bi ovdje kmečao “dokazi!”). Ali o cijelom tvojem upisu ću se očitovati kad ti kolega pronađe pitanje i jasno i glasno, muški odgovori. :) (ovdje je “muški” karakterna osobina, a ne spol)
Neces se ocitovati nikad kao ni dati odgovore na pitanja jer nemas ti tu karakternu osobinu.
Hoću, ali kako sam te prvi pitao, red je da prvi odgovoriš. Naći ćeš da sam poprilično direktan.
Ako ne želiš odgovoriti, reci slobodno, ne vrdaj.
niels-
2021-04-26
Princ od Čaira wrote:niels wrote:Princ od Čaira wrote:,,Dabogda sve izgubili” je mrtav…
Ti se pak ne hvališ sa rezultatom od svojih…
Vrati se koju stranicu unazad…
Ok, vidio sam.
niels-
2021-04-26
Nitko ti ne brani postaviti pitanje kao odgovor na ovaj post. Direktno, jasno i definirano.niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Nemoj lagati.niels wrote:
Hoću, ali kako sam te prvi pitao, red je da prvi odgovoriš. Naći ćeš da sam poprilično direktan.
Ako ne želiš odgovoriti, reci slobodno, ne vrdaj.
Ili bar nalipiti link tog tvog pitanja, ili navodnog pitanja.
Sve drugo su izlike i izvlacenje koje imaju veze s karakterom.
Guest- Guest
Ok, amper:
1. Tko je, kako i iz kojih motiva, nacrtao svastiku na Poljudu?
2. Da li su pripadnici Torcide pokušali prekinuti utakmicu reprezentacije u St. Etienne-u?
3. Da li su pripadnici Torcide sudjelovali na neredima na Partizanovom stadionu, jer su se tukli za jednu frakciju Grobara?
Dokazi nisu potrebni, a ni laži. Ako misliš lagati, radije preskoči ova pitanja, nikada ti to neću predbaciti.
2. Da li su pripadnici Torcide pokušali prekinuti utakmicu reprezentacije u St. Etienne-u?
3. Da li su pripadnici Torcide sudjelovali na neredima na Partizanovom stadionu, jer su se tukli za jednu frakciju Grobara?
Dokazi nisu potrebni, a ni laži. Ako misliš lagati, radije preskoči ova pitanja, nikada ti to neću predbaciti.
niels-
2021-04-26
Po pitanju broj 3 vidim da nisi bas upoznat sa situacijom...niels wrote:Ok, amper:
:D
Nemoj da te ko čuje, ako si ozbiljan...
Ako si zlonamjeran, onda sve 5...
;)
Guest- Guest
Mes Ke Un Lopove, pusi kurac!End wrote:Ohooo
niche napusi se kurca izbjeglico lopovska
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Po pitanju broj 3 vidim da nisi bas upoznat sa situacijom...niels wrote:Ok, amper:
Nemoj da te ko čuje, ako si ozbiljan...
Ako si zlonamjeran, onda sve 5...
;)
Nije sramota ne znati, sramota je ne pitati... :)
niels-
2021-04-26
To stoji...
Onda ukratko...
To u Bg nisu išli torcidasi niti to ima ikakve veze sa Torcidom...
To, u biti, nema nikakve veze s balunom, iako pozornica tog događaja sugerira drugacije...
;)
Onda ukratko...
To, u biti, nema nikakve veze s balunom, iako pozornica tog događaja sugerira drugacije...
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:To stoji...
Onda ukratko...
;)
Pa tko je išao?
U novinama su spominjali isključivo pripadnike Torcide, samo prenosim.
niels-
2021-04-26
Kad si ova pitanja prije postavio? :)niels wrote:Ok, amper:
1. Ne znam. Jedni kažu da su to momci iz Torcide, osuđenik i bjegunac kaže da je to napravio bivši ministar, a ima i onih koji kažu da je to napravio Mamić, tj. netko u njegovo ime. Ja uistinu ne znam, a sve od navedenog može biti istina. Ono što znamo je to da je HNS preuzeo stadion, maknuo zaštitarsku službu koja je osiguravala stadion za Poljud od strane Hajduka i doveo svoju. Malo je čudno da oni nisu ništa primijetili, ako se ne varam to je netko crtao 2-3 dana prije utakmice, da nitko iz zaštitartske tvrke nije pregledom snimke vidio da netko ulazi? Nesposobnost ili nešto više, ne znam.
2. Pripadnici Torcide su sudjelovali u neredima i St. Etienne-u, neredima kojima cilj bio prekinuti utakmicu. Nisu bili jedini u tome, ali da. odgovor je DA.
3. NE. Pripadnici Torcide nisu sudjelovali u neredima na partizanovom stadionu. To su bili plaćenici koji su tamo radi za love, bave se s borilačkim sportom, ali nisu iz Torcide niti momci s tribine. Sve i da su bili, vjerujem da bih iz Torcide (koja ima svoje dobre i loše strane) maknuli iz svojih redova zbog razloga što su tamo išli zbog love, angažirani od strane jedne frakcije Grobara što je samo po sebi sramota...
To je ono što ja znam.
Guest- Guest
A virujes svemu šta pročitaš u novinama?niels wrote:fridrih-niche wrote:To stoji...
Onda ukratko...
;)
Pa tko je išao?
U novinama su spominjali isključivo pripadnike Torcide, samo prenosim.
Svima koji su pisali za dotične da su torcidasi bi tribalo oduzet novinarsku titulu i opalit im kaznu da bi im i mater zabolilo...
Ekipa splitskih dilera/polusvijeta isla odradit prisilnu 'uslugu' za bg kompanjone, jer su ostali 'kratki' prema njima...
;)
Guest- Guest
niels wrote:Ok, amper:
Ispuštaš i Livorno-pravljenje kukastog krsta od svojih tela…
Guest- Guest
Ok momci, dali ste obrazložene odgovore (+ničeu).
1. Svastiku na Poljudu su iscrtali pripadnici Torcide, usprkos naporima HNS-a. Uoči utakmice je bilo jasno da će Torcida prirediti nerede, samo se nije znalo kakve. Stadion je golem, zaštitari novi, a ako itko poznaje Poljud - zna ga Torcida. Uz to, uvijek se zapitajte - tko je imao motiv da se ukaže svastika? Ni ja nemam dokaze amper, ali umrijeti ću u uvjerenju da je to učinila Torcida.
2. Jedan od razloga zašto mislim da je Torcida bila kadra to učiniti, su neredi u St. Etienneu. Ja na stadione ne idem već desetljećima, ali znate kako je - svatko zna nekoga tko je tamo bio, mala smo država. Zahvaljujem na iskrenosti i načelno potvrdnom odgovoru.
3. Ako velite da Torcida nije imala veze s neredima u BG, u redu, nemam razloga da vam ne vjerujem, pružili ste uvjerljivu alternativu. Meni je drago da Torcida nema veze s takvim događajima.
Ako imate pitanja stojim vam na raspolaganju, naravno :)
1. Svastiku na Poljudu su iscrtali pripadnici Torcide, usprkos naporima HNS-a. Uoči utakmice je bilo jasno da će Torcida prirediti nerede, samo se nije znalo kakve. Stadion je golem, zaštitari novi, a ako itko poznaje Poljud - zna ga Torcida. Uz to, uvijek se zapitajte - tko je imao motiv da se ukaže svastika? Ni ja nemam dokaze amper, ali umrijeti ću u uvjerenju da je to učinila Torcida.
2. Jedan od razloga zašto mislim da je Torcida bila kadra to učiniti, su neredi u St. Etienneu. Ja na stadione ne idem već desetljećima, ali znate kako je - svatko zna nekoga tko je tamo bio, mala smo država. Zahvaljujem na iskrenosti i načelno potvrdnom odgovoru.
3. Ako velite da Torcida nije imala veze s neredima u BG, u redu, nemam razloga da vam ne vjerujem, pružili ste uvjerljivu alternativu. Meni je drago da Torcida nema veze s takvim događajima.
Ako imate pitanja stojim vam na raspolaganju, naravno :)
niels-
2021-04-26
Princ od Čaira wrote:niels wrote:Ok, amper:
Ispuštaš i Livorno-pravljenje kukastog krsta od svojih tela…
Premlad si, to je bio čest događaj u 1. saveznoj ligi, tamo još od kraja 70-ih.
Ako bi delegat nešto pitao, slijegali su ramenima i govorili “a tako su ljudi stali” (nije se tada sjedilo na stadionima) ili “tko hoće vidjeti nešto, uvijek će to vidjeti”. :)
Ozbiljno, kad je Pavelić prepustio Dalmaciju (između ostaloga) Talijanima, Hajduku je bilo ponuđeno da igra u talijanskoj Serie A. Igrači su odbili i otišli u partizane. To ovdje prisutni znaju puno bolje od mene. Torcida kao organizirana skupina postoji od 1950, čini mi se, jedna je od najstarijih u regiji i šire, i zato mi je neshvatljivo zašto jedan klub koji ima rijetko viđen punokrvni pedigre antifašističkog kluba na utakmicama sa Talijanima im daje povoda da se žale na nacističku simboliku.
niels-
2021-04-26
Da, amper me je pitao da li mislim da je udruga NH sekta?
Mislim da jest. Podržavam borbu protiv nogometne mafije i nepoštenja općenito. Dugo vremena sam mislio da je to naša specijalnost, ali nogomet i borilački sportovi su uglavnom u rukama mafijaša, inače ne bi igrali kvalifikacije za SP u zemlji koja ima samo jedan uvjet da ga organizira. Zna gdje podmazati.
Protiv mafije se ne bori mafijom, nekritičkim i nepropitivačkim stavom. Drago mi je da je Split dočekao reprezentaciju, to je puno značilo igračima, očito ponajviše Hajdukovoj dici u hrvatskom dresu. Antagonizam prema Mamiću razumijem. Nije mi jasan antagonizam prema Dinamu, rivalitet da, ali okej. Uopće mi nije jasan antagonizam prema Zagrebu, pa Rijeci, pa Osijeku, pa reprezentaciji (ajde pa da je to neka lijeva reprezentacija neke multinacionalne države, ali kakva reprezentacija, a Hajdukovi igrači su uvijek bili važan ugaoni kamen)…premalo nas je da se dijelimo.
Zadriglost i militantnost nisu podloga za poboljšavanje ukupnih odnosa u hrvatskom nogometu. Mamić je trebao točno takvog protivnika, jer je koristeći primjer NH dokazivao što se dešava klubu “kad ga vodi ulica”. Koliko je NH poboljšao situaciju u Hajduku, to ću prepustiti vama na ocjenu.
Eto malo opširnije…
Mislim da jest. Podržavam borbu protiv nogometne mafije i nepoštenja općenito. Dugo vremena sam mislio da je to naša specijalnost, ali nogomet i borilački sportovi su uglavnom u rukama mafijaša, inače ne bi igrali kvalifikacije za SP u zemlji koja ima samo jedan uvjet da ga organizira. Zna gdje podmazati.
Protiv mafije se ne bori mafijom, nekritičkim i nepropitivačkim stavom. Drago mi je da je Split dočekao reprezentaciju, to je puno značilo igračima, očito ponajviše Hajdukovoj dici u hrvatskom dresu. Antagonizam prema Mamiću razumijem. Nije mi jasan antagonizam prema Dinamu, rivalitet da, ali okej. Uopće mi nije jasan antagonizam prema Zagrebu, pa Rijeci, pa Osijeku, pa reprezentaciji (ajde pa da je to neka lijeva reprezentacija neke multinacionalne države, ali kakva reprezentacija, a Hajdukovi igrači su uvijek bili važan ugaoni kamen)…premalo nas je da se dijelimo.
Zadriglost i militantnost nisu podloga za poboljšavanje ukupnih odnosa u hrvatskom nogometu. Mamić je trebao točno takvog protivnika, jer je koristeći primjer NH dokazivao što se dešava klubu “kad ga vodi ulica”. Koliko je NH poboljšao situaciju u Hajduku, to ću prepustiti vama na ocjenu.
Eto malo opširnije…
niels-
2021-04-26
Jebote, euforija k'o da smo pobijedili Francusku, Italiju, Španjolsku ili Belgiju ... A pobijedili smo reprezentaciju koja je po renkingu FIFA-e 50-ak mjesta iza Hrvatske ...Tominjo wrote:Tovarsko licemjerje po stoti put izašlo na vidjelo. Prije dvije godine protiv Mađara na Poljudu je isto bilo 3:0, golove su zabijali samo Dinamovci. Tad je bila druga pjesma. Dabogda sve izgubili i Repkica nas ne zanima. Opet pišaju sami po sebi.Princ od Čaira wrote:,,Dabogda sve izgubili” je mrtav…
Zeko-
2015-08-26
1. "Sekta ili sljedba je svaka religiozna grupa koja ima vlastiti i svojstveni pogled na svijet, što proizlazi iz naučavanja jedne od glavnih religija svijeta, ali nije s njime identičan".niels wrote:Da, amper me je pitao da li mislim da je udruga NH sekta?
Eto malo opširnije…
To je definicija Sekte.
NH je udruga koja okuplja navijače i članove Hajduka, te udruga koja je otkupila 26.39 % dionice HNK Hajduk Split šdd. To je udruga u kojoj svi punoljetni članovi imaju pravo glasa na Skupštine same Udruge, svi punoljetni članovi imaju pravo birati predstavnike na Skupštini same Udruge, ali i sami se kandidirati za mjesto (predsjednik, tajnik, UO, NO).
(zanimljivo kako u Hrvatskoj nikad nisu zvali imenom "Sekta" jednu drugu udrugu građana gdje svi punoljetni članovi nisu i nemaju pravo glasa)
Sad mi ti reci, koji to zakon o udrugama (donesen u Saboru RH) ta udruga (koju ti zoveš sekta) krši, kojom to odlukom i kojim to postupkom, kojim člankom svog Statuta točno krši neki od zakona od udruga ili koja to odluka ili bilo koja aktivnost predstavnika udruge nije u skladu s zakonom i nekim općenitim demokratskim okvirima? I kakve to veze ima s pojmom sekta?
Molio bi te jasne odgovore, bez laži. Ako misliš lagati, zanemari ova pitanja. Neću ti zamjeriti.
2. Ne znam o kakvom antagonizmu prema Zagrebu pričaš? Pa eto, u tom Zagrebu se nalazi jedna od jačih udruga članova (DPH Zagreb) s kojom spomenuta udruga NH itekako surađuje na mnogim poljima. Antagonizam je samo prema lopovima, kriminalcima, muljatorima i dupelscima...
3. Kako misliš "ulica vodi klub" i što ti to znači? Ulica jedino bira, ne vodi. Sve drugo je laž. Koji je to PU ili pak član NO od 2011-e na ovamo došao na funkciju u HNK Hajduk s ulice?!? Jedan jedini. Pere iz Torcide, Duje s tribine, tko? Jedno jedino ime molim.
I btw. i meni je drago da je reprezentacija opet u Splitu. Želim vjerovati da je razlog tome stvarne promjene na bolje, makar malim milimetarskim korakom, a ne da je razlog taj što trenutno reprezentacija takoreći nema gdje igrati na stadionu pristojnog kapaciteta. Vrijeme će pokazati. A ti pričaš o podjelama, pa pitam te zašto te reprezentacije nije bilo sve te puste godine na Poljudu u Splitu? Tko je za to kriv i tko je krenuo s podjelama?
Guest- Guest
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016