VALDEC: Po Bandiću najviše seru oni koji su me još nekidan tražili njegov broj
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: VALDEC: Po Bandiću najviše seru oni koji su me još nekidan tražili njegov broj
vuksadinare wrote:Ko bi mu sudio? :):sitting_bull wrote:ovo piskaralo marcrllus se očigledno dobro omastio u mikijevo doba kad se kao mikijeva ivana orleanska tako žestoko trudi na barikadama podignutim za odbranu lika i dela mufljoza kojeg je smrt spasila od suđenja za kriminal.
vjerojatno isti oni "đentlmeni" s kojima je kartao.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: VALDEC: Po Bandiću najviše seru oni koji su me još nekidan tražili njegov broj
sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ko bi mu sudio?sitting_bull wrote:ovo piskaralo marcrllus se očigledno dobro omastio u mikijevo doba kad se kao mikijeva ivana orleanska tako žestoko trudi na barikadama podignutim za odbranu lika i dela mufljoza kojeg je smrt spasila od suđenja za kriminal.
pa o tome je i valdecov status, lepi. Po običaju promašio si ceo fudbal.
...evo trcesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ko bi mu sudio?sitting_bull wrote:ovo piskaralo marcrllus očigledno je dobro omastio u mikijevo doba kad se kao mikijeva ivana orleanska tako žestoko trudi na barikadama podignutim za odbranu lika i dela mufljoza kojeg je smrt spasila od suđenja za kriminal.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
kaj god.marcellus wrote:sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ko bi mu sudio? :):sitting_bull wrote:ovo piskaralo marcrllus se očigledno dobro omastio u mikijevo doba kad se kao mikijeva ivana orleanska tako žestoko trudi na barikadama podignutim za odbranu lika i dela mufljoza kojeg je smrt spasila od suđenja za kriminal.
ti koji čereče mikija su sitne ribe koje sada traže novog gazdu.
ni u kom slučaju tu ne spadaju oni kojima je i miki služio, a ta ekipa s kojom je miki kartao bi odredila tko će mikiju suditi.
ta ekipa plaća i tebe kako bi medijski promovirao beatifikaciju sveca iz kozari puteva.
Last edited by sitting_bull on 3/12/2021, 13:18; edited 1 time in total
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:kaj god.marcellus wrote:sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ko bi mu sudio?sitting_bull wrote:ovo piskaralo marcrllus se očigledno dobro omastio u mikijevo doba kad se kao mikijeva ivana orleanska tako žestoko trudi na barikadama podignutim za odbranu lika i dela mufljoza kojeg je smrt spasila od suđenja za kriminal.
uskoro ćeš ga i ti tražit...
zapravo već vidim da se lagano pretrčava tomici, sdp je gecrkt
ne sudi prema sebi, mrcellusmarcellus wrote:sitting_bull wrote:kaj god.marcellus wrote:sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Ko bi mu sudio? :):sitting_bull wrote:ovo piskaralo marcrllus se očigledno dobro omastio u mikijevo doba kad se kao mikijeva ivana orleanska tako žestoko trudi na barikadama podignutim za odbranu lika i dela mufljoza kojeg je smrt spasila od suđenja za kriminal.
uskoro ćeš ga i ti tražit...
sitting_bull-
2015-09-28
piskaralo i njegovi mokri snovi.marcellus wrote:zapravo već vidim da se lagano pretrčava tomici, sdp je gecrkt
koliko si već pretrčao?
sitting_bull-
2015-09-28
na evo ti sardelica
kako već rekoh:
like anemično đubre, like mrcellus.
like anemično đubre, like mrcellus.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kajkic:U Vukovaru zivi zlocinac koji je ubio 30 nasih na Ovcari.Nekidan sam ga susreo.
» Kosovo ima najviše džihadista u odnosu na broj stanovnika
» NOVI AMERIČKI AMBASADOR I NJEGOV DEČKO ODUŠEVLJENI BOSNOM: Erik i Filipo prošetali Sarajevom, a evo šta im se najviše svidelo!
» Za vojni rok su najviše oni koji ga ne moraju služiti
» Macron skonto da njegov progresivizam otvara vrata americkom wokizmu koji je prijetnja opstanku francuske
» Kosovo ima najviše džihadista u odnosu na broj stanovnika
» NOVI AMERIČKI AMBASADOR I NJEGOV DEČKO ODUŠEVLJENI BOSNOM: Erik i Filipo prošetali Sarajevom, a evo šta im se najviše svidelo!
» Za vojni rok su najviše oni koji ga ne moraju služiti
» Macron skonto da njegov progresivizam otvara vrata americkom wokizmu koji je prijetnja opstanku francuske
Page 2 of 2