Kosti prijepora
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Kosti prijepora
https://unherd.com/2021/02/why-we-should-abolish-schools/
That’s precisely what school is for millions of children. Institutionalised, legally-mandated, financially wasteful frustration, overseen by teachers who are, politically at least, just like Paul Mason.
The English used to flog children’s bodies, now we flog their minds instead and call it progress.
Conservatives will naturally object to this most of all, because it sounds radical. Abolish schools? What next? Abolish prisons? Abolish the monarchy?
Why do schools start early in the morning, even though teenagers have a different circadian rhythm to older people? Because that’s the way we do things. No more questions.
Vrhunski
That’s precisely what school is for millions of children. Institutionalised, legally-mandated, financially wasteful frustration, overseen by teachers who are, politically at least, just like Paul Mason.
The English used to flog children’s bodies, now we flog their minds instead and call it progress.
Conservatives will naturally object to this most of all, because it sounds radical. Abolish schools? What next? Abolish prisons? Abolish the monarchy?
Why do schools start early in the morning, even though teenagers have a different circadian rhythm to older people? Because that’s the way we do things. No more questions.
Vrhunski
2014-04-16
kic wrote:
konzervativci su nekad veći problem--
Ma, ajde ti meni reci,
ča se to u čoviku tribo prelomiti da prestane nastojati oktroirati ponašanje drugin ljudima?
Zamisli ti stvori ko ča su obavezno školovanje, obavezno zdravstveno i mirovinsko, obavezno veživanje u autu, i kaciga.. uopće se ne tribo ulaziti u teža pitanja poput hitne pomoć, policije, suda, vatrogasaca i vojske, ali samo zamisli ubijanje nerođenih ljudi, zabranu drogiranja i dopuštenost lokanja, zaštitu sjemenske vrste, obavezu imanja prozora na kući..
Svaki icigli dun moje kolege ubiju u pojam bar jedno dite, svaki. Nojčešće ubijaju u pojam iste učenike, svaki dun. Jo verujin da bi in bilo bolje da ih tuču i šibaju.
2014-04-16
sreća pa je život samo jedan, toliko nasilja za opće i osobno dobro jedva da stane u taj lifespan..
a netko mi šapuće
sve je samo prikaz
postoje migracije
ali ne i smrt
jesu li to komunisti?
2014-04-16
Ovi tree huggers, ne bi voli podržati ekosocfašiste...kic wrote:
ko to?
2014-04-16
pa izgleda da su neke švabe, središte im u Berlinu i pokretač je neki švabo, tako da moguće xD
ali ne vidim ništa loše za sad u njih, opet neka alternativa googleu bar-
kic wrote:
pa izgleda da su neke švabe, središte im u Berlinu i pokretač je neki švabo, tako da moguće xD
ali ne vidim ništa loše za sad u njih, opet neka alternativa googleu bar-
A, instaliro sun, ali čin vidin smanjivanje co2, vatan se za revolver..
2014-04-16
easy cowboy
The company states in its privacy policy that it does not create personal profiles based on search history, nor does it use external tracking tools like Google Analytics.
Vidi sun to, i zoto i instaliro.. ali ka vidin co2, pušen i na mrzlo..kic wrote:
easy cowboy
The company states in its privacy policy that it does not create personal profiles based on search history, nor does it use external tracking tools like Google Analytics.
2014-04-16
O cemu vas dvojica divanite?
Kic, jesi li mozda poslusao/pregledao ona dva posljednja linka na Tolkienu? Vrlo su zanimljiva, a pronasla sam jos zanimljivog materijala s Becinim istrazivanjima. :)
Kic, jesi li mozda poslusao/pregledao ona dva posljednja linka na Tolkienu? Vrlo su zanimljiva, a pronasla sam jos zanimljivog materijala s Becinim istrazivanjima. :)
Guest- Guest
pogledaj onaj link gore..
stavi sve što imaš, poslušam, i stavio sam si to na watch later, ali u zadnjih par dana zaspem već u pol9, neš mi nije glava u redu-
moram na magnetsku uskoro^^
Last edited by kic on 2/25/2021, 12:41; edited 2 times in total
Ra wrote:Samo da mahnem u odlasku.violator wrote:ebenica wrote:violator wrote: :D
Ugodan vikend :)
Pozdrav! :)
Sanjala sam nas. Bile smo u nabavci kristala, ti si cekala da te neki poseban kristal omadjija, ja sam opet trazila labradorite. Nisam bila zadovoljna ponudjenim, a ti si izabrala jedan prekrasan izgledom kojeg sam prepoznala kao vrlo lijepo obradjeno staklo. Nastojala sam ti skrenuti paznju na to, no nisi me uopce htjela cuti - "meni je lijep, ne mijesaj se!"
:D
Guest- Guest
kic wrote:
pogledaj onaj link gore..
stavi sve što imaš, poslušam, i stavio sam si to na watch later, ali u zadnjih par dana zaspem već u pol9, neš mi nije glava u redu-
moram na magnetsku uskoro^^
Ha!? Imas glavobolje?
Ti si doista jako puno pred tim ekranom, stalno nesto citas i slusas, vjerujem da samo moras uzeti jednu dobru pauzu da bi dosao na se.
I ja vrlo rano utonem u san, nabavila sam si nove slusalice pa, kad imam vise vremena, slusam razna predavanja.
Guest- Guest
pa je da, ali ne možeš puno ako ti je posao vezan uz ekran-
treba promijeniti posao, jesam vam pisao da je rendžer u nekom parku prirode nešto najbolje?
nadam se da su kvalitetne slušalice.
ebenica wrote:ne znam s čim, iskreno. davno sam gledao neki dokumentarac o nekom amazonskom plemenu, ne znaju što je ubojstvo ni krađa, nitko to ne pamti niti pamte priče od starijih o tome. nepoznat pojam.violator wrote:
S cim? Empatijom? Posebnim shvacanjem moralnosti? Posebnom percepcijom medjuljudskih odnosa?
Dat cu ti ja Maybelline, magare. :D
kao da su se rodili a znali su i bez vjeronauka da ne treba nikoga ubiti na spavanju ili da treba poštovati starije ili ne iebati susjedovu ženu. ponekad je sve stvar zdravog razuma a ne zapovjedi ili društvenih normi. vjerojatno radi toga ja pravim hrvatima nisam hrvat nego sam komunjara ili jugosloven jer me ne iebu prihvatljive društvene norme.
ovo magare bih pripisao proljetnoj šašavosti ali mater mi često veli da sam konj nepodojeni bez obzira na godišnju dob a konji su plemenite životinje pa sam i kao magare na korak do plemenitosti ;)
A magarci su predivne zivotinje, to je bilo izreceno vise iz dragosti, a i zbog onih narodskih o zivotinjama kojima se istice neka osobina poput tvrdoglavosti, lukavosti...
Ali ovo "nepodojeni" uvijek me nasmije. : )) To sam prvi put procitala bas na forumu od Sarite.. Da "nepodojeni konj". :D
Guest- Guest
kic wrote:
pa je da, ali ne možeš puno ako ti je posao vezan uz ekran-
treba promijeniti posao, jesam vam pisao da je rendžer u nekom parku prirode nešto najbolje?
Ali mozes smanjiti one stvari u koje blejis a nisu vezane uz posao, recimo dijalozi s Abenom. :p
Nisi, ali vjerujem da jest! Pruza ti se prilika za neki park prirode? :)
Guest- Guest
kic wrote:
Još uvijek tražiš kvalitetne slušalice?
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 47 of 50