Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
A videre sektaša što su ušutili ... Da Dinamo nije dobio Rijeku ovdje bi bilo već kilometar njihovih prosera ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
a e.fridrih_niche wrote:NEBITAN KLUB, BRIŠI OVU TEMU!
:chiefi:
zato ste jesenas u zagrebu pobjedu slavili kao da ste boga za bradu uhvatili.
da nema dinama kojii vam donese miris europe na poljud još bi mirisali na kazahstanski kozji sir i malteški capuccino.
sitting_bull-
2015-09-28
Sta je bilo ovo u Slavoniji?
Veliki zagrebački katolici upali malobrojnim starijim ljudima s letvama i razbili cili kafic?
To je to, čuvari ponosa tako slave Uskrs...
<3
Veliki zagrebački katolici upali malobrojnim starijim ljudima s letvama i razbili cili kafic?
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
gle, sektaša kako u maniri anemičnog đubreta (u dronu je bila bomba!, a poslije od bombe ni b) unaprijed preusuđuje i optužuje navijače dinama.fridrih_niche wrote:Sta je bilo ovo u Slavoniji?
<3
to je to, sektaški forumski guru zaboravlja sjekire i mačete pripadnika sekte, već spominje samo letve navijača dinama.
opet sektaško kmečanje nakon što su sektaši dobili po pički: njih dvojica, a ja i babo sami!
sitting_bull-
2015-09-28
A ti presuđuješ da su ti stariji imali mačete?
:D
Tatticarski sklop, obmane i laži su MO...
;)
;)
2021-02-25
sektaški kreten uhvaćen u laži sad se brani podmetanjem opisujući prenesene informacije iz medija kao presudu.fridrih_niche wrote:A ti presuđuješ da su ti stariji imali mačete?
;)
vlastite selektivne podatke i vlastitu presudu samo jedne strane kroz vlastiti đubretarski mentalni sklop zaboravlja.
jado sektaški.
pljuc.
sitting_bull-
2015-09-28
Veceras cemo mi istinski navijaci najveceg hr kluba proslavit pobjedu i nasliv protiv najveceg rivala.
A mamicevci ionako ne navijaju za najveci hrvatski klub nego za najvecu pobjegulju i picku svih vrimena.
A mamicevci ionako ne navijaju za najveci hrvatski klub nego za najvecu pobjegulju i picku svih vrimena.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mi uvik i postenobpobjedimo kompleksasefridrih_niche wrote:Ako pošteno pobijedite, lipo ću ti čestitat!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Mi uvik i postenobpobjedimo kompleksasefridrih_niche wrote:Ako pošteno pobijedite, lipo ću ti čestitat!
<3
2021-02-25
kreten.FRANK wrote:Veceras cemo mi istinski navijaci najveceg hr kluba proslavit pobjedu i nasliv protiv najveceg rivala.
zastupa tezu sektaških piskarala kako je dinamo = mamić.
nalizao se smrdljive deine pičke.
sitting_bull-
2015-09-28
???? Kakve ili sta je to deine idiotesitting_bull wrote:kreten.FRANK wrote:Veceras cemo mi istinski navijaci najveceg hr kluba proslavit pobjedu i nasliv protiv najveceg rivala.
2015-09-13
aha.FRANK wrote:???? Kakve ili sta je to deine idiotesitting_bull wrote:kreten.FRANK wrote:Veceras cemo mi istinski navijaci najveceg hr kluba proslavit pobjedu i nasliv protiv najveceg rivala.
ne znaš tko je drugarica dea?
pitaj sektaša nichea.
sitting_bull-
2015-09-28
5 kola prije kraja Kopic ostavija glavnog konkurenta (NK Rijecica) na - 11 a ovi mu dali pedalu...
Guest- Guest
Al da je Rijeka glavni konkurent hahaha...
Bravo, Zekane, bravo...
Bravo, Zekane, bravo...
2021-02-25
U ono vrijeme kad sam to napisao, realno je i bila ... To je bilo nakon kaj su vas natamburali u Splitu ... A ti si, kao, znao da će nakon toga izgubiti od Dragovoljca i Gorice? I još su imali i najbolji raspored, sva tri derbija na Rujevici ... Al' nemoj ni ti previše pjevat', vi još morate preživit Rujevicu i finale kupa protiv njih ...fridrih_niche wrote:Al da je Rijeka glavni konkurent hahaha...
Bravo, Zekane, bravo...
Zeko-
2015-08-26
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50