Da remiziramo...
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Da remiziramo...
aj da završimo raspravu... nosi se u tri pičke materine... jel to dovoljno konzistentno...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U Mađarskoj 154 preminulih
https://www.novosti.rs/planeta/svet/940843/preminule-154-osobe-madjarskoj-skoro-4-000-novozarazenih-virusom-korona
https://www.novosti.rs/planeta/svet/940843/preminule-154-osobe-madjarskoj-skoro-4-000-novozarazenih-virusom-korona
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
michaellcmacha wrote:naravno da je dobro ali počet će cjepiti tek početkom veljače i to cjepivo nije lijek tako da svi oni koji budu do tada zaraženi i oboljeli i svi oni koji budu oboljeli u prva dva tjedna u veljači makar se i cijepili od cjepiva neće imati koristi... a do tada ćemo biti prisiljeni brojati...Hektorović wrote:Hektorović wrote:"Još su dvije tvrtke blizu registracije, to su Moderna od koje smo naručili milijun doza te Johnson&Johnson, od kojeg smo naručili 900 tisuća doza. Imamo dovoljnu količinu cjepiva za cijelu populaciju Hrvatske, obzirom da cjepivo u prvom koraku vjerojatno neće biti registrirano za mlađe od 18 godina", rekao je Capak.
"Mi ćemo dakle praktički moći cijepiti cijelu populaciju Hrvatske, ali treba imati na umu da će cjepivo dolaziti u tranšama, zbog čega smo napravili prioritete. Krenut ćemo sa zdravstvenim djelatnicima te korisnicima i djelatnicima domova za starije. To su najugroženije skupine i skupine preko kojih će se najviše smanjiti širenje virusa", dodao je ravnatelj HZJZ-a.
Ovo je jako dobro.
Tek u travnju očekujem prve rezultate cijepljenja. Sa prirodnim opadanjem COVID-a u ljetnim mjesecima, očekujem nešto bolju sezonu 2021, iako pravi opravak dolazi tek 2023.
U cilj cijepljenja neće biti olakšati proljeće 2021 nego olakšati jesen/zimu 2021/22
Last edited by Hektorović on 1/12/2020, 11:30; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
michaellcmacha wrote:gle za to nije trebala korona... neljudi poput ove triny, yodice, i još tu njih nekolicine oduvijek su egzistirali i gledali kak da njih zapane cijeli poplun a ostale ko jebe... najgore u svemu tome je što su ti ljudi kakti neka nadgradnja,pod fol obrazovani, neki i akademski građani, a ono ispada teški klošari.... u svakom pogledu... ja nigdje nisam niti pozivao na zatvaranje niti podržavam to ali što napraviti kad je sve ovo vrijeme bilo preočito da se ogroman broj ljudi uopće ne pridržava nikakvih, makar i onih najosnovnijih mjera i da će ovo eskalirati do kud je eskaliralo a što je najgore nema stanice "Sunja stojimo"... to ode dalje i još goreHektorović wrote:michaellcmacha wrote:ja sam mislio da su ovi srbi munjeni ali ima i kod nas mutavaca
COVID je razotkrio masu psihopata, debila i retarda.
Društvene moreže su se pokazale u najgorem svjetlu, kao inkubator razmjene najdebilnijih teorija zavjere, dio sadašnje katastrofe dolazi iz tog megafona društvenih mreža o "gripici", Billu Gatesu, čipiranju, uroti,...
2018-04-10
U Sloveniji 51 preminulih. Dakle danas nema oporavka , isto ko i jučer , veliki broj mrtvih.
Pratimo.
Pratimo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Onaj tko umre, taj se ne može oporaviti. Nema ga. Čak i sjećanje da je ikad postojao je će nestati.
crvenkasti-
2014-04-17
evo sad mi frend veli da je u redu kod doma zdravlja za testiranje (dobio je uputnicu za testiranje) i da stoji kod bazena u redu... to je nekih 800 metara od ulaza u dom zdravlja...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:gle za to nije trebala korona... neljudi poput ove triny, yodice, i još tu njih nekolicine oduvijek su egzistirali i gledali kak da njih zapane cijeli poplun a ostale ko jebe... najgore u svemu tome je što su ti ljudi kakti neka nadgradnja,pod fol obrazovani, neki i akademski građani, a ono ispada teški klošari.... u svakom pogledu... ja nigdje nisam niti pozivao na zatvaranje niti podržavam to ali što napraviti kad je sve ovo vrijeme bilo preočito da se ogroman broj ljudi uopće ne pridržava nikakvih, makar i onih najosnovnijih mjera i da će ovo eskalirati do kud je eskaliralo a što je najgore nema stanice "Sunja stojimo"... to ode dalje i još goreHektorović wrote:michaellcmacha wrote:ja sam mislio da su ovi srbi munjeni ali ima i kod nas mutavaca
COVID je razotkrio masu psihopata, debila i retarda.
Društvene moreže su se pokazale u najgorem svjetlu, kao inkubator razmjene najdebilnijih teorija zavjere, dio sadašnje katastrofe dolazi iz tog megafona društvenih mreža o "gripici", Billu Gatesu, čipiranju, uroti,...
2015-08-08
Sarajka emotivnim statusom očitala lekciju neodgovornim građanima
Njen Facebook status, koji je podijeljen nekoliko stotina puta, prenosimo u cjelosti i bez izmjena zbog autentičnosti.
"Ovo je Zuka. Irhad Zuka. Rahmetli Zuka.
Rijetko se sad ko i sjeti Zuke jer odlaze Zuke svaki dan. Ja baš ne volim teške teme ali me ispizdi Black Friday u Purple životu Bosanca.
Zuka je moj drug sa Podhrastova. Ja ga nisam prije znala. Upoznali smo se ko dvije ribe na suhom. Pričaju mi da nije imao jedan bubreg. Imao je Zuka i 4 bubrega i 3 srca i sve što mnogi mogu samo sanjati da imaju. Imao je dušu i borio se ko lav. Kažu od teških slučajeva rijetki se izvuku i eto ja bih ta. Što bi moj role rekao prekucala si sve životne bitke al mrcina ne da se.
Nije se dao ni Zuka. Al ta neman što te napadne zablokira svaki dio tebe. Ti bi disao al ne možeš buraz. I boriš se za svaki dah. Baš kao ovi što se danas boriše za svaku nanulu i kaljaču.
Svu noć sam stajala u hodniku pa bih brata zovni kad uspijem do daha da dođem, da mu kažem da kao da diše sam, i ja sa njim ko dišem jer gledaš čovječe lafčinu i kontaš ma nema šanse.
Ujutro su ga odveli i šanse su bile. Sve sem jedne.
E pa isto tako velike su šanse da zbog vašeg današnjeg SCC partija neko i vama blizak dobije male šanse. A da,vi ste oni što im je ovo samo teorija zavjere.Ta će korona,vidi štikle što nabacih za 40 KM umjesto 70 KM. Jer sad kad se natakarim na njih pa se napuderišem pa iza policijskog se popiškim u njima u svojoj ćenifi i selfie bacim, ja jednostavno letim.
Kad ste već ušparali nešto para otiđite pa nekome gore i nešto odnesite. Ti ljudi lete u balonima, sa kisikom,ti ljudi se bore za mrvu daha. Sram da Vas bude sve!
Zuka teško da će mi ikad otići slika tebe te zadnje noći. Voljela bih da imam ovu u glavi ali nemam. A tako si bio velik i tako ste vi danas mali", napisala je Ajanović.
Građanka Sarajeva Nena Ajanović objavila je emotivan status o njenom prijatelju Irhadu Zukiću koji je preminuo od posljedica virusa korona.
N.N. 30.11.2020 13:51Njen Facebook status, koji je podijeljen nekoliko stotina puta, prenosimo u cjelosti i bez izmjena zbog autentičnosti.
"Ovo je Zuka. Irhad Zuka. Rahmetli Zuka.
Rijetko se sad ko i sjeti Zuke jer odlaze Zuke svaki dan. Ja baš ne volim teške teme ali me ispizdi Black Friday u Purple životu Bosanca.
Zuka je moj drug sa Podhrastova. Ja ga nisam prije znala. Upoznali smo se ko dvije ribe na suhom. Pričaju mi da nije imao jedan bubreg. Imao je Zuka i 4 bubrega i 3 srca i sve što mnogi mogu samo sanjati da imaju. Imao je dušu i borio se ko lav. Kažu od teških slučajeva rijetki se izvuku i eto ja bih ta. Što bi moj role rekao prekucala si sve životne bitke al mrcina ne da se.
Nije se dao ni Zuka. Al ta neman što te napadne zablokira svaki dio tebe. Ti bi disao al ne možeš buraz. I boriš se za svaki dah. Baš kao ovi što se danas boriše za svaku nanulu i kaljaču.
Svu noć sam stajala u hodniku pa bih brata zovni kad uspijem do daha da dođem, da mu kažem da kao da diše sam, i ja sa njim ko dišem jer gledaš čovječe lafčinu i kontaš ma nema šanse.
Ujutro su ga odveli i šanse su bile. Sve sem jedne.
E pa isto tako velike su šanse da zbog vašeg današnjeg SCC partija neko i vama blizak dobije male šanse. A da,vi ste oni što im je ovo samo teorija zavjere.Ta će korona,vidi štikle što nabacih za 40 KM umjesto 70 KM. Jer sad kad se natakarim na njih pa se napuderišem pa iza policijskog se popiškim u njima u svojoj ćenifi i selfie bacim, ja jednostavno letim.
Kad ste već ušparali nešto para otiđite pa nekome gore i nešto odnesite. Ti ljudi lete u balonima, sa kisikom,ti ljudi se bore za mrvu daha. Sram da Vas bude sve!
Zuka teško da će mi ikad otići slika tebe te zadnje noći. Voljela bih da imam ovu u glavi ali nemam. A tako si bio velik i tako ste vi danas mali", napisala je Ajanović.
2018-04-10
michaellcmacha wrote:
naravno da je dobro ali počet će cjepiti tek početkom veljače i to cjepivo nije lijek
Dr Fauci kaže još ovog mjeseca, praktički čim se registrira cjepivo.
Naravno, u etapama, dakle, prvo zdravstveno osoblje, pa rizične skupine, pa tek onda masovno cijepljenje. I to bi zapravo moglo početi početkom veljače.
U Americi. Kod nas vjerojatno ipak tek početkom ožujka, ali to će ovisiti o dinamici pristizanja cjepiva.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:aj da završimo raspravu... nosi se u tri pičke materine... jel to dovoljno konzistentno...
Sa ovim si priznao da si popušio u raspravi sa mnom ia zato bježiš kao najgora kukavica.
Što uostalom i jesi, kao što si i polupismeni sroljo, maloumna budaletina i beskarakterna gnjida.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
naravno da je dobro ali počet će cjepiti tek početkom veljače i to cjepivo nije lijek
Naravno, u etapama, dakle, prvo zdravstveno osoblje, pa rizične skupine, pa tek onda masovno cijepljenje. I to bi zapravo moglo početi početkom veljače.
U Americi. Kod nas vjerojatno ipak tek početkom ožujka, ali to će ovisiti o dinamici pristizanja cjepiva.
U Americi, I dok pokriju svo zdravstveno, palijativno osoblje, eto proljeća.
2018-04-10
Speare Shaker wrote:U Americi. Kod nas vjerojatno ipak tek početkom ožujka, ali to će ovisiti o dinamici pristizanja cjepiva.
Tek na ljeto će biti široko dostupno.
2018-04-10
Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
ja nigdje nisam niti pozivao na zatvaranje niti podržavam to
Onda imaš težak problem sa konzistentnošću stavova koje si iznosio i dalje iznosiš, jer sve što zastupaš svjedoči o tome da si za lockdown i to onaj totalni.
Druga je priča što ti toga nisi svjestan, a i kako bi bio kad si takav kakav već jesi.
Da ovo malo dopunim.
Naime, nije niti Slobodan Milošević verbalno bio za rat. Makar je na Gazimestanu rekao da ni oružane bitke nisu isključene, ali oružane bitke nikada nisu isključene, a on formalno i nije naveo tko bi mogli biti neprijatelji u tim oružanim bitkama.
Uz to se njegov mali od kužine Borisav Jović razmetao "mirnim i demokratskim rešenjem jugoslovenske krize".
Stvarnost je pokazala koliko je takvo njihovo verbalno zalaganje bilo iskreno.
Cijelo vrijeme su se pripremali ne za rat nego za pokolj i genocid nad drugim narodima, a verbalno i formalno se kao zalagali za mir.
Iskazi im nisu bili konzistentni sa praktičnim ponašanjem i politkom koju su vodili.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:U Americi. Kod nas vjerojatno ipak tek početkom ožujka, ali to će ovisiti o dinamici pristizanja cjepiva.
Ja vjerujem ipak puno prije odnosno početkom proljeća. Preciznije, početkom ožujka. I to najavljujem već mjesecima. Ljeto je jednostavno predaleko.
Što će biti u stvarnom životu, vidjet ćemo.
Guest- Guest
Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
I to će se sve rekordno brzo zadovoljiti. Pogotovo jer samo cjepivo uopće nije skupo, druga su priča potrebne količine, ali pritisak javnosti da se prekine ova korona pizdarija je enorman i neće biti velikih birokratskih zapreka.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:U Americi. Kod nas vjerojatno ipak tek početkom ožujka, ali to će ovisiti o dinamici pristizanja cjepiva.
Ja vjerujem ipak puno prije odnosno početkom proljeća. Preciznije, početkom ožujka. I to najavljujem već mjesecima. Ljeto je jednostavno predaleko.
Što će biti u stvarnom životu, vidjet ćemo.
ako bude na ćirilici, ja neću
bolje smrt
crvenkasti-
2014-04-17
Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se ušima i čkomio bih o ovoj temi jer si se neviđeno izasrao i sad bez srama i obraza nastavljaš balegati......Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:al ga sereš, jebeš pizona što si uporan...
Za takve aktivnosti ste ovdje zaduženi ti i još neki.
Sve što sam ja ustvrdio da će se dogoditi, dogodilo se.
I dogodit će se.
jebote, koji si ti komad psihopatske narcisoidne budaletine.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
I to će se sve rekordno brzo zadovoljiti. Pogotovo jer samo cjepivo uopće nije skupo, druga su priča potrebne količine, ali pritisak javnosti da se prekine ova korona pizdarija je enorman i neće biti velikih birokratskih zapreka.
I da, na ovom forumu se o rokovima proizvodnje i distribucije cjepiva svašta pričalo.
Marcel je napisao kako će se do cjepiva doći tek za 5 godina.
Ja od početka govorim da će se sve dogoditi rekordno brzo, najviše za godinu dana, a da će se do prvih cjepiva doći do početka rujna, što se i dogodilo sa onim ruskim.
Kvaka je u tome da je ovo ipak neka izvanredna situacija i pritisak pandemijom izluđene javnosti da se to čim prije riješi, a samim tim i politički pritisak, neće dopustiti neka jako velika otezanja.
Već su sad prisutne inicijative da se cjepivo pusti u upotrebu za posebne skupine i prije konačne registracije i to se sasvim lako može i dogoditi.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Preminulih 75
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/beros-u-24-sata-zabiljezeno-2900-novih-slucajeva-zaraze-umrlo-75-osoba-15034268
što će rvati reć za par dana? probijena psihološka granica?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:ja da sam na tvom mjestu pokrio bih se ušima i čkomio bih o ovoj temi jer si se neviđeno izasrao i sad bez srama i obraza nastavljaš balegati......Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:al ga sereš, jebeš pizona što si uporan...
Za takve aktivnosti ste ovdje zaduženi ti i još neki.
Sve što sam ja ustvrdio da će se dogoditi, dogodilo se.
I dogodit će se.
jebote, koji si ti komad psihopatske narcisoidne budaletine.
I to mi pripisuje tko?
Psihički bolesnik sa poviješću takve dijagnoze, terapije i boravka u odgovarajućoj instituciji poput tebe?
Osim toga si dokazano malouman, a hrpa članaka i studija koji si kao opsjednut štancao sa gugla na proljeće se pokazala u priličnoj mjeri promašenima.
Zašto?
Zato jer si neuk, manjka ti temeljnog obrazovanja i znanja o ogromnom broju područja kojih se rado dotičeš pa se i tvoje prognoze zbog loših interpretacija tih članaka s tvoje stane pokazuju kao tragikomično neuspješne.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:Hektorović wrote:Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:
I da, na ovom forumu se o rokovima proizvodnje i distribucije cjepiva svašta pričalo.
Marcel je napisao kako će se do cjepiva doći tek za 5 godina.
Ja od početka govorim da će se sve dogoditi rekordno brzo, najviše za godinu dana, a da će se do prvih cjepiva doći do početka rujna, što se i dogodilo sa onim ruskim.
Kvaka je u tome da je ovo ipak neka izvanredna situacija i pritisak pandemijom izluđene javnosti da se to čim prije riješi, a samim tim i politički pritisak, neće dopustiti neka jako velika otezanja.
Već su sad prisutne inicijative da se cjepivo pusti u upotrebu za posebne skupine i prije konačne registracije i to se sasvim lako može i dogoditi.
inače kad nema pritisaka naučnici đabalebare desetljećima dok šatro kemijaju vakcine ali ustvari okolo jebavaju kurabe i trebe a onda ih kampanjski završe u pet do podne. sad smo doznali i tu istinu ili istinu.
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50