Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
fridrih-niche wrote:Ko je Borna Sosa?
;)
Bivsi igrac dinama..igra na poziciji beka i ima vise asistencija u ligi od messija
Guest- Guest
nemaš brige lijevi bek je rezerviran za tovara zato i jesmo tu najgori
End- Posts : 21177
2015-08-25
ma jebeš najboljeg beka lige petice
glavno da je tu atletičar koji se bruka na svakom koraku, u prvenstvu i EL, u ligi kojom bi se dinamo takoreći prošetao
glavno da je tu atletičar koji se bruka na svakom koraku, u prvenstvu i EL, u ligi kojom bi se dinamo takoreći prošetao
End- Posts : 21177
2015-08-25
Idemo Rijeka ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:zeko smanji s alkoholom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:zeko smanji s alkoholom
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:zeko smanji s alkoholom
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:zeko smanji s alkoholom
Guest- Guest
Ostavili im vise od pola ekipe na klupi(Ademi) a ovi sami sebi zabijaju golove.
Guest- Guest
Čestitke najvećem hrvatskom klubu na još jednoj tituli i momcima koji su pokazali kmečavcima s juga da igramo pošzeno do kraja.
Drago mi je i zbog Krznara, tog skromnog lika koji je potpisnik jedne od najuspješnijih sezona ako osvoji i kup.
Drago mi je i zbog Krznara, tog skromnog lika koji je potpisnik jedne od najuspješnijih sezona ako osvoji i kup.
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50