Da remiziramo...
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
ispricavam se,nije bilo u redu..malo priprati i ti svoje upise..inace NIKAKO ne reagiram,ako me netko ne uvati špotati..veber wrote:ti sam sa sobom ne znaš kaj pišeš.Legendovich wrote:roditelje treba ostaviti na miru i ne dirati u njih...djecu isto...tete snajke,svaje..eeeeee..to je vec druga prica...Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
Kaj je preveć, je preveć. Admin bi trebal to malo rezati.
kći mi spomeneš malo-malo.
Guest- Guest
veber wrote:ekipa iz nase se hitila odmah na proračunavanje. da se nisu negdje zajebali.Eroo wrote:sol (marsov dan!) 2695 -crvena točka, označava današnju poziciju rovera Curiosity.
Označio sam i smjer budućeg kretanja.
Sad ćete se lakše orjentirati na gornjoj forografiji.
da, pazi otomanskog safeta izbosne do prvog svjetskog rata bio je 500 godina pod otomanskom sabljom i kurcem. odjednom mu se ukazao TITO i odveo ga iz kasabe u socijalizam. a do jučer je bio u turskoj zabiti nekoj.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
šugo debilna bez mozga. tupane rvacki. COK! kaj se ti mešaš koju pičku materinu jebemti boga i sve rvacko da ti jebem pičko debilna. ajd tamo cvrlji na nekoj drugoj temi pička ti materina,
Legendovich wrote:roditelje treba ostaviti na miru i ne dirati u njih...djecu isto...tete snajke,svaje..eeeeee..to je vec druga prica...Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
aj dudlajte kurac jedan drugome da vam se rujke malo odmore.
Guest- Guest
I ovo ti napišeš. Neureklo se.Legendovich wrote:roditelje treba ostaviti na miru i ne dirati u njih...djecu isto...tete snajke,svaje..eeeeee..to je vec druga prica...Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Marcelus i gospođa mu bi ti to mogla najbolje objasniti.veber wrote:ekipa iz nase se hitila odmah na proračunavanje. da se nisu negdje zajebali.Eroo wrote:sol (marsov dan!) 2695 -crvena točka, označava današnju poziciju rovera Curiosity.
Nije ni NASA svemoguća za neke stvari.
Eroo wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
šugo debilna bez mozga. tupane rvacki. COK! kaj se ti mešaš koju pičku materinu jebemti boga i sve rvacko da ti jebem pičko debilna. ajd tamo cvrlji na nekoj drugoj temi pička ti materina,
šta se smiješ majku ti jebem otomansku!?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
dabogda te žena otrovala.
Guest- Guest
đe je onaj mentalitet cigo? idem ga banirat na onaj drugi forum jeben majku i njemu svrbsku da mu jeben on će mene cimat da vidi kako dišem. jebo te bog balkanski.
Guest- Guest
nisam ti, kao ni drugima spominjao djecu, niti roditelje. bogme ni bračne drugove.Legendovich wrote:ispricavam se,nije bilo u redu..malo priprati i ti svoje upise..inace NIKAKO ne reagiram,ako me netko ne uvati špotati..veber wrote:ti sam sa sobom ne znaš kaj pišeš.Legendovich wrote:roditelje treba ostaviti na miru i ne dirati u njih...djecu isto...tete snajke,svaje..eeeeee..to je vec druga prica...Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
kći mi spomeneš malo-malo.
u kontekstu znam da imaš sina ali ga nisam spominjao u bilo kojem obliku, osim da mu je otac glup.
ali to je prepiska tebeja i meneja.
ero kao fin građanin, krasno odgojen u nedostatku argumenata jebao mi je mrtvu mater.
da imam potrebu se upoznat s njegovom djecom to bi napravio.
2014-12-30
Gnječ, jebiga i meni je sad već smiješna ova rafalčina tvojih psovki.Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
2020-06-01
Nije tu bilo prije svega prijateljstva.Ra wrote:To stvarno ne znam. Žao mi je.Gnječ wrote:Ra wrote:Tvoja te valjda (pre)dobro poznaje.Eroo wrote:Ja san ti fini gospon, tako mi kažu sve dame koje poznam, osim ove moje...zašto je to tako pojma nemam.Ra wrote:Vidiš da može i bez 'kumica' i 'žeMskih glava'.Eroo wrote:
Pa da krenem od kraja prema gore(boldano).
Ustvari ne, jer držim do pristojnosti.
Pravo ugodno iznenađenje. :)
Tako se valjda održava autoritet. I njen i moj, jelte...
jez bog njega je žena dobila moždani udar. i šta šupak radi? umjesto da pomaže suprugu on tu povazdan divani na vorumu oće da bude superioran.
Oh Gnječ, ako i jeste tako vjeruj mi da on nije jedinstven primjerak. To je češća pojava nego bi čovjek mogao pretpostaviti.
I moj šogor je podvio rep i već mjesecima ne ide doma, strah ga je suočiti se sa sestrinom dijagnozom. Došao je tu na jednu rutinsku operaciju u srpnju i stalno nalazi izgovore, te mora srediti još ovo, pa i ovo drugo... i tako do danas. I za Božić će ostati tu iako bi mogao s nama doma. Ma, eto, ne bi se on testirao, skupo mu je to, pa ne bi da on nju zarazi ( ), pa ne bi da se on zarazi putujući itd. Sama je prošla sve terapije, kemo i zračenja.
Jbg, uz bolest je shvatila i to da je proživjela život i izrodila djecu sa šupkom. Duplo sranje.
Ali neki ljudi su jednostavno kukavice i ne mogu biti nešto drugo. To je tako.
Nedugo nazad sam prošao kalvariju...gospođa mi je danas relativno dobro..sad .troši kao i prije i u tome ima moju podršku.
Samo usput, za mjesec dana sam omršavio za 12 kg, a nikad u komadu nisam spavao dulje od 30 minuta.... i tako godinu dana.
I evo, sad smo tu, uživamo kao nikad do sada...odbacili smo sve stvari koje život ne znače.
PS: Šta ti je žao, nisam razumio?
Last edited by Eroo on Thu 10 Dec - 22:51; edited 1 time in total
Ra wrote:Gnječ, jebiga i meni je sad već smiješna ova rafalčina tvojih psovki.Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
upravo sam banirao cigu ne će mene srbadija jebat.
Guest- Guest
nemaš argumente pa onda uvlačiš druge u raspravu.Eroo wrote:Marcelus i gospođa mu bi ti to mogla najbolje objasniti.veber wrote:ekipa iz nase se hitila odmah na proračunavanje. da se nisu negdje zajebali.Eroo wrote:sol (marsov dan!) 2695 -crvena točka, označava današnju poziciju rovera Curiosity.
iz tvog upisa bi se dalo isčitati da ste ti i marc i supruga, intimusi. kada marc ima problem onda nazove eru.
daj prdonjo stari, odjebi.
činjenica je drugačija.
a, to da je marc i buduća mu odveli moju malu u kino, da ja pričuvam marcu dijete i sl.
ti si nula.
i nisam te baš viđao na forumskim druženjima.
a, ekipa iz osjeka znala potegnut.
stanojko iz beograda došao, a tebi problem iz novog mesta.
ili te nitko ne zove?
2014-12-30
Nismo intimusi. Pomagao mi je , zapravo Bo, prevesti jednu riječ s engleskog, tako da zna o čemu se radilo.veber wrote:nemaš argumente pa onda uvlačiš druge u raspravu.Eroo wrote:Marcelus i gospođa mu bi ti to mogla najbolje objasniti.veber wrote:ekipa iz nase se hitila odmah na proračunavanje. da se nisu negdje zajebali.Eroo wrote:sol (marsov dan!) 2695 -crvena točka, označava današnju poziciju rovera Curiosity.
iz tvog upisa bi se dalo isčitati da ste ti i marc i supruga, intimusi. kada marc ima problem onda nazove eru.
činjenica je drugačija.
a, to da je marc i buduća mu odveli moju malu u kino, da ja pričuvam marcu dijete i sl.
ti si nula.
Kad si već NASA-u spomenuo. No, nebitno.
Nego je li se vratila mačka ili je još uvijek Muhamed mazi? Kosnik, švajs aparat i te stvari ništa?
Jao onima koji su te pustili blizu. Samo to ću reći.veber wrote:
i nisam te baš viđao na forumskim druženjima.
a, ekipa iz osjeka znala potegnut.
stanojko iz beograda došao, a tebi problem iz novog mesta.
ili te nitko ne zove?
Žao mi je što je žena imala moždani udar.Eroo wrote:
I drago mi je ako joj je sad bolje.
2020-06-01
Tako treba, ...ne daj se generacijo, ne daj se godinama...Gnječ wrote:Ra wrote:Gnječ, jebiga i meni je sad već smiješna ova rafalčina tvojih psovki.Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Sovak wrote:Legendovich wrote:gnječ je oštar da niti Viruz nece na njeg.a...
upravo sam banirao cigu ne će mene srbadija jebat.
Prvo nije točno, a drugo...sad je odlično. Preuzela je sve funkcije, uključujući i upravljanje s obiteljskom firmom.I šire.Ra wrote:Žao mi je što je žena imala moždani udar.Eroo wrote:
I drago mi je ako joj je sad bolje.
jednu riječ ti je pomagala prevest. vidi se tvoje znanje.Eroo wrote:Nismo intimusi. Pomagao mi je , zapravo Bo, prevesti jednu riječ s engleskog, tako da zna o čemu se radilo.veber wrote:nemaš argumente pa onda uvlačiš druge u raspravu.Eroo wrote:Marcelus i gospođa mu bi ti to mogla najbolje objasniti.veber wrote:ekipa iz nase se hitila odmah na proračunavanje. da se nisu negdje zajebali.Eroo wrote:sol (marsov dan!) 2695 -crvena točka, označava današnju poziciju rovera Curiosity.
činjenica je drugačija.
ti si nula.
Kad si već NASA-u spomenuo. No, nebitno.
Negoi, je li se vratila mačka ili je još uvijek Muhamed mazi? Kosnik, švajs aparat i te stvari ništa?
samo te nema u ISBNu
i po ne znam koji put. kaj misliš da je tvoj upis o mojoj mački uvreda? fora?
kosnik nisi nikad odgovorio kao ni dijagonalu kvadrata ili definiciju promjera kruga/kružnice.
definiciju pravca, opterećenje na gredu, verižni teorem. trigonometriju.
tvoj domet je želja da možeš sam zavarit armaturu, kako ne bi mehu zvao.
eto ti još jedno pitanjce iz struke.
navodno si napisao 5 knjiga.
zašto se u betonu koristi drekštal Č0000 po jusu, a ne recimo neki s Cr ili Mo? na volumen zgrade cijena nije bitna.
znalče, gukni.
2014-12-30
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50