Kosti prijepora
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Kosti prijepora
lajkamo se ko na fejsu sve vise...
Maggie19 likes this post
darth_vader dislikes this post
Klerofašisti upiru li ga upiru
Donald Trump je još uvijek PREDSJENIK U.S.A....PREDSJEDNIK! da sam ja na njegovom mjestu pohapsio bi sve tzv. demokrate koji su ustvari neoliberalna, neonacistička, neosocijalistička, neokomunistička PSIHOPATSKA RULJA koja već nekoliko godina vodi civilni rat i pokušava državni udar pa sad na kraju i arogantnim namještanjem rezultata glasovanja i krađom glasova, i spremio ih u AREA51 I STRELJAO.
nisam vidio odavno tako ekstremnu mržnju i antipatiju prema jednom čovjeku kojem je jedini propust što nije do kraja isušio močvaru tj demolirao armiju uhljeba koje desetljećima demonkrate gomilaju na državnu sisu. nešto slično kako HDZ radi u rvackoj. i da, još im je zajebao planove postavši predsjednikom tako da su demonkrate totalno spalili na živce pa su eto u dogovoru sa svojim drugovima iz Kine pustili virus na slobodu. svašta su te demonkrate u stanju napraviti čak i pobiti trećinu čovječanstva demonkratama nije nikakav propblem.
Donald Trump je još uvijek PREDSJENIK U.S.A....PREDSJEDNIK! da sam ja na njegovom mjestu pohapsio bi sve tzv. demokrate koji su ustvari neoliberalna, neonacistička, neosocijalistička, neokomunistička PSIHOPATSKA RULJA koja već nekoliko godina vodi civilni rat i pokušava državni udar pa sad na kraju i arogantnim namještanjem rezultata glasovanja i krađom glasova, i spremio ih u AREA51 I STRELJAO.
nisam vidio odavno tako ekstremnu mržnju i antipatiju prema jednom čovjeku kojem je jedini propust što nije do kraja isušio močvaru tj demolirao armiju uhljeba koje desetljećima demonkrate gomilaju na državnu sisu. nešto slično kako HDZ radi u rvackoj. i da, još im je zajebao planove postavši predsjednikom tako da su demonkrate totalno spalili na živce pa su eto u dogovoru sa svojim drugovima iz Kine pustili virus na slobodu. svašta su te demonkrate u stanju napraviti čak i pobiti trećinu čovječanstva demonkratama nije nikakav propblem.
2014-04-16
Zna sam ja cilo vrime da u Escu čuči jedan solidan desničar...
darth_vader-
2014-04-17
jebo ga taj luzer u žvalje, realno nije ništ promijenio, povijesna kratkotrajna anomalija
Luzer, al smo mi što drkamo po forumima winneri...
Ne znam što ljudi očekuju od jednog čovjeka uopće i čemu uopće očekivati od ikoga išta. Lik je najmanje sranja u američkoj povijesti napravio i to je sasvim dovoljno za 10 Nobela za mir zaredom... sad ćemo zapravo tek skužiti koliko je bilo dobro kad smo imali predah od poslovično demokratske i miroljubive američke vanjske politike... lik nije zarezivao ni jebao nikoga i to je za promjenu bilo sasvim jedno ugodno razdoblje za svijet no ne i za svjetske moćnike vječito željne krvi i moći... ovaj je 90% života proveo uspješno nastojeći ga umočiti u sve što hoda na dvije noge i čisto za promjenu je bilo ok vidjeti nekog tko nije seksualno isfrustriran na vlasti u jebenoj juesej...
Ne znam što ljudi očekuju od jednog čovjeka uopće i čemu uopće očekivati od ikoga išta. Lik je najmanje sranja u američkoj povijesti napravio i to je sasvim dovoljno za 10 Nobela za mir zaredom... sad ćemo zapravo tek skužiti koliko je bilo dobro kad smo imali predah od poslovično demokratske i miroljubive američke vanjske politike... lik nije zarezivao ni jebao nikoga i to je za promjenu bilo sasvim jedno ugodno razdoblje za svijet no ne i za svjetske moćnike vječito željne krvi i moći... ovaj je 90% života proveo uspješno nastojeći ga umočiti u sve što hoda na dvije noge i čisto za promjenu je bilo ok vidjeti nekog tko nije seksualno isfrustriran na vlasti u jebenoj juesej...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
jebo ga taj luzer u žvalje, realno nije ništ promijenio, povijesna kratkotrajna anomalija
https://www.magapill.com/
Guest- Guest
kic wrote:
ima HDZ i dužu listu
o ima ima ja vodim detaljnu evidenciju još od 1989. godine.
Guest- Guest
e mali otočki staljine, komunjaro.aben wrote:Klerofašisti upiru li ga upiru
[size=10][size=13]Donald Trump je još uvijek PREDSJENIK U.S.A....PREDSJEDNIK! da sam ja na njegovom mjestu pohapsio bi sve tzv. demokrate koji su ustvari neoliberalna, neonacistička, neosocijalistička, neokomunistička PSIHOPATSKA RULJA koja već nekoliko godina vodi civilni rat i pokušava državni udar pa sad na kraju i arogantnim namještanjem rezultata glasovanja i krađom glasova, i spremio ih u AREA51 I STRELJAO.
jel to ono kad je zaposlio svu užu i dalju obitelj kao svoje savjetnike, njihove i svoje jebaljke i jebače?aben wrote:demolirao armiju uhljeba koje desetljećima demonkrate gomilaju na državnu sisu.
jel možeš ti u jednu godinu uć' normalan? udahni jebogabog više, stani na buru ili koi kurac.
ili barem kupi negdje sram pa neš pisat totalne nebuloze.
Guest- Guest
ebenica wrote:e mali otočki staljine, komunjaro.aben wrote:Klerofašisti upiru li ga upiru
[size=10][size=13]Donald Trump je još uvijek PREDSJENIK U.S.A....PREDSJEDNIK! da sam ja na njegovom mjestu pohapsio bi sve tzv. demokrate koji su ustvari neoliberalna, neonacistička, neosocijalistička, neokomunistička PSIHOPATSKA RULJA koja već nekoliko godina vodi civilni rat i pokušava državni udar pa sad na kraju i arogantnim namještanjem rezultata glasovanja i krađom glasova, i spremio ih u AREA51 I STRELJAO.jel to ono kad je zaposlio svu užu i dalju obitelj kao svoje savjetnike, njihove i svoje jebaljke i jebače?aben wrote:demolirao armiju uhljeba koje desetljećima demonkrate gomilaju na državnu sisu.
jel možeš ti u jednu godinu uć' normalan? udahni jebogabog više, stani na buru ili koi kurac.
to je moj post sa vipa kojeg je debil aben ukrao i začavlao ovdje. s kojom je to namjerom učinio?
Guest- Guest
Gnječ wrote:ebenica wrote:e mali otočki staljine, komunjaro.aben wrote:Klerofašisti upiru li ga upiru
[size=10][size=13]Donald Trump je još uvijek PREDSJENIK U.S.A....PREDSJEDNIK! da sam ja na njegovom mjestu pohapsio bi sve tzv. demokrate koji su ustvari neoliberalna, neonacistička, neosocijalistička, neokomunistička PSIHOPATSKA RULJA koja već nekoliko godina vodi civilni rat i pokušava državni udar pa sad na kraju i arogantnim namještanjem rezultata glasovanja i krađom glasova, i spremio ih u AREA51 I STRELJAO.jel to ono kad je zaposlio svu užu i dalju obitelj kao svoje savjetnike, njihove i svoje jebaljke i jebače?aben wrote:demolirao armiju uhljeba koje desetljećima demonkrate gomilaju na državnu sisu.
to je moj post sa vipa kojeg je debil aben ukrao i začavlao ovdje. s kojom je to namjerom učinio?
Kako s kojom namjerom? Da te prokaže ka desničara... :)
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Gnječ wrote:ebenica wrote:e mali otočki staljine, komunjaro.aben wrote:Klerofašisti upiru li ga upiru
Kako s kojom namjerom? Da te prokaže ka desničara... :)
ma nisam vam ja desničar. sutra da mi se ukaže prilika zakla bi najmanje 100.000 rvata i rvatica vjeruj mi na riječ. aben bi bio jedan od zaklanih.
Guest- Guest
Babahaha
2014-04-16
darth_vader likes this post
Odlično mi je ča je gnječ klerofašist, im gonna milk this for a long long time...
Ebenica se očitovala, još čekomo vijolator.
Ebenica se očitovala, još čekomo vijolator.
2014-04-16
kic wrote:
aben nas zavađa samo
Reci ti meni ča beštimoš onako grubo? Nisi valjda pokleko vipu?
2014-04-16
ok si mi lik al' neki put nasereš u rangu abena.Gnječ wrote:ebenica wrote:e mali otočki staljine, komunjaro.aben wrote:Klerofašisti upiru li ga upiru
Guest- Guest
moš mi qrac pomust, debilu.aben wrote: im gonna milk this for a long long time...
Guest- Guest
Prvo riši problijem s bolekom, lolek, viš da je trumpistebenica wrote:moš mi qrac pomust, debilu.aben wrote: im gonna milk this for a long long time...
2014-04-16
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 8 of 50