Da remiziramo...
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Da remiziramo...
Eroo wrote:venus wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:
@Venus, upravo gledam jučerašnje rezultate po županijama. U VŽ vidim rezultat koji ne paše u "sistem", kao da im se je dogodio neki veći incident (lokalni klaster): +627 novozaraženih. Rezultat bi trebao biti ispod +250. Već danas bi moglo biti jasno o čemu se radi.
Pratimo dalje...
@Venus
Dobra prognoza
Pratim!
Šampanjac bi mogao doći na red prije nego što sam mislio.
Za normalno disanje ovo se mora raspoloviti!
Eroo- Posts : 79086
2016-07-22
I to izgleda u rabljenimNoor wrote:Kobaje u prezervativima :)veber wrote:zaštita.Noor wrote:sve u plastičnom crijevu...veber wrote:presjek tvog života, ovaj izlog.Legendovich wrote:yebem te arlava...T. wrote:Super povoljno...Legendovich wrote:
150.000 eur/kg...
https://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=1&From=EUR&To=HUF
dakle kilo kobasca i ostalog na slici je oko 4 ojra kilo...
ili kaj već je.
pohvalno.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Kak sad u mađarsku.. .. Pa godinama nas uvjeravaš da je srpska klopa vrh vrhova... Koji si ti preletačević...Legendovich wrote:Odi u Madjarsku i uci sto je dobra klopa..Noor wrote:Kobaje u prezervativima :)6hveber wrote:zaštita.Noor wrote:sve u plastičnom crijevu...veber wrote:presjek tvog života, ovaj izlog.Legendovich wrote:yebem te arlava...T. wrote:Super povoljno...Legendovich wrote:
150.000 eur/kg...
ili kaj već je.
pohvalno.
2015-08-08
Foe čopor je tu. Kako sam samo znao...ne možeš falit.michaellcmacha wrote:Nadmenost, samoživost bez pokrića koje si dobro primijetila vidi samo dotični , uz neizostavan prstohvat malicioznosti i pregršt bezobzirne perfidnosti...Ra wrote:Nisi li me ti stavio u čopor?Eroo wrote:To sigurno.Ra wrote:Eroo wrote:Moja startna točka je zasigurno bila puno puno bolja od tvoje. Po svemu, pa i po kućnom odgoju.Ra wrote:
Vjerujem da si ponosan na ono što si postigao, s obzirom na tvoju startnu točku, to je u redu i trebaš biti ponosan, nije lako kretati iz minusa prema gore, cijenim to, ali to nije razlog da druge podcijeniš i konstantno naglašavaš tu neku superiornost koju zapravo nitko osim tebe ne vidi.
I, da, superioran sam i tebi i tvom čoporu, to svatko sa zrnom slsoli u glavi vidi. Za ostale je manje važno.
Gore napisano je bio kompliment, ali tebe očito peru kompleksi porijekla pa si i to doživio kao uvredu. :)
Dobro Ero. Superioran si. I meni i čoporu.
I imaš bolji kućni odgoj.
I znalac si.
I imaš neke radove na netu...
I znaš slovenski...
i....(dopiši sam)
I čoporativci se međusobno razlikujete, zašto spominješ čopor ako se dopisuješ sa mnom?
Uostalom, ne sjećam se da sam te pozivao na razgovor ili tražio tvoje mišljenje?
Tražila si i dobila si što si tražila, a sad prestani, ne stoji ti to.
Nisam ni ja tebe pa si našao za shodno pisati bedastoće iz čista mira..
Zašto si se s tako lijepim kućnim odgojem nadovezao na moj post s Tarabićima? Što si želio reći pitajući me jesmo li ih kozultirali? Možeš li mi odgovoriti?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43972p400-da-remiziramo
Što sam to tražila i što sam to toč u no dobila?
balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
Guest- Guest
najbolji ne postoji..u vrhu ipak ima mjesta za vise..i srbska i madjarska su odlicne,no opcenito,balkanska kuhinja je prejebeno dobra..nitko tu nije loshmichaellcmacha wrote:Kak sad u mađarsku.. .. Pa godinama nas uvjeravaš da je srpska klopa vrh vrhova... Koji si ti preletačević...Legendovich wrote:Odi u Madjarsku i uci sto je dobra klopa..Noor wrote:Kobaje u prezervativima :)6hveber wrote:zaštita.Noor wrote:sve u plastičnom crijevu...veber wrote:presjek tvog života, ovaj izlog.Legendovich wrote:yebem te arlava...T. wrote:Super povoljno...Legendovich wrote:
150.000 eur/kg...
ili kaj već je.
pohvalno.
Guest- Guest
samo Madjari trpaju puno vise divljaci,mjesaju,a konjsko meso je normalno...
Guest- Guest
Bog, Maxo, kako je kod vas stanje? Čini mi se da se Dubrovačko-Neretvanska drži dobro, ako ne i najbolje u HR.MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim zabavljate se vi. Neka neka.
Onako, na'prste ocjenjujem.
daj se odluči, čija kuhinja, čija brada.Legendovich wrote:balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
2014-12-30
Kod Menea u svabiji na trgu su prodavali oko 300 grama za 9 ojra,i sve je planulo..
Guest- Guest
nema jedan..regija je odlicna gastronomski..novi mi je okus bio mjesana divljac i konjsko meso..veber wrote:daj se odluči, čija kuhinja, čija brada.Legendovich wrote:balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
Guest- Guest
A što ćemo krenulo cijepljenje, što ima za pocrkati to bude pocrkalo, za badnjak smo svi na gotovs, za božićni ručak se budemo okupili, malo papali, malo viruseka širili i malo rođenje Boga Krista slavili...MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim zabavljate se vi. Neka neka.
Last edited by michaellcmacha on 9/12/2020, 00:44; edited 1 time in total
2015-08-08
darth_vader likes this post
pa kaj nisi ti musliman?Legendovich wrote:nema jedan..regija je odlicna gastronomski..novi mi je okus bio mjesana divljac i konjsko meso..veber wrote:daj se odluči, čija kuhinja, čija brada.Legendovich wrote:balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
tebeja omotaja inžinjer u afrika?
2014-12-30
Kod tebea čuda neviđenaaa, jebeš Narniju, što se kod tebeeeea zna odigrati...Legendovich wrote:Kod Menea u svabiji na trgu su prodavali oko 300 grama za 9 ojra,i sve je planulo..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
neg reci ti meni jednu zanimljivu stvar....svabi imaju puno solidnog mesa,zilijun mesnih proizvoda,ali kobase fine..ziro..one bijele kao veliki crvi,nis paprika cesnjak i sol..doslovno nish osim Abrahamovih sunki,i one opcenito Švarcvaldske,nije za uzivati..veber wrote:pa kaj nisi ti musliman?Legendovich wrote:nema jedan..regija je odlicna gastronomski..novi mi je okus bio mjesana divljac i konjsko meso..veber wrote:daj se odluči, čija kuhinja, čija brada.Legendovich wrote:balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
Guest- Guest
mogli bi društvenu igru.michaellcmacha wrote:A što ćemo krenulo cijepljenje, što ima za pocrka to bude pocrkalo, za badnjak smo svi na gotovs, za božićni ručak se budemo okupili, malo papali, malo viruseka širili i malo rođenje Boga Krista slavili...MaximusDecimusMiridije wrote:Vidim zabavljate se vi. Neka neka.
onda je bio židov.
gađao je na 50m ko džon vejn.
ako fula gurnem ga u kanalizaciju.
čekam erine asasine, robijevo gađanje....
2014-12-30
Ahaaaa. Miha je taj čopor.Eroo wrote:Foe čopor je tu. Kako sam samo znao...ne možeš falit.michaellcmacha wrote:Nadmenost, samoživost bez pokrića koje si dobro primijetila vidi samo dotični , uz neizostavan prstohvat malicioznosti i pregršt bezobzirne perfidnosti...Ra wrote:Nisi li me ti stavio u čopor?Eroo wrote:To sigurno.Ra wrote:Eroo wrote:Moja startna točka je zasigurno bila puno puno bolja od tvoje. Po svemu, pa i po kućnom odgoju.Ra wrote:
Vjerujem da si ponosan na ono što si postigao, s obzirom na tvoju startnu točku, to je u redu i trebaš biti ponosan, nije lako kretati iz minusa prema gore, cijenim to, ali to nije razlog da druge podcijeniš i konstantno naglašavaš tu neku superiornost koju zapravo nitko osim tebe ne vidi.
I, da, superioran sam i tebi i tvom čoporu, to svatko sa zrnom slsoli u glavi vidi. Za ostale je manje važno.
Gore napisano je bio kompliment, ali tebe očito peru kompleksi porijekla pa si i to doživio kao uvredu. :)
Dobro Ero. Superioran si. I meni i čoporu.
I imaš bolji kućni odgoj.
I znalac si.
I imaš neke radove na netu...
I znaš slovenski...
i....(dopiši sam)
I čoporativci se međusobno razlikujete, zašto spominješ čopor ako se dopisuješ sa mnom?
Uostalom, ne sjećam se da sam te pozivao na razgovor ili tražio tvoje mišljenje?
Tražila si i dobila si što si tražila, a sad prestani, ne stoji ti to.
Nisam ni ja tebe pa si našao za shodno pisati bedastoće iz čista mira..
Zašto si se s tako lijepim kućnim odgojem nadovezao na moj post s Tarabićima? Što si želio reći pitajući me jesmo li ih kozultirali? Možeš li mi odgovoriti?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t43972p400-da-remiziramo
Što sam to tražila i što sam to toč u no dobila?
I tko još?
Aj upoznaj me s mojim čoporom, da znam s kim te to napadam.
Hoćeš li mi odgovoriti za Tarabiće?
Nije vrag da je to bio tek jedan od mnogih sporadičnih napada zaborava čuvenog kućnog odgoja. :)
Last edited by Ra on 9/12/2020, 00:46; edited 1 time in total
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
cuj,ljudi zeljni dobre madjarske hrane..tvoji bili,pa pokusali obicnu lepinju na ulju prodati po 4 ojra komad..jebote,a Turcadija pun kepab mesine prodaje za 4.5 ojra sa pride salatom,da se prejedes..michaellcmacha wrote:Kod tebea čuda neviđenaaa, jebeš Narniju, što se kod tebeeeea zna odigrati...Legendovich wrote:Kod Menea u svabiji na trgu su prodavali oko 300 grama za 9 ojra,i sve je planulo..
Guest- Guest
ajd ti meni reci.Legendovich wrote:neg reci ti meni jednu zanimljivu stvar....svabi imaju puno solidnog mesa,zilijun mesnih proizvoda,ali kobase fine..ziro..one bijele kao veliki crvi,nis paprika cesnjak i sol..doslovno nish osim Abrahamovih sunki,i one opcenito Švarcvaldske,nije za uzivati..veber wrote:pa kaj nisi ti musliman?Legendovich wrote:nema jedan..regija je odlicna gastronomski..novi mi je okus bio mjesana divljac i konjsko meso..veber wrote:daj se odluči, čija kuhinja, čija brada.Legendovich wrote:balkanci ljubomorni na tudju kujnu...kao i obicno upljuvase se do brade..
koji kurac stalno lažeš?
2014-12-30
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50