Kosti prijepora
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: Kosti prijepora
Jesi pogljedo?Gnječ wrote:aben wrote:
Zoč se beštimo
pa ovaj tvoj Pederson psuje ko sotona.
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ne morin verovati ča govoriš, vijolator i bolek ćete se odreći, ćoGnječ wrote:aben wrote:Ti voliš ideju zida prema meksiku?Gnječ wrote:aben wrote:
Jo sun mu zamiri zid, free trade opstrukcije, carine i sl
pokrij se tim tvojim klempavim ušima i umukni.
naravno. tebi je kineski zid super a meksikonski zid ti ni dobar? ja bi uzida i zid prema Bosni i Ercego'vni visok pedeset metri majku vam jebem.
2014-04-16
Ugasi mu se zbog sunca, nisi pogljedoebenica wrote:ugasio mu se kompjutor i počeo je psovat? logično, majmuni ne znaju upalit ponovo.aben wrote:
Zoč se beštimo
ova tvoja simpatija je stvarno usrano glupa :/
2014-04-16
ne nisam, nakon par rečenica nema se kai gledat, čovjek je usrano glup.aben wrote:Ugasi mu se zbog sunca, nisi pogljedoebenica wrote:ugasio mu se kompjutor i počeo je psovat? logično, majmuni ne znaju upalit ponovo.aben wrote:
Zoč se beštimo
to je štivo za debile, tj. za tebe.
Guest- Guest
Recimo, planiranjeGnječ wrote:aben wrote:I to, i nešto drugoGnječ wrote:aben wrote:
Ne govorin jo da su ljudi ki beštimaju glupi, da ne moru biti pametni, nego da se oslanjaju na evoluitivno starije strukture, a ne na one više, prefrontalne funkcije.
a koje su to više prefrontalne funkcije? laganje, muljanje, sofističko podjebavanje i preseravanje, korištenje logičkih smicalica i prevara ili nešto drugo?
a ki kurac ti je to "nešto drugo" ?
2014-04-16
ebenica wrote:kad pada kiša otvorim kišobran< ne znači da me usrana kiša zanima jer sam napravio radnju.aben wrote:Na prošloj stranici, reko si mi da sun staljin i da je trump uhljebio svoju famiju, imi tako nešto.ebenica wrote:zanimalo? kaj me zanimalo? di si ti isčitao da mene to zanima?aben wrote:
Jebiga, na prošloj stranici te je zanimalo, a sa ka si vidi da je gnječ trumpov republikanski klerofašistički natražnjak, odjedun put snig od prošle godine.
Isto vako oni ljevičari u brainwash dokumentarcu odgovaraju kad in predoču rezultate ki in ne odgovaraju- to me ne zanimo :)
2014-04-16
aben wrote:Recimo, planiranjeGnječ wrote:aben wrote:I to, i nešto drugoGnječ wrote:
a koje su to više prefrontalne funkcije? laganje, muljanje, sofističko podjebavanje i preseravanje, korištenje logičkih smicalica i prevara ili nešto drugo?
Guest- Guest
a zašto ti misliš da mene svaki kurac koji je tebi bitan zanima? pa kai je z'glavom?aben wrote:ebenica wrote:kad pada kiša otvorim kišobran< ne znači da me usrana kiša zanima jer sam napravio radnju.aben wrote:Na prošloj stranici, reko si mi da sun staljin i da je trump uhljebio svoju famiju, imi tako nešto.ebenica wrote:
zanimalo? kaj me zanimalo? di si ti isčitao da mene to zanima?
Isto vako oni ljevičari u brainwash dokumentarcu odgovaraju kad in predoču rezultate ki in ne odgovaraju- to me ne zanimo :)
Guest- Guest
ebenica wrote:ne nisam, nakon par rečenica nema se kai gledat, čovjek je usrano glup.aben wrote:Ugasi mu se zbog sunca, nisi pogljedoebenica wrote:ugasio mu se kompjutor i počeo je psovat? logično, majmuni ne znaju upalit ponovo.aben wrote:
Zoč se beštimo
to je štivo za debile, tj. za tebe.
Koja rečenica ti je to otkrila?
" i tako jo pišen esej, kad odjednon se komp sruši"
Ov čovik je glup, i svi ki ga slušaju su debili:)
2014-04-16
aben wrote:Ne morin verovati ča govoriš, vijolator i bolek ćete se odreći, ćoGnječ wrote:aben wrote:Ti voliš ideju zida prema meksiku?Gnječ wrote:
pokrij se tim tvojim klempavim ušima i umukni.
naravno. tebi je kineski zid super a meksikonski zid ti ni dobar? ja bi uzida i zid prema Bosni i Ercego'vni visok pedeset metri majku vam jebem.
budaletino nije nikakva novost jer to govorim još od iskon.hr
Guest- Guest
E, lipoebenica wrote:aben wrote:Recimo, planiranjeGnječ wrote:aben wrote:
I to, i nešto drugo
2014-04-16
Pa ne mislin to,ebenica wrote:a zašto ti misliš da mene svaki kurac koji je tebi bitan zanima? pa kai je z'glavom?aben wrote:ebenica wrote:kad pada kiša otvorim kišobran< ne znači da me usrana kiša zanima jer sam napravio radnju.aben wrote:
Na prošloj stranici, reko si mi da sun staljin i da je trump uhljebio svoju famiju, imi tako nešto.
al prije te zanimalo dokle si misli da sun jo trump guy, ka si vidi da je to gnječ, unda te vprestalo zanimati
2014-04-16
A ka od prve dvi tri rečenice ti je to otkrila?ebenica wrote:da.aben wrote:
2014-04-16
Da trump tribo učiniti zid prema meksiku? Really?Gnječ wrote:aben wrote:Ne morin verovati ča govoriš, vijolator i bolek ćete se odreći, ćoGnječ wrote:aben wrote:
Ti voliš ideju zida prema meksiku?
budaletino nije nikakva novost jer to govorim još od iskon.hr
2014-04-16
ako komentiram nekaj napisano ne znači da me to zanima. ono što me zanima u to ulažem emocije, vrijeme, trud, svaki dan razmišljam o tome, ne bih mogao živjeti bez tih stvari, budu mi fascinantne.aben wrote:Pa ne mislin to,ebenica wrote:a zašto ti misliš da mene svaki kurac koji je tebi bitan zanima? pa kai je z'glavom?aben wrote:ebenica wrote:
kad pada kiša otvorim kišobran< ne znači da me usrana kiša zanima jer sam napravio radnju.
al prije te zanimalo dokle si misli da sun jo trump guy, ka si vidi da je to gnječ, unda te vprestalo zanimati
pa te pitam po stoti jebeni put: na koju usranu logičku foru si ti došao do zaključka da mene trump i amerika zanimaju?
Guest- Guest
so, let's say.aben wrote:A ka od prve dvi tri rečenice ti je to otkrila?ebenica wrote:da.aben wrote:
Guest- Guest
Reko sun ti, jer si mi reko da sun staljin i da je trump uhljebi svoju familiju. Da te ni zanimalo, ne bi komentiro.ebenica wrote:ako komentiram nekaj napisano ne znači da me to zanima. ono što me zanima u to ulažem emocije, vrijeme, trud, svaki dan razmišljam o tome, ne bih mogao živjeti bez tih stvari, budu mi fascinantne.aben wrote:Pa ne mislin to,ebenica wrote:a zašto ti misliš da mene svaki kurac koji je tebi bitan zanima? pa kai je z'glavom?aben wrote:
pa te pitam po stoti jebeni put: na koju usranu logičku foru si ti došao do zaključka da mene trump i amerika zanimaju?
2014-04-16
Pa ča je glupo u so lets say?ebenica wrote:so, let's say.aben wrote:A ka od prve dvi tri rečenice ti je to otkrila?ebenica wrote:da.aben wrote:
2014-04-16
jel tebi jasan pojam: zanima? k'o i svakom majmunu možda ti definicija na engleskom bude jasnija ;)aben wrote: Da te ni zanimalo, ne bi komentiro.
interest
/ˈɪnt(ə)rɪst/
1.
the feeling of wanting to know or learn about something or someone.
Guest- Guest
sve.aben wrote:Pa ča je glupo u so lets say?ebenica wrote:so, let's say.aben wrote:A ka od prve dvi tri rečenice ti je to otkrila?ebenica wrote:
da.
Guest- Guest
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Similar topics
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 11 of 50