Kosti prijepora
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Kosti prijepora
Kad vuk s dinare broni hdz lopove, to još nakako imo smisla; ipak rodi s pleteron, od njih živi, i drži in škale i ni ga briga da ga lojalnost svako malo nasuka.
Ali, ko opravdanje imote vos dvo? Ujedinila vas je opozicija prema meni, i lojalnost je inače vrlina, ali kakovu korist to more imati u razmjeni idejov? Mislin, tvrditi da se u debati ne razmijenjuju ideje... Geez
Ali, ko opravdanje imote vos dvo? Ujedinila vas je opozicija prema meni, i lojalnost je inače vrlina, ali kakovu korist to more imati u razmjeni idejov? Mislin, tvrditi da se u debati ne razmijenjuju ideje... Geez
aben- Posts : 35492
2014-04-16
kic wrote:
u debatama se razmjenjuju uvrede, tko tvrdi drukčije - debil xD
Parafraziraš moju izjavu s nogometa s time da umjesto debil stoji...
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 likes this post
debata se meni čini kao: pretresanje neke pojave/pojma..
ali me sjetilo i na jednu misao, da se u povijesti ništa ne rješava, već sila prevagne u jednom ili drugom povijesnom trenutku, a možda je i najgore kad je bitka oko imena koje će zasjesti, a ne ideja, ne znam..
Tribalo bi organizirati deabatu Esco vs Ante btw... srušija bi se server, ma što server, oni Muskovi sateliti bi se razletili u trista pički materinih...
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 likes this post
jasambrend wrote:kic wrote:
nisam vidio, ca piše?
aben wrote:Kad vuk s dinare broni hdz lopove, to još nakako imo smisla; ipak rodi s pleteron, od njih živi, i drži in škale i ni ga briga da ga lojalnost svako malo nasuka.
ti nećeš prihvatiti niti jednu moju ideju. ja neću prihvatiti niti jednu tvoju ideju. dakle, nema razmjene ideja nego postoji sukob ideja. jel ti sad jasnija razlika?
Guest- Guest
kic wrote:
ali me sjetilo i na jednu misao, da se u povijesti ništa ne rješava, već sila prevagne u jednom ili drugom povijesnom trenutku, a možda je i najgore kad je bitka oko imena koje će zasjesti, a ne ideja, ne znam..
pazi tebi se čini. od jasne definicije što je debata sad odjednom tebi se pričinjava neka nova formulacija definicije.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
pazi tebi se čini. od jasne definicije što je debata sad odjednom tebi se pričinjava neka nova formulacija definicije.
zapravo sam bacio oko u svoj leksikon na stalaži od 15 knjiga, i prvo piše baš: pretresanje
Prihvçanje je irelevantno.Gnječ wrote:aben wrote:Kad vuk s dinare broni hdz lopove, to još nakako imo smisla; ipak rodi s pleteron, od njih živi, i drži in škale i ni ga briga da ga lojalnost svako malo nasuka.
ti nećeš prihvatiti niti jednu moju ideju. ja neću prihvatiti niti jednu tvoju ideju. dakle, nema razmjene ideja nego postoji sukob ideja. jel ti sad jasnija razlika?
Somin iznošenjen i obranon ideja, bez obzira na prihvaćanje, ideje se razmjenjuju.
Ti nisi prihvati nijednu moju ideju, ali (pod pretpostavkon da si čito moje postove) si ih sa svjestan. Znoš da postoju, i znoš koja opravdanja stoju iza njih. Ideja je razmijenjena.
S druge strone, jo stvarno ne zun za nijednu tvoju ideju, jer nika nisi nišće napiso osim ča misliš o meni i mojin idejami. Čak ne na pišeš ni zoč tako misliš:)
2014-04-16
kic wrote:
Ma nemo tote abigviteta, to je samo formalni tematski razgovor.
Medjutin, to je ebenica uboci bezveze, dok je četvori moju sintagmu o razmijeni ideja, vulgarno je poistovjetivši sa predmetima.
2014-04-16
aben wrote:Prihvçanje je irelevantno.Gnječ wrote:aben wrote:Kad vuk s dinare broni hdz lopove, to još nakako imo smisla; ipak rodi s pleteron, od njih živi, i drži in škale i ni ga briga da ga lojalnost svako malo nasuka.
Somin iznošenjen i obranon ideja, bez obzira na prihvaćanje, ideje se razmjenjuju.
Ti nisi prihvati nijednu moju ideju, ali (pod pretpostavkon da si čito moje postove) si ih sa svjestan. Znoš da postoju, i znoš koja opravdanja stoju iza njih. Ideja je razmijenjena.
S druge strone, jo stvarno ne zun za nijednu tvoju ideju, jer nika nisi nišće napiso osim ča misliš o meni i mojin idejami. Čak ne na pišeš ni zoč tako misliš:)
gaslighting
Guest- Guest
kic wrote:jasambrend wrote:kic wrote:
nisam vidio, ca piše?
Puši kurac.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:kic wrote:jasambrend wrote:kic wrote:
nisam vidio, ca piše?
Puši kurac.
2u1
koje se ideje razmjenjuju u sudskim raspravama? điđi.aben wrote:
Guest- Guest
ne, nije. ujedinilo nas je jedino to kaj su gnječ i violator za razliku od tebe i kica meni simpatični i kao takvi kod mene imaju specijalni tretman. kao i svakla osoba na ovom svjetu kad nešto lajkam prema tome se ponašam drugačije a kad nešto ne lajkam kao tebe i kica npr. prema tome se ponašam totalno suprotno.aben wrote: Ujedinila vas je opozicija prema meni
u ničemu kaj ja radim ti nisi centar svijeta. meni si totalno nevažan a pogootovo ne na način da bih se udruživao s nekim pazi sad jebote radi tebe điđi.
Guest- Guest
ebenica wrote:ne, nije. ujedinilo nas je jedino to kaj su gnječ i violator za razliku od tebe i kica meni simpatični i kao takvi kod mene imaju specijalni tretman. kao i svakla osoba na ovom svjetu kad nešto lajkam prema tome se ponašam drugačije a kad nešto ne lajkam kao tebe i kica npr. prema tome se ponašam totalno suprotno.aben wrote: Ujedinila vas je opozicija prema meni
u ničemu kaj ja radim ti nisi centar svijeta. meni si totalno nevažan a pogootovo ne na način da bih se udruživao s nekim pazi sad jebote radi tebe điđi.
Ja samo cekam da Gnjec Abena razmijeni s organskim rodnim mjestom. Nije dugo. Sav se nesto upristojio. Pocet ce ga zelucic pec'. :)
Guest- Guest
jasambrend wrote:Crtić je imao mističniju atmosferu po meni, al bija sam klinac pa je možda i zbog toga. Fragmentirano se sjećam nekih sekvenci...probudija je zmaja vjerojatno ovdi... :D
Nije bio los, zapravo bio je toliko dobar da sam ga se jako bojala.. Mislim da je to bilo zbog nacina na koje su snimali Uruk Hai-je i orke. . a Jackson je od Bakshija dosta toga preuzeo... iako bismo mogli te podudarnosti pojasniti Tolkienovim preciznim opisima . Srecom, promijenio je Boromirov outfit! :D
Guest- Guest
Noor wrote:@violator, kongulica je u dalm. zagori i zap. hercegovini :)
mene oduševljava ta jezična raznolikost :)
Hvala! A kod tebe? :)
Kako kazete "lopatica za smece"?
Mi - skavacera.
Guest- Guest
mišaflviolator wrote:Noor wrote:@violator, kongulica je u dalm. zagori i zap. hercegovini :)
mene oduševljava ta jezična raznolikost :)
Hvala! A kod tebe? :)
Kako kazete "lopatica za smece"?
Mi - skavacera.
iskrivljeni germanizam
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 28 of 50