Pitanje za Anteta
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 16
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Pitanje za Anteta
To su pravi ljudi u tvojoj obitelji...FRANK wrote:Moja stara majka je punokrvna hrvatica iz Posusja prava katolkinja zestoka hrvatica doduse bila me i mlatila krvnicki.Beef Supreme wrote:Nemoj antisa..biti hercegovac ti ne sluzi na cast
Srbi,hercegovci i bosnjaci su trio zla
Osjecani su samo picke
I ima samo jednu manu
Zestoka je Hajdukovka.
Je gospodja Mira ti je teska hajdukovka koja mi je i najstarije dite odvela u tom pogresnom pravcu.
Zamisli sramote ja dodjem napusen kuci a njoj u dobi svira Na poljudu sa one strane marjana
<3
Guest- Guest
Kakvi srpski Konjanici isusati.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cuj bradati zlotvore uvik gubis ratove al otjerat cemo tebe u granice ti carsije bjezte brzo zviri sve i od Boga proklete nedirajte domove svete hercegovine.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Zajebo si se to su pravi ljudi. I ja sam pola hercBeef Supreme wrote:FRANK wrote:Placi idiote ko vam.je kriv sta ste svi nesposobni.Roland Deschain wrote:Ma da, tisuću ih je. GSKK.FRANK wrote:Je u pravu ste.
48 imocani doktori u Dubravi
18 na Rebru.
8 u sestara milosrdnica.
11na duhu svetom
6 na vrapceu.
Imocanin sef kirurgije u Bostonu.
Imocanin dekan medicinskog fakulteta u Hamburgu.
Umunchenu 34 imocana sto doktori sto zubari.
Nespominjem inzinjere akademike primarijuse .
I to samo imocane
Najveci hrvati i najinteligentniji hrvati su dalmatinci i hercegovci
Hercegovci su zlo vece od srba
Vidi se, balvane...
znaš nemački, jel tako?
Welden-Austrija...
U kakvomti mitu zivis.
Ovo me podsjeca na onu laz o kosovu polju i izmisljenom Obilicu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zena od 72 godine da se tako ponizavafridrih_niche wrote:To su pravi ljudi u tvojoj obitelji...FRANK wrote:Moja stara majka je punokrvna hrvatica iz Posusja prava katolkinja zestoka hrvatica doduse bila me i mlatila krvnicki.Beef Supreme wrote:Nemoj antisa..biti hercegovac ti ne sluzi na cast
Osjecani su samo picke
I ima samo jednu manu
Zestoka je Hajdukovka.
Je gospodja Mira ti je teska hajdukovka koja mi je i najstarije dite odvela u tom pogresnom pravcu.
Zamisli sramote ja dodjem napusen kuci a njoj u dobi svira Na poljudu sa one strane marjana
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Kakvi srpski Konjanici isusati.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cuj bradati zlotvore uvik gubis ratove al otjerat cemo tebe u granice ti carsije bjezte brzo zviri sve i od Boga proklete nedirajte domove svete hercegovine.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Zajebo si se to su pravi ljudi. I ja sam pola hercBeef Supreme wrote:FRANK wrote:Placi idiote ko vam.je kriv sta ste svi nesposobni.Roland Deschain wrote:Ma da, tisuću ih je. GSKK.FRANK wrote:Je u pravu ste.
18 na Rebru.
8 u sestara milosrdnica.
11na duhu svetom
6 na vrapceu.
I to samo imocane
Vidi se, balvane...
znaš nemački, jel tako?
Welden-Austrija...
U kakvomti mitu zivis.
znači lažu oni kojima su tvoji stari sedlali konje?
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Nemoj antisa..biti hercegovac ti ne sluzi na cast
Osjecani su samo picke
hoćeš mi reći da ti kao slavonac nemaš hercegovačke krvi u sebi?
Ne .nije ti ovo korelacija niš i albanci
onda si ili srbin, ili mađar-slovak ili čeh...
Mozda prema tvojoj velikosrpskoj ideologiji kojom si zadojen cetnice
ili mitu o postojanju posebne hrvaCke nacije...
Izmisljaj gluposti ..da postpjimo i 2 godine , tri stoljeca smo ispred balija sa pravoslavnim krizom
Sutra idem na mjesto najveceg genocida uz srebrenicu koji su se dogodili u europi zadnjih 30 godina
Zamisli da ti netko govori o moralu ili bilo cemu a odgovoran je za dva najveca zla na ovim prostorima
Guest- Guest
Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Nemoj antisa..biti hercegovac ti ne sluzi na cast
Osjecani su samo picke
Izmisljaj gluposti ..da postpjimo i 2 godine , tri stoljeca smo ispred balija sa pravoslavnim krizom
Sutra idem na mjesto najveceg genocida uz srebrenicu koji su se dogodili u europi zadnjih 30 godina
Zamisli da ti netko govori o moralu ili bilo cemu a odgovoran je za dva najveca zla na ovim prostorima
Ne 2 godine, ali činjenica je da hrvatska prvi put postaje država tek 2 godine nakon emitovanja prve sezone beverly hillsa.
A ti gubi vreme na toj patki od mesta, balije ne mogu već 25 godina da namaknu tih mitskih 8.500 ubijenih u srebrenice, niti će ih namaknuti. Jedino da sada umrle od covida počnu ubrajati u žrtve GeNoCiDa u Srebrenici.
Guest- Guest
a bogami necete ni vi 800 000 srbendi u JasenovcuBrat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Brat Brale wrote:Beef Supreme wrote:Nemoj antisa..biti hercegovac ti ne sluzi na cast
Osjecani su samo picke
Ne 2 godine, ali činjenica je da hrvatska prvi put postaje država tek 2 godine nakon emitovanja prve sezone beverly hillsa.
A ti gubi vreme na toj patki od mesta, balije ne mogu već 25 godina da namaknu tih mitskih 8.500 ubijenih u srebrenice, niti će ih namaknuti. Jedino da sada umrle od covida počnu ubrajati u žrtve GeNoCiDa u Srebrenici.
Moji su bili casnici austrijske vojske.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Kakvi srpski Konjanici isusati.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Cuj bradati zlotvore uvik gubis ratove al otjerat cemo tebe u granice ti carsije bjezte brzo zviri sve i od Boga proklete nedirajte domove svete hercegovine.Brat Brale wrote:FRANK wrote:Zajebo si se to su pravi ljudi. I ja sam pola hercBeef Supreme wrote:FRANK wrote:Placi idiote ko vam.je kriv sta ste svi nesposobni.Roland Deschain wrote:Ma da, tisuću ih je. GSKK.FRANK wrote:Je u pravu ste.
18 na Rebru.
8 u sestara milosrdnica.
11na duhu svetom
6 na vrapceu.
I to samo imocane
Vidi se, balvane...
znaš nemački, jel tako?
Welden-Austrija...
U kakvomti mitu zivis.
znači lažu oni kojima su tvoji stari sedlali konje?
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:End wrote:Noor wrote:End wrote:tovar je otac hrvatske književnosti, a mi ostali smo svi nepismeni
darth_vader-
2014-04-17
Pametuju, a pojma nemaju.fridrih_niche wrote:Ne ne ne...jasambrend wrote:Ne znam eli mi draže Vraćalino dekliniranje ili kad mi dođe susjed purger i veli "jebote buraz, napil sam se sinoć kod Antea"... dođe ti atomsku šiknit...
Najviše mi živce iskida kad na TV-u Dina Dvornika dekliniraju ka Dine Dvornika...
Jebenti sve, napalm bi im tad baca u studio...
X-(
https://www.radiodalmacija.hr/video-rijeseno-vjecno-pitanje-dina-dvornika-ili-dine-dvornika/
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:End wrote:Noor wrote:End wrote:tovar je otac hrvatske književnosti, a mi ostali smo svi nepismeni
Guest- Guest
Ka šta san reka, samo napalm za neznalice i silovatelje jezika...Maggie19 wrote:Pametuju, a pojma nemaju.fridrih_niche wrote:Ne ne ne...jasambrend wrote:Ne znam eli mi draže Vraćalino dekliniranje ili kad mi dođe susjed purger i veli "jebote buraz, napil sam se sinoć kod Antea"... dođe ti atomsku šiknit...
Najviše mi živce iskida kad na TV-u Dina Dvornika dekliniraju ka Dine Dvornika...
X-(
https://www.radiodalmacija.hr/video-rijeseno-vjecno-pitanje-dina-dvornika-ili-dine-dvornika/
<3
Guest- Guest
Znam samo da nije u ‘Dine Dvornika’, nego u ‘Dina Dvornika’...
A sve ostalo je silovanje...
Dekliniraj sad ti...
;)
A sve ostalo je silovanje...
Dekliniraj sad ti...
;)
Guest- Guest
Nek dekliniraju i Ante i Dante...Beef Supreme wrote:Ajde dekliniraj mi ime dino; niche da vidimo
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Brat Brale wrote:End wrote:Noor wrote:End wrote:tovar je otac hrvatske književnosti, a mi ostali smo svi nepismeni
Guest- Guest
ova na videu...nema ona pojma :)Maggie19 wrote:Pametuju, a pojma nemaju.fridrih_niche wrote:Ne ne ne...jasambrend wrote:Ne znam eli mi draže Vraćalino dekliniranje ili kad mi dođe susjed purger i veli "jebote buraz, napil sam se sinoć kod Antea"... dođe ti atomsku šiknit...
X-(
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jadni Dino...
Spol mu promine svaki put kad ga spomenu iznad Sv. Roka...
:(
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Jadni Dino...
Kada je dalmosima u i kod isto .
Ali to je tako kad si lijen pa ti je "ala brale", pozdrav,upozorenje, usklik ekstaze etc...pravo "ae" bogatstvo jezika
Guest- Guest
Page 11 of 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Similar topics
» Pitanje za anteta
» Pitanje za Anteta
» Pitanje za Anteta
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Samo za anteta
» Pitanje za Anteta
» Pitanje za Anteta
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» Samo za anteta