Zašto žene žive duže od muškaraca
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zašto žene žive duže od muškaraca
lajkamkolerik wrote:A buduci da je zlonamjerno, zahtijeva mastu i konstrukciju, prema tome ocito imas mozga. A osim ako nisi musko (ima svega preko foruma), ovdje mozemo slobodno na najjednostavniju dedukciju: ako neve ima mozga, a neve je zena, zene imaju mozga.
(nisam muško, iako se dobro orijentiram u prostoru )
neva- Posts : 4367
2014-04-12
a neki vole gledat u tde dvoriste. No ponekad se desi da dobiju trece oko i prestanu biti znarizeljni.deda wrote:r_nevjesta wrote::) što se manje privatnih detlja javno zna, to boljeRegoč wrote:Aha, krivo sam skužio. Djeca? Mislim, ako je osobno, nemoj odgovoriti, smatram da pitanjem iskazujem interes za osobu i time joj pridajem važnost, a svatko može ne odgovoriti na pitanje pa znam da je to područje koje se ne poteže.
tj. potraži na starom forumu ako te zanima, tamo su obiteljske slike i sve ostalo javno objavljene
bila su to druga vremena kad forumaši još nisu toliko brinuli o privatnosti
:matrix:
2014-12-30
da, jednom na ViP-u, ali koliko se sjećam, lica na slici sam ipak 'zamaglila'deda wrote:tj. potraži na starom forumu ako te zanima, tamo su obiteljske slike i sve ostalo javno objavljene
2014-04-12
veber wrote:a neki vole gledat u tde dvoriste. No ponekad se desi da dobiju trece oko i prestanu biti znarizeljni.deda wrote:r_nevjesta wrote::) što se manje privatnih detlja javno zna, to boljeRegoč wrote:Aha, krivo sam skužio. Djeca? Mislim, ako je osobno, nemoj odgovoriti, smatram da pitanjem iskazujem interes za osobu i time joj pridajem važnost, a svatko može ne odgovoriti na pitanje pa znam da je to područje koje se ne poteže.
tj. potraži na starom forumu ako te zanima, tamo su obiteljske slike i sve ostalo javno objavljene
internet je zajedničko dvorište, ne stavljaš u njega veš koji ne želiš da drugi vide
Guest- Guest
mislim da nisi, bile su neke slike iz prirode, šume ili tako neštor_nevjesta wrote:da, jednom na ViP-u, ali koliko se sjećam, lica na slici sam ipak 'zamaglila'deda wrote:tj. potraži na starom forumu ako te zanima, tamo su obiteljske slike i sve ostalo javno objavljene
Guest- Guest
samo sto spada u patologiju opsesivno pratit odreden tip ljudi. Kao sto ti radis.deda wrote:veber wrote:a neki vole gledat u tde dvoriste. No ponekad se desi da dobiju trece oko i prestanu biti znarizeljni.deda wrote:r_nevjesta wrote::) što se manje privatnih detlja javno zna, to boljeRegoč wrote:Aha, krivo sam skužio. Djeca? Mislim, ako je osobno, nemoj odgovoriti, smatram da pitanjem iskazujem interes za osobu i time joj pridajem važnost, a svatko može ne odgovoriti na pitanje pa znam da je to područje koje se ne poteže.
internet je zajedničko dvorište, ne stavljaš u njega veš koji ne želiš da drugi vide
2014-12-30
aha da, sjetila sam se na što misliš.. za to sam pitala dopuštenje osobe sa slikededa wrote:mislim da nisi, bile su neke slike iz prirode, šume ili tako nešto
2014-04-12
da, nažalost moja bolest je neizlječivaveber wrote:
samo sto spada u patologiju opsesivno pratit odreden tip ljudi. Kao sto ti radis.
Guest- Guest
Slažem se.r_nevjesta wrote::) što se manje privatnih detlja javno zna, to boljeRegoč wrote:Aha, krivo sam skužio. Djeca? Mislim, ako je osobno, nemoj odgovoriti, smatram da pitanjem iskazujem interes za osobu i time joj pridajem važnost, a svatko može ne odgovoriti na pitanje pa znam da je to područje koje se ne poteže.
ne budi negativan, pa možda je malo radoznao zato što ga ta osoba zanimaveber wrote:Nije.
2014-04-12
a, ok. Samo se ne zali ako te nadu u jarku.r_nevjesta wrote:ne budi negativan, pa možda je malo radoznao zato što ga ta osoba zanimaveber wrote:Nije.
2014-12-30
sjećaš se da si mi to jednom već rekao tamo na starom forumu? :Dveber wrote:a, ok. Samo se ne zali ako te nadu u jarku.
ali ne trebam se bojati, mene 100% neće pratiti i nadgledati, kao da nema pametnijeg posla
2014-04-12
ne pratim, samo imam dobro pamćenje, holografsko ili kako se već to kaže
Guest- Guest
hm, a zasto ezeka nema na ovoj temi, il on samo promatra
2014-12-30
fotografsko.. eto, rekoh, sigurna samdeda wrote:ne pratim, samo imam dobro pamćenje, holografsko ili kako se već to kaže
2014-04-12
mda, vrag nikad ne spava, zato i ima podočnjakeveber wrote:tebe tesko, predaleko si mu. No nikad se ne zna.
2014-04-12
mislim da Šeldon ima neko drukčije, koje nije fotografskor_nevjesta wrote:fotografsko.. eto, rekoh, sigurna samdeda wrote:ne pratim, samo imam dobro pamćenje, holografsko ili kako se već to kaže
Guest- Guest
Eidetičko. Ista stvar.deda wrote:mislim da Šeldon ima neko drukčije, koje nije fotografskor_nevjesta wrote:fotografsko.. eto, rekoh, sigurna samdeda wrote:ne pratim, samo imam dobro pamćenje, holografsko ili kako se već to kaže
Nisam znao, evo sad čitam što je to.Regoč wrote:
Eidetičko. Ista stvar.
https://en.wikipedia.org/wiki/Eidetic_memory
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» jele intelektualka: "Žene bi mogle krenuti u oružani sukob protiv muškaraca"
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Žene imaju lošije higijenske navike od muškaraca
» TOP 5 tipova muškaraca na koje žene padaju kao kruške
» Nobelovac Robert Trivers: Žene i crnci su superiorniji od bijelih muškaraca
Page 9 of 10