La Liga 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 40
Page 14 of 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: La Liga 20/21
Ti si jedan bolesnik i lopov i narkoman, ostavi mi na miru, jesi li čuo?!
:8)
Guest- Guest
Manje heroinafridrih-niche wrote:Ti si jedan bolesnik i lopov i narkoman, ostavi mi na miru, jesi li čuo?!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Smanji Flakkufridrih-niche wrote:Pucaš se krokodilom...
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
DINAMO NAJVECI HRVATSKI KLUBfridrih-niche wrote:Ante + GNK = krokodil + flakka
<3
2015-09-13
Mateu Lahoz was not the first choice to officiate the El Classico. Burgos was the first option, followed by Muneura Montero as the second. The committee of refrees had external pressure from outside and chose Mateu Lahoz. [MarcaRadio]
nova krađa loading..
nova krađa loading..
End- Posts : 21177
2015-08-25
kretosu nauči strane svijeta malo te jebe istok zapad, glup si ko noć i to...
2015-08-25
Nadahnuta rasprava se vodi ovdi
2015-09-13
kolko je glupo ovo srpsko kopile svaki put te nanovo iznenadi
2015-08-25
cigan koji ne razlikuje istok od zapada prica o skolovanju, idiot svih idiota
2015-08-25
a ne, ti ga razlikuješ, semenku ti cigansku jebem. ti nisi otišao dalje od lakat krivine na izlazu iz te tvoje selendre...
Guest- Guest
Vidim da je počelo zagrijavanje pred El Ciganluco.
Roland Deschain wrote:Vidim da je počelo zagrijavanje pred El Ciganluco.
2015-09-13
Legendarni španjolski nogometaš Xavi igračku karijeru završio je 2019. godine u redovima katarskog Al Sadda i odmah u tom klubu preuzeo ulogu trenera prve momčadi.
U prvoj sezoni na klupi s Al-Saddom osvojio je Kup i Superkup, a u drugoj je potpuno pomeo konkurenciju u katarskoj Prvoj ligi i osvojio naslov.
Al Sadd je u petak završio ovu sezonu pobjedom 3:0 nad Qatar SC-om i tako na naljepši način završio natjecanje u kojemu je potpuno pomeo konkurenciju.
Xavi je s Al-Saddom završio sezonu bez ijednog poraza, s 19 pobjeda i tri neriješena rezultata.
Gol razlika na kraju sezone iznosi im nevjerojatnih 77:14.
gotova je tiki taka
U prvoj sezoni na klupi s Al-Saddom osvojio je Kup i Superkup, a u drugoj je potpuno pomeo konkurenciju u katarskoj Prvoj ligi i osvojio naslov.
Al Sadd je u petak završio ovu sezonu pobjedom 3:0 nad Qatar SC-om i tako na naljepši način završio natjecanje u kojemu je potpuno pomeo konkurenciju.
Xavi je s Al-Saddom završio sezonu bez ijednog poraza, s 19 pobjeda i tri neriješena rezultata.
Gol razlika na kraju sezone iznosi im nevjerojatnih 77:14.
gotova je tiki taka
2015-08-25
Page 14 of 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 40