Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
vidjeli smo kontra hajduka koliko je dobar trener.fridrih_niche wrote:Zar je Bjelica dobar trener?
Mislim da se Zekan i Shitting ne slažu s tom konstatacijom...
:D
slepac koji je majera držao na tribinama, umjesto da ga upari s olmom.
majstor koji je uspio u pet minuta izgubiti prolaz grupe lige prvaka jer je već počeo slaviti.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
sitting_bull wrote:vidjeli smo kontra hajduka koliko je dobar trener.fridrih_niche wrote:Zar je Bjelica dobar trener?
slepac koji je majera držao na tribinama, umjesto da ga upari s olmom.
majstor koji je uspio u pet minuta izgubiti prolaz grupe lige prvaka jer je već počeo slaviti.
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Ma Tominjo se zaletio ... Htio je napisati Zoran Mamić, jer jedino tako ovo kaj je napisal pije vodu ... Kakav kurčevi Bjelica, on sa svojom bunker-igrom može voditi samo takve klubiće kao što je Osijek ... Bjelica i Kopić su isti kurac, treneri za male klubiće, zato je Kopić i bio u Hajduku, a Dinamo je prevelik zalogaj i za Kopića i za Bjelicu ...fridrih_niche wrote:Zar je Bjelica dobar trener?
Zeko-
2015-08-26
Who cares?fridrih_niche wrote:Zar je Bjelica dobar trener?
Tominjo wrote:Who cares?fridrih_niche wrote:Zar je Bjelica dobar trener?
2021-02-25
Dobro, u ovom kolu imamo priliku nokautirati jednog od izazivača. Biti će teško, ali u ovakvoj sezoni izgleda da će međusobni dueli odlučivati.
Rijeka ima dobrog trenera i čvrstu ekipu, ali nemaju igrački kadar Osijeka ili Hajduka, a kamoli Dinama...
Rijeka ima dobrog trenera i čvrstu ekipu, ali nemaju igrački kadar Osijeka ili Hajduka, a kamoli Dinama...
niels-
2021-04-26
Kopića valja zamijeniti na ljeto, ma kako god Dinamo prošao.
Prevelik je ovo klub za Kopića.
Prevelik je ovo klub za Kopića.
niels-
2021-04-26
100kn wrote:koliko je već osvojeno titula jel broji tko
Uvijek nedovoljno.
Čini mi se da smo u lovu na 23. titulu.
niels-
2021-04-26
sektaško poštenje sa 300 bodova iza.fridrih_niche wrote:100kn wrote:pristojne ali poštene brojke
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih_niche wrote:100kn wrote:pristojne ali poštene brojke
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:100kn wrote:pristojne ali poštene brojke
2021-02-25
Jebote, da je ovaj blentavi Kopić izvadio Petkovića bar u poluvremenu, zabili bi Rijeci 6 komada, kad smo im u zadnjih 15-ak minuta čim je Brundala izvadio zabili 2 gola ... Al' dobro, sva sreća da ga je izvadio i 15 minuta prije kraja ...
Zeko-
2015-08-26
Ako želiš odraditi posao, odradi ga sam.
Rijeka izbačena iz utrke za prvaka.
Rijeka izbačena iz utrke za prvaka.
niels-
2021-04-26
I to 75 minuta smo igrali sa 10 igrača ...
Zeko-
2015-08-26
to s petkovićem je vrhunski taktički potez.Zeko wrote:Jebote, da je ovaj blentavi Kopić izvadio Petkovića bar u poluvremenu, zabili bi Rijeci 6 komada, kad smo im u zadnjih 15-ak minuta čim je Brundala izvadio zabili 2 gola ... Al' dobro, sva sreća da ga je izvadio i 15 minuta prije kraja ...
svi dinamovi protivnici žive u strahu kako će petković baš protiv njih proigrati kako zna pa se na petkovića ide sa pojačanim blokom - jedan centarhaf plus još dvojica koji dodatno blokiraju. normalno, petković ne može napraviti ništa.
i onda - šok!
petković ide van, prestaje potreba za pojačanim blokom i dolazi do opuštanja jer nema striktne igre na igrača oko kojeg bi se kao sve trebalo vrtjeti, umor već čini svoje i onda na scenu stupaju drugi igrači koji odlučuju utakmicu.
dakle, potpuno taktičko iznenađenje i za trenera i za igrače dinamova protivnika i vrhunski potez blentavog kopića koji je pokeraški čekao pravi trenutak da izvadi petka.
sve u svemu ovaj puta rijeci nije upalila taktika da iz tri udarca zabije tri gola, a dinamo je pokazao mentalnu snagu koja je dovela do preokreta, a i fizički su dotukli rijeku.
sitting_bull-
2015-09-28
A videre sektaša što su ušutili ... Da Dinamo nije dobio Rijeku ovdje bi bilo već kilometar njihovih prosera ...
Zeko-
2015-08-26
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50