Hrvatska 9.-a u svijetu i 3.-a u EU po broju cijepljenih na 100 stanovnika
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska 9.-a u svijetu i 3.-a u EU po broju cijepljenih na 100 stanovnika
Imaju nešto i u pričuvi, za Yodu i Mutavog.I Noor.
odvija se holokaust u izraelu , rekao bi ravnozemljas
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
sve neke dogme, ravna zemlja, holokaust i spasonosno cijepivo.debotoijusto wrote:odvija se holokaust u izraelu , rekao bi ravnozemljas
Nećeš izbjeći cjepljenje, da znaš. Osim ako se misliš s Yodom zavarit u pordum.mutava baštarda wrote:sve neke dogme, ravna zemlja, holokaust i spasonosno cijepivo.debotoijusto wrote:odvija se holokaust u izraelu , rekao bi ravnozemljas
čuj, do sada sam uspjela izbjeći covid, ako uzmem cjepivo šanse da ga dobijem su povećane :)Eroo wrote:Imaju nešto i u pričuvi, za Yodu i Mutavog.I Noor.
neka još malo, kad ga poprave, eto mene
nadam se taman kad dođem na red
i upamti, nisam antivakser...imaš mojih postova na tu temu na ovom forumu koliko hoćeš
pitaj chabatu
Što ipak dokazuje da broj tih antivaks budala nije velik ali su glasni po mrežama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znam da ti nisiNoor wrote:čuj, do sada sam uspjela izbjeći covid, ako uzmem cjepivo šanse da ga dobijem su povećane :)Eroo wrote:Imaju nešto i u pričuvi, za Yodu i Mutavog.I Noor.
i upamti, nisam antivakser...imaš mojih postova na tu temu na ovom forumu koliko hoćeš
pitaj chabatu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noor likes this post
Nosećnice nećemo cijepiti, razmisli o ovoj opciji.Noor wrote:čuj, do sada sam uspjela izbjeći covid, ako uzmem cjepivo šanse da ga dobijem su povećane :)Eroo wrote:Imaju nešto i u pričuvi, za Yodu i Mutavog.I Noor.
pitaj chabatu
Muški i ženske odprilike pola-pola.
ahahaha, to sam ja riješila davnih godinaEroo wrote:Nosećnice nećemo cijepiti, razmisli o ovoj opciji.Noor wrote:čuj, do sada sam uspjela izbjeći covid, ako uzmem cjepivo šanse da ga dobijem su povećane :)Eroo wrote:Imaju nešto i u pričuvi, za Yodu i Mutavog.I Noor.
pitaj chabatu
kroz koju godinu može samo unuče
podržavam da se svi cijepe tko želi, a rizične osobe pogotovo. čim se rizične osobe cijepe i još netko - uz postojeći imunitet mlađih ljudi, to je to - kraj ove pandemije. pun mi je kurac
Koliko sam se ja uspio dokopati do nekih spoznaja, jedino rješenje je 100% imunitet. Inače nema kraja.AssadNaPodmornici wrote:podržavam da se svi cijepe tko želi, a rizične osobe pogotovo. čim se rizične osobe cijepe i još netko - uz postojeći imunitet mlađih ljudi, to je to - kraj ove pandemije. pun mi je kurac
Bojim se da sam u pravu. Cijepljenje bi morali sprovesti kroz cijelu populaciju ito veoma brzo. A kako?
samo se ti cijepi i stekni imunitet, i nemoj se brinuti za ostale.. kada ti budeš siguran, mi smo sigurni, i to je to.. krajEroo wrote:Koliko sam se ja uspio dokopati do nekih spoznaja, jedino rješenje je 100% imunitet. Inače nema kraja.AssadNaPodmornici wrote:podržavam da se svi cijepe tko želi, a rizične osobe pogotovo. čim se rizične osobe cijepe i još netko - uz postojeći imunitet mlađih ljudi, to je to - kraj ove pandemije. pun mi je kurac
Bojim se da sam u pravu. Cijepljenje bi morali sprovesti kroz cijelu populaciju ito veoma brzo. A kako?
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
A onda ništa, sad te moramo obavezno cijepiti.Noor wrote:ahahaha, to sam ja riješila davnih godinaEroo wrote:Nosećnice nećemo cijepiti, razmisli o ovoj opciji.Noor wrote:čuj, do sada sam uspjela izbjeći covid, ako uzmem cjepivo šanse da ga dobijem su povećane :)Eroo wrote:Imaju nešto i u pričuvi, za Yodu i Mutavog.I Noor.
pitaj chabatu
kroz koju godinu može samo unuče
Znaš, unučići više trebaju baku od mame. Neka se pripremiiii... Yoda i Mutavi.
Ali ste vi "ostali" i dalje zarazni...čim popusti imunitet eto pandemije opet. Nema kraja na taj način.AssadNaPodmornici wrote:samo se ti cijepi i stekni imunitet, i nemoj se brinuti za ostale.. kada ti budeš siguran, mi smo sigurni, i to je to.. krajEroo wrote:Koliko sam se ja uspio dokopati do nekih spoznaja, jedino rješenje je 100% imunitet. Inače nema kraja.AssadNaPodmornici wrote:podržavam da se svi cijepe tko želi, a rizične osobe pogotovo. čim se rizične osobe cijepe i još netko - uz postojeći imunitet mlađih ljudi, to je to - kraj ove pandemije. pun mi je kurac
Pazi vamo, ti ćeš se svakako morati cijepit...bez papira nećeš moći ni u dućani, ni u teretanu, ni na tekmu...itd....
Tko bi ti onda donosio hranu i španjulete? Cijepljeni starci?
vidit ćemo. ako ne budem mogao nigdje bez cijepiva, budem se cijepio. u suprotnom rekoh svoje mišljenje. nisam rizična skupina, više me je strah cijepiva naštancanog na brzinu.Eroo wrote:Ali ste vi "ostali" i dalje zarazni...čim popusti imunitet eto pandemije opet. Nema kraja na taj način.AssadNaPodmornici wrote:samo se ti cijepi i stekni imunitet, i nemoj se brinuti za ostale.. kada ti budeš siguran, mi smo sigurni, i to je to.. krajEroo wrote:Koliko sam se ja uspio dokopati do nekih spoznaja, jedino rješenje je 100% imunitet. Inače nema kraja.AssadNaPodmornici wrote:podržavam da se svi cijepe tko želi, a rizične osobe pogotovo. čim se rizične osobe cijepe i još netko - uz postojeći imunitet mlađih ljudi, to je to - kraj ove pandemije. pun mi je kurac
Pazi vamo, ti ćeš se svakako morati cijepit...bez papira nećeš moći ni u dućani, ni u teretanu, ni na tekmu...itd....
a pitanje da li sam ja "zarazan". kada sam par puta kroz ovaj period imao neku virozu(nisam se testira ) uredno bih se izolira u sobi i dok mi nije prošlo. doktorica mi je zadnji put rekla "stoj doma, dok ti ne prođe onda si slobodan, ako ti bude gore ideš na testiranje".
ljudi koji nemaju simptome šire vrlo vrlo vrlo malo ili zanemarivu količinu virusa.
a tebi sve jedno, budeš imao cijepivo i tako si imun. ostali mirni
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo. ako ne budem mogao nigdje bez cijepiva, budem se cijepio. u suprotnom rekoh svoje mišljenje. nisam rizična skupina, više me je strah cijepiva naštancanog na brzinu.Eroo wrote:Ali ste vi "ostali" i dalje zarazni...čim popusti imunitet eto pandemije opet. Nema kraja na taj način.AssadNaPodmornici wrote:samo se ti cijepi i stekni imunitet, i nemoj se brinuti za ostale.. kada ti budeš siguran, mi smo sigurni, i to je to.. krajEroo wrote:
Koliko sam se ja uspio dokopati do nekih spoznaja, jedino rješenje je 100% imunitet. Inače nema kraja.
a pitanje da li sam ja "zarazan". kada sam par puta kroz ovaj period imao neku virozu(nisam se testira ) uredno bih se izolira u sobi i dok mi nije prošlo. doktorica mi je zadnji put rekla "stoj doma, dok ti ne prođe onda si slobodan, ako ti bude gore ideš na testiranje".
ljudi koji nemaju simptome šire vrlo vrlo vrlo malo ili zanemarivu količinu virusa.
a tebi sve jedno, budeš imao cijepivo i tako si imun. ostali mirni
Jebemliga, a sve ovo je počelo s jednim virusom u Wuhanu.
Čuli, zanemarivu količinu virusa...
epidemiju neće okončat pelcivo nego samit u Davosu. odnosno može okončati.AssadNaPodmornici wrote:podržavam da se svi cijepe tko želi, a rizične osobe pogotovo. čim se rizične osobe cijepe i još netko - uz postojeći imunitet mlađih ljudi, to je to - kraj ove pandemije. pun mi je kurac
Nisam bio u dr sve ove godine, koji ce mi neko cjepivo
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brojne su zemlje s vrlo strogim epidemiološkim mjerama među prvih 20 na svijetu po broju umrlih na milijun stanovnika.
» Poredak država po broju umrlih na miljon stanovnika od koronavirusa
» Hrvati piju najviše vina po glavi stanovnika na svijetu
» Najuspješnija sportska nacija na svijetu u odnosu na broj stanovnika
» Hrvatska i BiH danas oborile rekord u broju novozaraženih
» Poredak država po broju umrlih na miljon stanovnika od koronavirusa
» Hrvati piju najviše vina po glavi stanovnika na svijetu
» Najuspješnija sportska nacija na svijetu u odnosu na broj stanovnika
» Hrvatska i BiH danas oborile rekord u broju novozaraženih
Page 1 of 2