La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 40
Page 28 of 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: La Liga 20/21
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Vidim da i danasnji dan protice u svima poznatom duhu
Guest- Guest
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2278494
Pola milijarde € škarta.
Ne postoji gluplji klub na svetu od cigana iz prljave luke na mediteranu.
Pola milijarde € škarta.
Ne postoji gluplji klub na svetu od cigana iz prljave luke na mediteranu.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
messi namješta zicere suarez sve promašuje kad se makne titula je u vreći
Gospodin Lahoz nakon eura odlazi u mirovinu
Hvala mu na svim endovim suzama
Hvala mu na svim endovim suzama
Guest- Guest
Bome, Barca krenila u teški remont...
Aguero, Garcia, Emerson, a sad idu na Depaya i Wijnalduma...
Je da su sloro svi gratis, al dobro je, triba malo promjene...
:D
Aguero, Garcia, Emerson, a sad idu na Depaya i Wijnalduma...
Je da su sloro svi gratis, al dobro je, triba malo promjene...
:D
Guest- Guest
The Parisians win the bet against Barca, Wijnaldum chooses PSG.
The Dutchman will join PSG and not FC Barcelona. He made his decision on Sunday, and he will strengthen the midfield of the team led by Mauricio Pochettino.
Barcelona will NOT improve their offer for Wijnaldum to match PSG. They DO expect the player to honor his verbal agreement with the club.
odličan transfer za barcu
The Dutchman will join PSG and not FC Barcelona. He made his decision on Sunday, and he will strengthen the midfield of the team led by Mauricio Pochettino.
Barcelona will NOT improve their offer for Wijnaldum to match PSG. They DO expect the player to honor his verbal agreement with the club.
odličan transfer za barcu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 28 of 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 40