Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Bili je ovo kod 0-0 ... Opet jedna "nekažnjiva" ruka u 16-ercu Osijeka... Sudačka mašinerija jaše dalje ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Bija je i lakat u glavu Osijekova igrača, cisti crveni za Gojaka...
;)
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
igrač u bijelom dresu je igrao rukom.Zeko wrote:Bili je ovo kod 0-0 ... Opet jedna "nekažnjiva" ruka u 16-ercu Osijeka... Sudačka mašinerija jaše dalje ...
to se ne svira.
zna se kad se i kome takve ruke sviraju.
sitting_bull-
2015-09-28
Mislim da je Vrsaljko nosija plavi dres kad je zaigra rukomet na Poljudu...
<3
<3
2021-02-25
Je, al' to je bilo kod 20 bodova viška za Dinamo ... Al' mislim da je i vaš golman igrao rukom u Maksimiru na 17 m od gola, a iz iste te akcije zabili ste gol za 1-0, umjesto crvenog kartona za vašeg golmana, slobodnog udarca za Dinamo sa 17 m od gola, vi ste zabili gol ... Al' dobro i to je bilo kod 10 bodova viška za Dinamo ... Velim ti , video za sudačke greške u korist Lutalice napraviš za 5 minuta i onda budemo govorili kak se krade za Lutalicu, isto bude k'o i vaš video o sudačkim pogreškama u korist Dinama ... Već godinama tu pišem da te sudac ponekad zajebe, ponekad ti pomogne i na kraju prvenstva kad sve to zbrojiš svi su na svojem ... Ali ne, vi godinama samo gledate pogreške sudaca u korist Dinama, pogreške u korist Lutalice vas ne zanimaju, one za vas ne postoje ... Nije ti to baš tak, to je samo vaš doživljaj ...fridrih_niche wrote:Mislim da je Vrsaljko nosija plavi dres kad je zaigra rukomet na Poljudu...
<3
Zeko-
2015-08-26
Onda možeš mislit koliki je bija obujam nedosuđenih pizdarija za Dinamo kad su stekli toliku prednost...
Samo vi to ne želite ni vidit ni priznat, jbg...
;)
Samo vi to ne želite ni vidit ni priznat, jbg...
;)
2021-02-25
Je ... Nedosuđeni obujam pizdarija iliti "nekažnjivih" ruka za Dinamo je u ovih 5 kola ravno 7 komada ... Nevjerojatno ali istinito ... Veli jučer Strašimir da je normalno da igrač povlači ruku i time zaustavlja loptu i da to nije kažnjivo ... Pa normalno je i da igrač na gol liniji radije igra rukom nego da pusti loptu u gol, pogotovo ako se to dogodi u zadnjim minutama utakmice ... Al' velim, protiv mafije smo se 45 godina borili u jugi pa budemo i ovo izdržali ...
Zeko-
2015-08-26
Sad ste vi mafija već nekoliko desetljeća...
A sve naustrb Hajduka...
I onda i sad se uvik kralo Hajduka...
Al nema veze, navikli smo se...
;)
A sve naustrb Hajduka...
I onda i sad se uvik kralo Hajduka...
Al nema veze, navikli smo se...
;)
2021-02-25
tko normalan bi krao klub koji se sramoti protiv tobola i gzire
End- Posts : 21177
2015-08-25
Interesantno je počelo ovo kolo ... Drugorangirani konkurent Dinama za titulu prosuo je 2 boda ... Još kad bi danas Belupo uzeo koji bod našem najvećem konkurentu za naslov bilo bi idealno ...
Zeko-
2015-08-26
Bogami, neda se Rijeka ... Bit će to zanimljiva borba između Rijeke i Dinama do samog kraja ... Inače, danas je u Zagrebu bila osma "nekažnjiva" ruka u 16 m Šibenika na utakmicama Dinama u proljetnom dijelu prvenstva ...
Zeko-
2015-08-26
Pa vidim da je vašim Lutalicama to uveliko pomoglo, pa idem i ja probati ... Al' ne pomaže, nismo mi HNK Lutalica koji je za iste takve 3 ruke dobio 3 penala, a mi od 8 nijedan ...
Zeko-
2015-08-26
Ovo je možda i najjadnije kmečanje u povijesti kmecanja...
Znaci, ‘navijac’ kluba koji je u zadnjih 17 godina ukra 16 naslova prvaka ide kmecat jer se navodno krade za klub koji ništa nije osvojija u tih 17 godina...
Pa ovo je kmečanje za Guinnessa...
:(
Znaci, ‘navijac’ kluba koji je u zadnjih 17 godina ukra 16 naslova prvaka ide kmecat jer se navodno krade za klub koji ništa nije osvojija u tih 17 godina...
Last edited by fridrih_niche on 6/3/2022, 09:24; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
2021-02-25
Zbog davanja paznje kujici osudenog kriminalca u bijegu, molim 3 dana ban za nicheta...
Hvala.
Hvala.
Guest- Guest
Ukra preko 300 bodova razlike u tih 17 godina? I tebi je bog ukra pamet kad možeš ovako nešto napisati ...fridrih_niche wrote:Ovo je možda i najjadnije kmečanje u povijesti kmecanja...
Zeko-
2015-08-26
tuzno je gledati nichea kako je propao
otisao u sektasku kvasinu
otisao u sektasku kvasinu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kao dinamovac slazem seAndreas Goldberger wrote:Zbog davanja paznje kujici osudenog kriminalca u bijegu, molim 3 dana ban za nicheta...
Hvala.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bija je i lakat u glavu oršića.fridrih_niche wrote:Bija je i lakat u glavu Osijekova igrača, cisti crveni za Gojaka...
;)
čisti crveni za igrača osijeka.
sektaške oči selektivno vide.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50