Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
FRANK wrote:Jedini istinski dinamovci su Ante End i Operw
End- Posts : 21177
2015-08-25
dinamo melje i sektašima olakšava posao za 4. mjesto
kakav klub bože mili
kakav klub bože mili
2015-08-25
Jure Zovko - član Skupštine Dinama
Kao klinac i vatreni dinamovac u mladosti sam bio veliki obožavatelj Cice Kranjčara. Danas mi je, moram priznati, neshvatljivo pretjerano glorificiranje Kranjčara u hrvatskim medijima nakon njegove smrti. Posebno me iritira provincijalno isticanje Kranjčareve purgerske prošlosti i purgerske životne forme, što je potvrda agramerskog provincijalizma. Proglašava ga se ikonom Dinama, sinonimom za Dinamo, predlaže se da se stadion nazove po njemu. Zaboravlja se činjenica da je Zlatko Kranjčar na vrhuncu karijere i odlaska iz Dinama uspio ostvariti prosječan transfer u austrijski Rapid.
Do dolaska Maminja za glavnog menadžera Dinama, prepoznatljiv međunarodni transfer ostvarili su jedino Boban i Šuker. Od bivših igrača Dinama koji igraju u vrhunskim klubovima, a koji su bili okosnica nacionalne reprezentacije, treba svakako spomenuti Modrića (Tottenham Hotspurs, Real Madrid), Brozovića (Inter), Mandžukića (Bayern, Atletico Madrid, Juventus, Milan), Olića (Bayern), Eduarda (Arsenal), Kovačića (Real Madrid, Chelsea), Vrsaljka (Atletico Madrid), Lovrena (Liverpool). Važne transfere u novije vrijeme ostvarili su Olmo i Gvardiol odlaskom u moćni RB Leipzig - napisao je Zovko.
Kako mamićeva izdrkotina ide omalovažavati jednog Zlatka Kranjčara (bitno je da on osuđenog bjegunca naziva maminjo) a onda se još blamira i navodi neke transfere igrača u novijoj povijesti i uspoređuje s vremenom kad je Cico igrao i kad si trebao napuniti 28 godina da bi mogao otići igrati vani.
Na kraju,za neki klub najbitnije što je pojedini igrač dao tom klubu, a ne kakvu je karijeru poslije odlaska imao, a Cico nije ni mogao otići u spomenute klubove s toliko godina koji su spomenuti igrači imali.
Nevjerojatno koliko netko može biti jadan i glup u istom trenutku.
No znamo i po ovom forumu da su skupštinari Dinama najveći mogući šljam i moralne nakaze koje uopće mogu postojati...
Kao klinac i vatreni dinamovac u mladosti sam bio veliki obožavatelj Cice Kranjčara. Danas mi je, moram priznati, neshvatljivo pretjerano glorificiranje Kranjčara u hrvatskim medijima nakon njegove smrti. Posebno me iritira provincijalno isticanje Kranjčareve purgerske prošlosti i purgerske životne forme, što je potvrda agramerskog provincijalizma. Proglašava ga se ikonom Dinama, sinonimom za Dinamo, predlaže se da se stadion nazove po njemu. Zaboravlja se činjenica da je Zlatko Kranjčar na vrhuncu karijere i odlaska iz Dinama uspio ostvariti prosječan transfer u austrijski Rapid.
Do dolaska Maminja za glavnog menadžera Dinama, prepoznatljiv međunarodni transfer ostvarili su jedino Boban i Šuker. Od bivših igrača Dinama koji igraju u vrhunskim klubovima, a koji su bili okosnica nacionalne reprezentacije, treba svakako spomenuti Modrića (Tottenham Hotspurs, Real Madrid), Brozovića (Inter), Mandžukića (Bayern, Atletico Madrid, Juventus, Milan), Olića (Bayern), Eduarda (Arsenal), Kovačića (Real Madrid, Chelsea), Vrsaljka (Atletico Madrid), Lovrena (Liverpool). Važne transfere u novije vrijeme ostvarili su Olmo i Gvardiol odlaskom u moćni RB Leipzig - napisao je Zovko.
Kako mamićeva izdrkotina ide omalovažavati jednog Zlatka Kranjčara (bitno je da on osuđenog bjegunca naziva maminjo) a onda se još blamira i navodi neke transfere igrača u novijoj povijesti i uspoređuje s vremenom kad je Cico igrao i kad si trebao napuniti 28 godina da bi mogao otići igrati vani.
Na kraju,za neki klub najbitnije što je pojedini igrač dao tom klubu, a ne kakvu je karijeru poslije odlaska imao, a Cico nije ni mogao otići u spomenute klubove s toliko godina koji su spomenuti igrači imali.
Nevjerojatno koliko netko može biti jadan i glup u istom trenutku.
No znamo i po ovom forumu da su skupštinari Dinama najveći mogući šljam i moralne nakaze koje uopće mogu postojati...
Guest- Guest
eto, o dinamu i njegovoj skupštini sektaši pišu što ih volja.
o sekti i ekipi koju je sekta izabrala da vodi hajduk - ni slova.
dobar je strah komu ga je bog dao.
o sekti i ekipi koju je sekta izabrala da vodi hajduk - ni slova.
dobar je strah komu ga je bog dao.
sitting_bull-
2015-09-28
Boze sveti ovi gajdukovci su najbolesniji ljudi na svijetu.
Od 2005 traje tuga i trajat ce joooos dugo
Od 2005 traje tuga i trajat ce joooos dugo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nisu svi bolesni, ali na ovom forumu ih ima. I to u težem stadiju bolesti.
90% ih je bolesnoRoland Deschain wrote:Nisu svi bolesni, ali na ovom forumu ih ima. I to u težem stadiju bolesti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ne treba brisati ovu temu nego je premjestiti tamo gdje pripada pod naslov: "Korupcija i kriminal".fridrih-niche wrote:Kad se ova lopovska tema briše?
Samo zagađuje medijski prostor...
;)
Guest- Guest
Ajmo stoko sektaska mrs sa teme o europskom dinamu.
2015-09-13
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/finale-kupa-u-velikoj-gorici-bruno-maric-novi-sef-hrvatskih-nogometnih-sudaca---643352.html
Sto reci o ovoj sramoti ?
Hoce li se sauron i njegov drug misko zaliti na suđenje i sada ?
Guest- Guest
Tako se onaj minorni klubić po imenu HNK Lutalica šrd iz Splita stavlja upravo tamo gdje mu je i mjesto ...
Zeko-
2015-08-26
FRANK wrote:Ajmo stoko sektaska mrs sa teme o europskom dinamu.
2015-08-25
End wrote:FRANK wrote:Ajmo stoko sektaska mrs sa teme o europskom dinamu.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:End wrote:FRANK wrote:Ajmo stoko sektaska mrs sa teme o europskom dinamu.
2015-09-13
Bruno Marić?Montero wrote:https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/finale-kupa-u-velikoj-gorici-bruno-maric-novi-sef-hrvatskih-nogometnih-sudaca---643352.html
Smrdljivo ćelavo HDZ govno.
HNS jadan da jadni ne može biti. To je valjda ta reforma iz "Opatijske inicijative"...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Kad se ova lopovska tema briše?
Samo zagađuje medijski prostor...
;)
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50