Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kaj god.FRANK wrote:Shitting jbg... nemas stila za porugu. Ja im se rugam ali.ipak mi je zao drugog najveceg hrvatskog kluba. A iz tebe isijava mrznja... to.je velika razlika... ja ih zalim.ti ih mrzissitting_bull wrote:niche je sektaški perpetuum mobile: cijelo vrijeme jede govna i onda prosere više govana nego što ih pojede.
očigledna greška prirode, iliti božja kazna za sektaša.
jedino kaj sektaške idiote ne toleriram, ali oni ionako nemaju nikakve pozitivne veze s hajdukom.
tzv. najveći hajdukovci su se sveli na hžv i gnk lopovi!
ti bi idioti da mogu satrali dinamo u trenu, a onda bi se luđački smijali.
meni je hajduka žao i nadam se kako će lukša istrgnuti hajduk iz sektaškog smrtonosnog zagrljaja.
ta ekipa sve radi samo za svoj interes i to za interes likova koji se skrivaju iza imena naš hajduk.
vidjeti ćeš kad se hajduk oporavi kako će završiti dionice našeg hajduka i tko će omastiti brk.
btw. niche nije čovjek.
niche je sektaš.
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
GNK triba izbrisat sa lica zemlje, ta lopovska organizacija ne zaslužuje egzistirat uopće...
Napalm...
;)
Napalm...
;)
Guest- Guest
napalm već imaš u srcu, dinamo kao vječna vatra gori u tebi!fridrih-niche wrote:GNK triba izbrisat sa lica zemlje, ta lopovska organizacija ne zaslužuje egzistirat uopće...
Napalm...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
tko bi onda uzdžavao i financirao sektu
sekta je ovisna o dinamu kao ti o junku
sekta je ovisna o dinamu kao ti o junku
End- Posts : 21177
2015-08-25
Vidim da je danasnji dan poceo na najbolji moguci nacin.
Prepun razumjevanja dijaloga tolerancije i nadasve postivanja...
Oxford i Cambridge bi bili ljubomorni na ove dubokoumne rasprave
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Vidim da je danasnji dan poceo na najbolji moguci nacin.
Guest- Guest
po čemu se to današnji dan bitno razlikuje od svih dosadašnjih na ovom forumu?FRANK wrote:Vidim da je danasnji dan poceo na najbolji moguci nacin.
sektaši deru svoje i bivaju popišani.
je, danas je malo toplije pa bi mogli malo grublje vonjat.
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro tebi je Ironija poznata kao i meni druga strana mjesecasitting_bull wrote:po čemu se to današnji dan bitno razlikuje od svih dosadašnjih na ovom forumu?FRANK wrote:Vidim da je danasnji dan poceo na najbolji moguci nacin.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Dobro tebi je Ironija poznata kao i meni druga strana mjesecasitting_bull wrote:po čemu se to današnji dan bitno razlikuje od svih dosadašnjih na ovom forumu?FRANK wrote:Vidim da je danasnji dan poceo na najbolji moguci nacin.
Guest- Guest
Ode Borna Sosa igrat za Njemačku. Tako i treba kad debil od izbornila poziva nekakve Melnjake i Barišiće, a najbolji lijevi bočni Bundeslige mu nije ni u drugom planu.
Nakon Kovača koji je usrao s Ademijem ovaj će ostati zapisan da je ispustio Sosu.
Nakon Kovača koji je usrao s Ademijem ovaj će ostati zapisan da je ispustio Sosu.
Pitaj Deverića koji je nosio pare, pitaj Buljana koji je bio osoba za vezu te tražio da se igračima podijeli premija za zalaganje i pobjedu i na kraju pitaj Bonačića koji je tada bio trener Varteksa i saznao za sve to.fridrih-niche wrote:Ko je trazija pare?Roland Deschain wrote:Mijenja, tražili ste pare da odigrate sportski. Toloko o vašem poštenju.fridrih-niche wrote:To minja nešto na stvari?
:D
S druge strane nije protuzakonito nekog stimulirati da odigra pošteno, na pobjedu što je inače u sportskom duhu.
Malo si se pogubija, pričaš hipotetski...
;)
I samo mi nemoj o hajdučkom poštenju jer je to lažniji mit čak i od onog da torcida postoji 70 godina.
sekta izvršila pritisak, kvota dinamovaca je ispunjena ne smije biti više
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koji izbornik??? Jedini izbornik koji amenuje je u medjugorju. A ova poluretardirana budaletina je ionako fikusRoland Deschain wrote:Ode Borna Sosa igrat za Njemačku. Tako i treba kad debil od izbornila poziva nekakve Melnjake i Barišiće, a najbolji lijevi bočni Bundeslige mu nije ni u drugom planu.
2015-09-13
Oprosti, James Bonde...Roland Deschain wrote:Pitaj Deverića koji je nosio pare, pitaj Buljana koji je bio osoba za vezu te tražio da se igračima podijeli premija za zalaganje i pobjedu i na kraju pitaj Bonačića koji je tada bio trener Varteksa i saznao za sve to.fridrih-niche wrote:Ko je trazija pare?Roland Deschain wrote:Mijenja, tražili ste pare da odigrate sportski. Toloko o vašem poštenju.fridrih-niche wrote:To minja nešto na stvari?
S druge strane nije protuzakonito nekog stimulirati da odigra pošteno, na pobjedu što je inače u sportskom duhu.
;)
I samo mi nemoj o hajdučkom poštenju jer je to lažniji mit čak i od onog da torcida postoji 70 godina.
CIA je goli kurac za tebe...
Guest- Guest
Istina, Torcida ne postoji 70 godina...
Nego je već ušla u 71.-u...
Zamisli, navijač lopovskog udruženja, koje ne zna kad je točno osnovano, jer falsificira povijest kako mu se digne taj dan, drugima predbaciva godinu osnutka, koje je legitimna i transparentna...
Goebbels bi sad zaplaka od srice da je živ, takvih učenika nema nigdi...
Nego je već ušla u 71.-u...
Zamisli, navijač lopovskog udruženja, koje ne zna kad je točno osnovano, jer falsificira povijest kako mu se digne taj dan, drugima predbaciva godinu osnutka, koje je legitimna i transparentna...
Goebbels bi sad zaplaka od srice da je živ, takvih učenika nema nigdi...
Guest- Guest
sektaška partizanija iskočila iz rovova i juriša na vjetrenjače.
pacijent niče na bijelom magarcu na čelu kolone.
pacijent niče na bijelom magarcu na čelu kolone.
sitting_bull-
2015-09-28
koja linčina.FRANK wrote:Dobro tebi je Ironija poznata kao i meni druga strana mjesecasitting_bull wrote:po čemu se to današnji dan bitno razlikuje od svih dosadašnjih na ovom forumu?FRANK wrote:Vidim da je danasnji dan poceo na najbolji moguci nacin.
nemreš bilivit.
sitting_bull-
2015-09-28
FBI-a ze-ge birtija...fridrih-niche wrote:Oprosti, James Bonde...Roland Deschain wrote:Pitaj Deverića koji je nosio pare, pitaj Buljana koji je bio osoba za vezu te tražio da se igračima podijeli premija za zalaganje i pobjedu i na kraju pitaj Bonačića koji je tada bio trener Varteksa i saznao za sve to.fridrih-niche wrote:Ko je trazija pare?Roland Deschain wrote:Mijenja, tražili ste pare da odigrate sportski. Toloko o vašem poštenju.fridrih-niche wrote:To minja nešto na stvari?
;)
CIA je goli kurac za tebe...
Guest- Guest
Da se ne zove Borna Sosa nego primjerice Domagoj Bradarić onda bi napisao ko ga jebe, ionako je orjuna koja ne voli Hrvatsku.Roland Deschain wrote:Ode Borna Sosa igrat za Njemačku. Tako i treba kad debil od izbornila poziva nekakve Melnjake i Barišiće, a najbolji lijevi bočni Bundeslige mu nije ni u drugom planu.
Licemjer i jadnik, bio i ostao...
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50