Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
To me najmanje sekira. Druga je stvar što je ljudima u obnovi gradija kuće od pijeska i vode...odnosno očigledno naveliko odobravao takvu gradnju...
Last edited by jasambrend on 19/1/2021, 09:38; edited 1 time in total
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Re: Žinić 26 godina živi u državnoj kući. Najam plaćao 100 kuna, od 2008. ne plaća ništa
Opaki zločinci su to bili. Onaj video što je netko tu stavio nedavno gdje smo svi zgražali je od tamo. Kada ona banda pjeva, puca po crkvama, priča o silovanju, s rakijom i rasparenom uniformom. Kao bande new yorka iz 19 stoljeća. To je iz tog područja
Vuče nemoj to stavljati ponovo znam da jedva čekaš , ne gleda mi se to više...a i vidjeli smo
Vuče nemoj to stavljati ponovo znam da jedva čekaš , ne gleda mi se to više...a i vidjeli smo
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sve se sretno završilo,jovo je dobio pare koje smo sakupili vuk,kaja i ja a žinić lijepu kuću
vili40-
2015-08-02
bit će inžinjer Jovo vadio mate i rebrasto željezojasambrend wrote:To me najmanje sekira. Druga je stvar što je ljudima u obnovi gradija kuće od pijeska i vode...odnosno očigledno naveliko odobravao takvu gradnju...
vili40 wrote:sve se sretno završilo,jovo je dobio pare koje smo sakupili vuk,kaja i ja a žinić lijepu kuću
E pa to je problem.jasambrend wrote:To me najmanje sekira. Druga je stvar što je ljudima u obnovi gradija kuće od pijeska i vode...odnosno očigledno naveliko odobravao takvu gradnju...
2015-08-15
Bašvili40 wrote:sve se sretno završilo,jovo je dobio pare koje smo sakupili vuk,kaja i ja a žinić lijepu kuću
2015-08-15
vili40 wrote:Bivša vlasnica Žinićeve kuće: Majci su dali crnu vreću i zatvorili vrata
HDZ-ov župan i blizak Plenkovićev suradnik Ivo Žinić živi u kući koja je prije rata pripadala obitelji Paspalj, a sad je državna.
Žinić je od 1995. naovamo plaćao ili sto kuna najamnine ili ništa. Ukupno je u ovih 25 godina platio oko 12.000 kuna najamnine.
Kuću je sredinom osamdesetih izgradila obitelj Jovana Paspalja, lokalnog inženjera. Obitelj Paspalj izbjegla je u Srbiju pred Oluju.
Jovan Paspalj umro je 2019. godine. Njegova supruga Mira Paspalj, koja je pred rat radila u ljekarni u Glini, u razgovoru za 24 sata ispričala je kako je njena majka došla u kuću kad su u njoj već živjeli Žinićevi. Odnosno, ne u kuću, nego pred kuću.
"Kad je moja majka došla oko 1996. godine da zamoli gospođu Nenu, Ivinu suprugu, koju otprije jako dobro poznajemo, da joj preda neke stvari iz kuće, ona je otvorila vrata i rekla joj: ‘Čekaj tu na ulazu.’ Donijela joj je jednu crnu vreću s tavana u kojoj su bile dječje diplome, štedne knjižice i ostali dokumenti, bacila joj je to na vrata i zatvorila. Nije ju pustila u kuću", kaže gospođa Paspalj.
Obitelji Paspalj inicijalno je ponuđeno, kažu, 50 tisuća maraka, što su odbili, a gospođa Paspalj kaže da ju je i Žinić nazvao i ponudio taj novac. Odbili su. Zatim im je država ponudila 80 tisuća maraka i to su prihvatili. Ugovor je, kažu, potpisan početkom 2000. godine.
Kaj cmoljiš zbog četnika jebal te on?
Dakle Srbadija je dobila i više nego primjerenu odštetu.
Iako im ja ne bih nikaj dal. Četnička bratija.
Kak su sijali 1991. tak su poželi 1995.
Ono kaj vidim kak problem je kaj lik stanuje u državnoj imovini, a ima privatnu imovinu
bilo svoju, bilo ženinu i kak je uopće uz to mogel dobiti ili još i danas koristiti tu državnu imovinu?
Plus niz godina ima više nego pristojnu plaću iz koje si je mogel već deset puta za jeftine novce
u okolici ili u Glini sam riješiti stambeno pitanje obzirom koje su cijene nekretnina u tom kraju.
Jednostavno mi nije jasan takav razbojnički mentalitet.
Ak se sve to utvrdi kak činjenično stanje .... štrik!
Guest- Guest
Ma necu..ali nekako mi drago parat zivce tetrijebu i crvenku..posebno ovom drugom..prvi je prebedast da shvati ili se pravikaya wrote:Opaki zločinci su to bili. Onaj video što je netko tu stavio nedavno gdje smo svi zgražali je od tamo. Kada ona banda pjeva, puca po crkvama, priča o silovanju, s rakijom i rasparenom uniformom. Kao bande new yorka iz 19 stoljeća. To je iz tog područja
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ma necu..ali nekako mi drago parat zivce tetrijebu i crvenku..posebno ovom drugom..prvi je prebedast da shvati ili se pravikaya wrote:Opaki zločinci su to bili. Onaj video što je netko tu stavio nedavno gdje smo svi zgražali je od tamo. Kada ona banda pjeva, puca po crkvama, priča o silovanju, s rakijom i rasparenom uniformom. Kao bande new yorka iz 19 stoljeća. To je iz tog područja
Zakaj ne ... metni, nekima treba to prikazivati svaki dan.
Guest- Guest
Evo sovak..ovaj mi je najjaci..kajo sorry ali moram ispunit zelju covjek me lijepo zamolio..
https://youtu.be/4ysDuLwYaw8
2015-09-08
vuksadinare wrote:Evo sovak..ovaj mi je najjaci..kajo sorry ali moram ispunit zelju covjek me lijepo zamolio..
Tak, tak ...
Guest- Guest
Statičar Krunoslav Komesar u razgovoru za N1 kazao je da je riječ o pogrešci.
"Njegova kuća je pregledana prvih dana, tu je bilo puno porušenih kuća, kolege su išli od reda do reda, nisu ni ulazili. Kolege su na sve kuće koje su bile oštećene stavili crvenu naljepnicu. Na tu kuću su stavili da je napuštena, ali su stavili i to, to je vjerojatno bio previd", kazao je.
"Kolege nisu znali, nisu odavde, došli su pomoć. Oni su samo željeli upozoriti ljude da se trebaju paziti", rekao je.
Upitan je hoće li onda država rušiti kuću Žinićevog sina koja je i prije potresa bila u ruševnom stanju.
"Ove naše oznake govore samo jesu li kuće sigurne. Kasnije se razne državne službe vežu na našu bazu. Oni će odlučiti što će se rušiti, što ne. Mi dajemo samo pregled je li siguran boravak ili nije siguran", kazao je Komesar.
"Ovo je bio previd naših kolega koji su u dobroj vjeri napravili, ljudski je griješiti. Imamo 20.000 pregleda, napravi se neki previd. To su sve volonteri, dolaze u dobroj vjeri, ne gledamo ime, nacionalnost", kazao je.
koef. 1.03 da nitko nije primjetio o trosku poreznih obveznika bi srusilo poravnalo zaslo po metra u cestu jer njemu treba zatim sazidjalo medju prvima i dobilo izbore s 57% glasova
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
debotoijusto wrote:Statičar Krunoslav Komesar u razgovoru za N1 kazao je da je riječ o pogrešci.
"Njegova kuća je pregledana prvih dana, tu je bilo puno porušenih kuća, kolege su išli od reda do reda, nisu ni ulazili. Kolege su na sve kuće koje su bile oštećene stavili crvenu naljepnicu. Na tu kuću su stavili da je napuštena, ali su stavili i to, to je vjerojatno bio previd", kazao je.
"Kolege nisu znali, nisu odavde, došli su pomoć. Oni su samo željeli upozoriti ljude da se trebaju paziti", rekao je.
Upitan je hoće li onda država rušiti kuću Žinićevog sina koja je i prije potresa bila u ruševnom stanju.
"Ove naše oznake govore samo jesu li kuće sigurne. Kasnije se razne državne službe vežu na našu bazu. Oni će odlučiti što će se rušiti, što ne. Mi dajemo samo pregled je li siguran boravak ili nije siguran", kazao je Komesar.
"Ovo je bio previd naših kolega koji su u dobroj vjeri napravili, ljudski je griješiti. Imamo 20.000 pregleda, napravi se neki previd. To su sve volonteri, dolaze u dobroj vjeri, ne gledamo ime, nacionalnost", kazao je.
koef. 1.03 da nitko nije primjetio o trosku poreznih obveznika bi srusilo poravnalo zaslo po metra u cestu jer njemu treba zatim sazidjalo medju prvima i dobilo izbore s 57% glasova
Poidu ti ga manipulativni troškovi i Linićev porez pa se ne isplati ni u fiks, a ni u kombinator stavljati...
darth_vader-
2014-04-17
kaya wrote:Opaki zločinci su to bili. Onaj video što je netko tu stavio nedavno gdje smo svi zgražali je od tamo. Kada ona banda pjeva, puca po crkvama, priča o silovanju, s rakijom i rasparenom uniformom. Kao bande new yorka iz 19 stoljeća. To je iz tog područja
Tko je pratio Roberta Valdeca zna dosta toga iz tih krajeva. Operirali su zloglasni Šiltovi i bili doslovce gospodari života i smrti... i Mara je o tome isto dosta pisao. Jedino su se prostitucije države cijelo vrijeme prave mutave.
darth_vader-
2014-04-17
...kui's..tip zbriso..kak veli kaja..poslao babu i jos noje bio zadovoljan ponudom..i jos mu ove nase budale podebljale ponudu...a da ne govorim koliko su love utukli onom obnovom nakon rata i obnovili kuce u kojima nitko ne zivi..neg sluze jednom godisnje ili u vise godina..ovaj put obnovit samo onima koji zele tu zivjet..i stavit stavku nema prodaje u iducih dvadeset godina..vikendasi i ini neg obnavljaju i grade o svom trosku..boli me kurac sto su prijavljeni..a ne zive..
2015-09-08
imas 2.90 tecaj da do velike gospe sve gotovo zajedno s dokumentacijom
steta sto kladara stopirala ovaj siguran dobitak
steta sto kladara stopirala ovaj siguran dobitak
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
meni zanima da li je posljeratna obnova vadila mate i rebrasto željezo samo iz hrvatskih objekata, samo srpskih ili nisu gledali na nacionalnost.vuksadinare wrote:...kui's..tip zbriso..kak veli kaja..poslao babu i jos noje bio zadovoljan ponudom..i jos mu ove nase budale podebljale ponudu...a da ne govorim koliko su love utukli onom obnovom nakon rata i obnovili kuce u kojima nitko ne zivi..neg sluze jednom godisnje ili u vise godina..ovaj put obnovit samo onima koji zele tu zivjet..i stavit stavku nema prodaje u iducih dvadeset godina..vikendasi i ini neg obnavljaju i grade o svom trosku..boli me kurac sto su prijavljeni..a ne zive..
Da su samo siltovi..a odred komogovina koji je pobio cijelo selo kostrice kod kostajnice..ima ih brdo..banovina je bas bila kraj najmonstruoznijih zlocina..ti srbi sa banovine su bila posebna sorta ludjaka...nije ni cudo u kakvim zabitima su zivjeli i jos kad im isperes mozak ne mos dobit drugo nego psiho bolesnike...jasambrend wrote:kaya wrote:Opaki zločinci su to bili. Onaj video što je netko tu stavio nedavno gdje smo svi zgradili od tamo. Kada ona banda pjeva, puca po crkvama, priča o silovanju, s rakijom i rasparenom uniformom. Kao bande new yorka iz 19 stoljeća. To je iz tog područja
Vuče nemoj to ponovno staviti da jedva čekaš, ne gleda mi se više ... ai vidjeli smo
Tko je pratio Roberta Valdeca zna dosta toga iz tih krajeva. Operirali su zloglasni Šiltovi i bili doslovce gospodari života i smrti ... i Mara je o tome isto dosta pisao. Jedino su se prostitucije države cijelo vrijeme prave mutave.
2015-09-08
..pa srpske vecinom i nisu bile srusene..vidis po tv prilozima..mahom su bile popaljene i srusene kuce hrvatamutava baštarda wrote:meni zanima da je posljeratna obnova vadila mate i rebrasto željezo samo iz hrvatskih objekata, samo srpskih ili nisu gledali na nacionalnost.vuksadinare wrote:... kui's..tip zbriso..kak veli kaja..poslao babu i jos noje bio zadovoljan ponudom..i jos mu ove nase budale podebljale ponudu ... a da ne govorim koliko su ljubav utukli onom obnovom nakon rata i obnovili kuce u kojima nitko ne zivi..neg sluze jednom godisnje ili u vise godine..ovaj put obnovit samo onima koji zele tu zivjet..i stavit stavku nema prodaje u iducih dvadeset godina..vikendasi i ini neg obnavljaju i grade o svom trosku ..boli me kurac sto su prijavljeni..a ne zive ..
2015-09-08
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Općine u Slavoniji imaju problem, Agrokor ne plaća najam zemljišta
» Ministarstvo imovine, koje drži sve državne stanove i zgrade, za svoje urede plaća najam
» Milanović rekorder po trošenju u državnoj Villi Costabella:Spiskao oko 300.000 kuna
» Sinčić odbio saborskih 3000 kuna mjesečno za najam stana: "Bila bi sramota uz tu plaću još i to"
» neonacistu i osuđenom dileru koji je prostitutke plaćao kokainom sud pomilovao po lisnici za 22.500 kuna
» Ministarstvo imovine, koje drži sve državne stanove i zgrade, za svoje urede plaća najam
» Milanović rekorder po trošenju u državnoj Villi Costabella:Spiskao oko 300.000 kuna
» Sinčić odbio saborskih 3000 kuna mjesečno za najam stana: "Bila bi sramota uz tu plaću još i to"
» neonacistu i osuđenom dileru koji je prostitutke plaćao kokainom sud pomilovao po lisnici za 22.500 kuna
Page 3 of 6