Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Pa Rijeka i je najjača nakon Dinama ... Možda ne toliko igrački, ali imaju daleko najboljeg trenera u HNL-u ... Da je netko drugi na njegovom mjestu, ne vjerujem da bi s ovim kadrom bio među prva 4 ...
Zeko-
2015-08-26
Ma i igrački je Rijeka jaka. Pokriveni su dobro na svim pozicijama i poduplani. Digao se hype oko Hajduka radi par poluigrača, a Rijeka se u međuvremenu planski i u tišini pojačavala. Osijek pada, nisu nikog doveli, a Miereza više ne sere ko prošle sezone. A i takvi će sigurno uzet barem 3. mjesto.
Odgovornost je i trenera i igrača?
- Je, ne može se bježati od toga.
Hoće li Damir Krznar isplivati iz ovoga?
- Sigurno želi najbolje, ali autoritet kod nas trenera je jedan od ključnih faktora. Svaka čast Damiru, vrhunski je potkovan, bio je dobar igrač, no drugo je doći pred igrača i imati na njega autoritet. Nakon Zorana Mamića, koji ga je svakako imao, moraš pokazati da si ti ta faca i da to možeš. To nije lako. Osim toga…
Što?
- Kad se okrene prema klupi, kad vidim govor tijela stožera, tu uočavam dosta problema. Ne bih javno o tome...
O čemu? Podijelite s nama.
- Samo se pitam od koga na klupi može dobiti savjet - retorički će Besek
---------------------------------------------------------------------------------
Može biti da Besek nije neki veliki trener, ali točno je detektirao ono kaj se vidi iz aviona ...
- Je, ne može se bježati od toga.
Hoće li Damir Krznar isplivati iz ovoga?
- Sigurno želi najbolje, ali autoritet kod nas trenera je jedan od ključnih faktora. Svaka čast Damiru, vrhunski je potkovan, bio je dobar igrač, no drugo je doći pred igrača i imati na njega autoritet. Nakon Zorana Mamića, koji ga je svakako imao, moraš pokazati da si ti ta faca i da to možeš. To nije lako. Osim toga…
Što?
- Kad se okrene prema klupi, kad vidim govor tijela stožera, tu uočavam dosta problema. Ne bih javno o tome...
O čemu? Podijelite s nama.
- Samo se pitam od koga na klupi može dobiti savjet - retorički će Besek
---------------------------------------------------------------------------------
Može biti da Besek nije neki veliki trener, ali točno je detektirao ono kaj se vidi iz aviona ...
Zeko-
2015-08-26
Koji je to autoritet Zorana Mamica?
:D
Nešto ka šta je i sin Sadama Husseina ima autoritet u Iraku, lol...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Koji je to autoritet Zorana Mamica?
;)
Guest- Guest
Samo sto ce zlo iz međugorja biti duže na vlasti ...a saddam je bio skoro 25 godina u iraku
Guest- Guest
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Koji je to autoritet Zorana Mamica?
;)
Guest- Guest
Nažalost, Mamića je trebalo maknuti iz Dinama prije ovih pravosudnih trakavica.
Bilo iz zatvora ili izgnanstva, voditi će Dinamo, a to nije trebala biti poanta, poanta je da više ne bude u klubu. I brat Zoran također.
Ante me je prozivao da sam za njega, da mu se ne bi pravdao - ali ako o nekom imam mišljenje, to su Mamići, van iz Dinama.
Bilo iz zatvora ili izgnanstva, voditi će Dinamo, a to nije trebala biti poanta, poanta je da više ne bude u klubu. I brat Zoran također.
Ante me je prozivao da sam za njega, da mu se ne bi pravdao - ali ako o nekom imam mišljenje, to su Mamići, van iz Dinama.
niels-
2021-04-26
I to je poanta, tko će voditi Hajduk, meni je sekundarno. Ok, ima dosta rasprava, pa sudjelujem.
Ali apsolutno mi je najvažnije da se Mamiće uistinu, stvarno, zauvijek makne iz Dinama.
A neka vodi Hajduk koga god ljudi dolje izaberu, meni u principu svejedno.
Ali apsolutno mi je najvažnije da se Mamiće uistinu, stvarno, zauvijek makne iz Dinama.
A neka vodi Hajduk koga god ljudi dolje izaberu, meni u principu svejedno.
niels-
2021-04-26
Eeee, da si ti vidio (ja jesam) kak' svi igrači mirno stoje, k'o vojska, kad je Zoki podviknuo, a i Krznar skupa s njima ... Nažalost, ništa nije naučio ... To ili imaš ili nemaš, a Krki to nikada neće imati i zato je idealan samo za pomoćnog trenera ... A sa tom bagrom koja loptajući se zarađuje od 500-900 tisuća eura na godinu ne možeš drugačije ... Kol'ko tebi niče treba da zaradiš 500 tisuća eura? Otprilike cijeli radni vijek, je li? ...fridrih-niche wrote:Koji je to autoritet Zorana Mamica?
;)
Zeko-
2015-08-26
Jesi ti ikad vidija kad bi Sadamov sin viknija pa bi generali bili mirni ka bubice?
Zekane, ne seri vise o Zoranu Mamiću i njegovom autoritetu i trenerskoj klasi...
Vridjas inteligenciju sugovornika s tim, jer lažeš samo sebe...
A po milje eura zaradit u Hrvatskoj je ništa lakše...
Ako si lopovcina s iskaznicom, naravno...
;)
Zekane, ne seri vise o Zoranu Mamiću i njegovom autoritetu i trenerskoj klasi...
;)
Guest- Guest
Da ... Jednostavna matematika, od 100-tinjak zaposlenih kol'ko imamo brat i ja u firmi, svaki treba za
raditi mjesečno 600 kn za mene i 600 kn za brata ... I to ti je 60 tisuća mjesečno ... Jednostavno, jelda? A čak ne izgleda ni prezahtjevno ...
raditi mjesečno 600 kn za mene i 600 kn za brata ... I to ti je 60 tisuća mjesečno ... Jednostavno, jelda? A čak ne izgleda ni prezahtjevno ...
Last edited by Zeko on 24/10/2021, 00:10; edited 1 time in total
Zeko-
2015-08-26
Nije Zoki trenerska klasa, on je trenerska superklasa ... Vriđaš inteligenciju sugovornika sa tom degradacijom Zokija ... Čovjeka treba poznavati da bi ga se komentiralo, ovak' kak' ti pišeš napamet, to svaka budala može ...fridrih-niche wrote:Jesi ti ikad vidija kad bi Sadamov sin viknija pa bi generali bili mirni ka bubice?
;)
Zeko-
2015-08-26
Drk drk drk svrsss svrsss svrsssss.Zeko wrote:Nije Zoki trenerska klasa, on je trenerska superklasa ... Vriđaš inteligenciju sugovornika sa tom degradacijom Zokija ... Čovjeka treba poznavati da bi ga se komentiralo, ovak' kak' ti pišeš napamet, to svaka budala može ...fridrih-niche wrote:Jesi ti ikad vidija kad bi Sadamov sin viknija pa bi generali bili mirni ka bubice?
;)
Koliko kosta dostojanstvo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
čime se bavite i koji je medijan plaćeZeko wrote:Da ... Jednostavna matematika, od 100-tinjak zaposlenih kol'ko imamo brat i ja u firmi, svaki treba za
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lopovi se rugaju Hajdukovom remiju s Goricom, a ne mogu Istru pobjedit...
Bacaj napalm na to lopovsko ruglo od kluba...
;)
Bacaj napalm na to lopovsko ruglo od kluba...
;)
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50