Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Kaj ti svakim komentarom moraš dokazivati kol'ko si glup? Kovačić je bio naš daleko najbolji igrač u ovoj utakmici ... Ne volim ga baš, ali kaj je, je ... Iza njega odmah Livi zbog obrane onog zicera u prvom poluvremenu, a daleko najgori na terenu Pašalić, Juranović i atletičar ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
daleko najgori je dalić.
lik je sterilan i bez ideje.
tko mu je uopće djecu napravio?
lik je sterilan i bez ideje.
tko mu je uopće djecu napravio?
sitting_bull-
2015-09-28
https://www.vecernji.hr/sport/i-mandzukic-dosao-pomoci-slavoniji-donio-hranu-i-pice-939621
Guest- Guest
Dobra vijest je da nismo primili gol, i to vani.
I to je otprilike jedina dobra vijest.
I to je otprilike jedina dobra vijest.
niels-
2021-04-26
Maggie19 likes this post
utakmica je bila osuđena na propast pogotovo sa sramotnim ulaskom krivaje
kmecanje tovara silnih godina se isplacuje, natrpali su repku svojim propalim igracima i luzerskim mentalitetom
kmecanje tovara silnih godina se isplacuje, natrpali su repku svojim propalim igracima i luzerskim mentalitetom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Maggie19 dislikes this post
End je puka skroz otkako se Barca raspala...
Samo se prisalta na lopovski mentalitet i drukanje za GNK Lopova...
:D
Samo se prisalta na lopovski mentalitet i drukanje za GNK Lopova...
Last edited by fridrih-niche on 2/9/2021, 08:27; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Ne zaboravimo da je najveći fudbaler svih vremena postao najbolji strelac reprezentativnog fudbala ikada…
Guest- Guest
Cekaj sad ce Pele podvaliti neke snimke Robinha iz dana favele kao svoje sluzbene golovePrinc od Čaira wrote:Ne zaboravimo da je najveći fudbaler svih vremena postao najbolji strelac reprezentativnog fudbala ikada…
Guest- Guest
I takvi golovi iz favele vride više od golova Andori, Lichtensteinu, San Marinu...Giorgio wrote:Cekaj sad ce Pele podvaliti neke snimke Robinha iz dana favele kao svoje sluzbene golovePrinc od Čaira wrote:Ne zaboravimo da je najveći fudbaler svih vremena postao najbolji strelac reprezentativnog fudbala ikada…
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:I takvi golovi iz favele vride više od golova Andori, Lichtensteinu, San Marinu...Giorgio wrote:Cekaj sad ce Pele podvaliti neke snimke Robinha iz dana favele kao svoje sluzbene golovePrinc od Čaira wrote:Ne zaboravimo da je najveći fudbaler svih vremena postao najbolji strelac reprezentativnog fudbala ikada…
Istina; jača je konkurencija i igra se na nož i kalašnjikov
Guest- Guest
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:I takvi golovi iz favele vride više od golova Andori, Lichtensteinu, San Marinu...Giorgio wrote:Cekaj sad ce Pele podvaliti neke snimke Robinha iz dana favele kao svoje sluzbene golovePrinc od Čaira wrote:Ne zaboravimo da je najveći fudbaler svih vremena postao najbolji strelac reprezentativnog fudbala ikada…
Istina; jača je konkurencija i igra se na nož i kalašnjikov
Guest- Guest
Ni njemu ne paše ova pozicija ko ni Kramariću. No Petković, no fun. Slažem se da je Livaja trebao umjesto Vlašića, ionako ništa nije odigrao. Ko ni Perišić.fridrih-niche wrote:Naravno, Dalic stavlja Markana u špicu, iako on to ne igram već 5 godina...
Top...
;)
Ali meni nije jasno - neka netko objasni.
Nitko ne igra na “svojoj prirodnoj” poziciji. Koliko ja znam, od reprezentativaca se očekuje da budu polivalentni, da igraju na više pozicija, zapravo da se neprekidno kreću s loptom i bez nje.
Mi imamo hrpu “napadač sam, ali ne zabijam golove”, “veznjak sam, ali trčim s loptom, pa onda dodam najbližem”, “stoper sam, i ne igram desnog, a opčuvaj me Bože da igram lijevog beka”...osim Brekala, nitko od njih nije krilo. Kako igrati u nogometu bez klasičnih krila? Pa danas se sve i dešava po krilima!
Ne razumijem...
Nitko ne igra na “svojoj prirodnoj” poziciji. Koliko ja znam, od reprezentativaca se očekuje da budu polivalentni, da igraju na više pozicija, zapravo da se neprekidno kreću s loptom i bez nje.
Mi imamo hrpu “napadač sam, ali ne zabijam golove”, “veznjak sam, ali trčim s loptom, pa onda dodam najbližem”, “stoper sam, i ne igram desnog, a opčuvaj me Bože da igram lijevog beka”...osim Brekala, nitko od njih nije krilo. Kako igrati u nogometu bez klasičnih krila? Pa danas se sve i dešava po krilima!
Ne razumijem...
niels-
2021-04-26
Kakav jebeni Petković?!Tominjo wrote:Ni njemu ne paše ova pozicija ko ni Kramariću. No Petković, no fun. Slažem se da je Livaja trebao umjesto Vlašića, ionako ništa nije odigrao. Ko ni Perišić.fridrih-niche wrote:Naravno, Dalic stavlja Markana u špicu, iako on to ne igram već 5 godina...
Top...
;)
Taj ne može za Neretvanca igrat...
Budimir triba bit špica i to je to...
Markan je poluspica, desetka, a debil ga gura u špicu, svasta...
;)
Guest- Guest
stavit u sastav cijeli dinamo, eventualno popuniti roster s igračima rijeke i osijeka
ovo s guranjem nesposobnih tovara je prešlo svaku granicu, nešto degutantno
svi skupa nemaju 1 trofej u karijeri i oni bi se igrali reprezentacije PUJ
ovo s guranjem nesposobnih tovara je prešlo svaku granicu, nešto degutantno
svi skupa nemaju 1 trofej u karijeri i oni bi se igrali reprezentacije PUJ
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP 2018.