Kosti prijepora
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Kosti prijepora
jesmo....i to bi uvijek trebalo imati na umuMaggie19 wrote:Svi smo mi krvavi ispod koze..lijepo od tebe :-)Noor wrote:ima jedna romska obitelj na rubu grada, godinama im pomažem dajući im odjeću, ali ne poderane krpe, nego čitavu, čistu i nosivu...kako su mi dečki prerastali tako sam im davala...Maggie19 wrote:Bravo, norka!Noor wrote:
upravo došla s punkta, utovarila u kombi 2 one jako velike crne vreće s jaknama i toplom odjećom, torbu s nešto kućnih potrepština i nekvarljivih namirnica...
strašno puno paketa i vreća se dovozi i odvozi čitav dan...cijela zemlja je na nogama i solidarna
kombi je već na putu u sela oko Petrinje
I sada sam imala naspremljenu gomilu robe njima namjenjenu...međutim prioriteti su eto malo drugačiji :(
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ljudi, sretna vam nova.
Mislim koliko sretna može biti kakav joj je početak...
Drugu Gnječu posebne čestitke od Anke partizanke.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Noor wrote:jesmo....i to bi uvijek trebalo imati na umuMaggie19 wrote:Svi smo mi krvavi ispod koze..lijepo od tebe :-)Noor wrote:ima jedna romska obitelj na rubu grada, godinama im pomažem dajući im odjeću, ali ne poderane krpe, nego čitavu, čistu i nosivu...kako su mi dečki prerastali tako sam im davala...Maggie19 wrote:Bravo, norka!Noor wrote:
upravo došla s punkta, utovarila u kombi 2 one jako velike crne vreće s jaknama i toplom odjećom, torbu s nešto kućnih potrepština i nekvarljivih namirnica...
strašno puno paketa i vreća se dovozi i odvozi čitav dan...cijela zemlja je na nogama i solidarna
kombi je već na putu u sela oko Petrinje
I sada sam imala naspremljenu gomilu robe njima namjenjenu...međutim prioriteti su eto malo drugačiji :(
jarčinaRa wrote:Ljudi, sretna vam nova.
Ra wrote:Ljudi, sretna vam nova.
blagodarim drugarice Anka partizanka iz AFŽ-a i neka vam nova godina bude revolucionarna.
SFSN
Guest- Guest
Gnječ wrote:Ra wrote:Ljudi, sretna vam nova.
blagodarim drugarice Anka partizanka iz AFŽ-a i neka vam nova godina bude revolucionarna.
SFSN
SR i sve najbolje!
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:
da, maloprije to rekoh baš bratu, pretjeruju s izvlačenjem priča.. ljudima je to trauma a ne anegdota
dnovinari
Mislim, upitati ljude pored rusevina njihovih kuca kako se osjecaju moze samo retard...
To me toliko iznervira, da ne mogu opisati.
Manjak emocionalne inteligencije..
Guest- Guest
wtf wrote:Što bi sami sebi poželjeli u Novoj?
Zdravlja prvo, discipline da se držim svojih odluka, da više šutim i manje pričam, da se iz mene iscijede posljednje kapi negativnosti i bruntulanja.
Svima sve najbolje želim u Novoj <3
Guest- Guest
Zelim nam svima bolju, mirniju, stabilniju, sigurniju godinu. Uz to, dobro vam zdravlje, samopouzdanje i fleksibilnost zelim, umjesto straha ljubav, umjesto neugode srecu (i radost)!
Drug Gnjec se svake nove godine (1. 01.) resetira s citavim svijetom pa mu 2. 01. zelim svako dobro u ovoj godini! :)
Drug Gnjec se svake nove godine (1. 01.) resetira s citavim svijetom pa mu 2. 01. zelim svako dobro u ovoj godini! :)
Guest- Guest
Gospon Dax, najljepsa ti hvala! :)
A znas da ti zelim sve najbolje sto ti se moze dogoditi, tebi i tvojima, iako sam i vise nego uvjerena da si krenuo putem ostvarivanja te lijepe buducnosti. :)
A znas da ti zelim sve najbolje sto ti se moze dogoditi, tebi i tvojima, iako sam i vise nego uvjerena da si krenuo putem ostvarivanja te lijepe buducnosti. :)
Guest- Guest
violator wrote:Zelim nam svima bolju, mirniju, stabilniju, sigurniju godinu. Uz to, dobro vam zdravlje, samopouzdanje i fleksibilnost zelim, umjesto straha ljubav, umjesto neugode srecu (i radost)!
tnx. drugarici violator i drugarici venus svako dobro
Guest- Guest
Noor wrote:Gnječ, SR ;)
tnx drugarici omladinki Noor iz ORA "Neka Istra blista"
Guest- Guest
prelijepa je Istra, ne znam kako ću se rastati od nje, kad dođe vrijeme...za istinuGnječ wrote:Noor wrote:Gnječ, SR ;)
Noor wrote:prelijepa je Istra, ne znam kako ću se rastati od nje, kad dođe vrijeme...za istinuGnječ wrote:Noor wrote:Gnječ, SR ;)
uvijek možeš zatražiti politički azil.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:prelijepa je Istra, ne znam kako ću se rastati od nje, kad dođe vrijeme...za istinuGnječ wrote:Noor wrote:Gnječ, SR ;)
uvijek možeš zatražiti politički azil.
Gnječ wrote:evo sretna svima novo normalna 2021. od Boston Dynamics-a
Zabavan uvod u neki hororac...
Zemlja, 2050., pogled s neke dron-kamere... Jos su vidljivi tragovi dima... Dijelovi koji nisu poplavljeni, ukazuju nam obicno zgariste. Nema ljudi, zivotinja i biljaka. I dok se zrakom prolama glazba uz ironicne stihove, samo robotici plesu twist.
You broke my heart
'Cause I couldn't dance
You didn't even want me around
And now I'm back
To let you know
I can really shake YOU down!
Guest- Guest
lajkamo se ko na fejsu sve vise...
Maggie19 likes this post
darth_vader dislikes this post
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» ISIS-u TJERAJU STRAH U KOSTI
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
» batarelo gonja kosti po zagrebu
» Španjolska seli kosti Pavelića i Luburića
» vade se Hrvatske kosti iz Hude Jame
» Hrvati tajno iskopavaju kosti srpske dece!
Page 7 of 50