Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Puši kurac. Štimac vam je najbolji igrač kojeg ste ikad imali.
darth_vader-
2014-04-17
Nije ,samo je jedan Veličanstveni ,iako gospodina stimca neizmjerno cijenim zbog njegova rada u hajduku
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
A u kurac, Brend isto imotska baštarda
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Istina on.je ona primitivna i hajdukovskaJack Torrance wrote:A u kurac, Brend isto imotska baštarda
Ja sam.ona graCka kulturna napridna plava dinamovska gospodska.
Pusi kurac baka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako je igra Hajduk???
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Za dobar (3) ...GIANNI AGNELLI wrote:Kako je igra Hajduk???
Zeko-
2015-08-26
Loše. Sa samo jednim "poštenim" ofenzivcem (turčin i šved ozlijeđeni) teško je igrati, a Gorica je dobra ekipa, posebno doma.GIANNI AGNELLI wrote:Kako je igra Hajduk???
Biti će bolje 2047-e kad budemo zaigrali kup doma.
Last edited by Andreas Goldberger on 16/3/2021, 20:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ahahahaha...kako je Six školovao Trapista. Kakvo šamaranje. Jeli i za to Mamić kriv? Možda bolje da su sad ispali nego da ih mi natamburamo. Glavno da je Dalić ovu rupetinu na golu ponovo zvao. Niče, ovaj tvoj rođak teška bolikurčina. Valjda kad je vidio kud je došao pun mu kurac svega.
gasi taj jadni sektaški klub, čemu uopće da psotoje kad im se život svodio na maminja
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lopovi, napustite ovu temu...
Imate valjda i bitnijih tema koje se tiču one lopovske minijature kluba za koji navijate...
Hajduk živi vječno!
<3
Imate valjda i bitnijih tema koje se tiču one lopovske minijature kluba za koji navijate...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Ma da, ajmo ugasiti nekog tko igra loše, ali nećemo onog koji krade, vara, bavi se kriminalom.End wrote:gasi taj jadni sektaški klub, čemu uopće da psotoje kad im se život svodio na maminja
Guest- Guest
sektašima opet drugi krivi jer su sami za kurac. u ovoj tekmi nisu bili ni blizu prolaska, a opet kmeče.
sad im preostaje da navijaju ili za goricu, ili dinamo kako bi ove sezone imali šanse za europu.
nije sektašima lako uz ovakvo ponižavanje.
sad im preostaje da navijaju ili za goricu, ili dinamo kako bi ove sezone imali šanse za europu.
nije sektašima lako uz ovakvo ponižavanje.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50