Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Orban prijeti vetom na lovu koju EU treba dati Hrvatskoj
vuksadinare wrote:pa nemaju za neko nezadovoljstvo..imaju sigurno nesto love spremljene bar za onaj kriticni krizni moment da ne potonu do kraja...tzv.interventni novac ali svoj novac...dok ne isplivaju opet u mirnije vode...mi smo tu u kurcu...od nas nema mirnijih voda ili si potonuo ili si se digao..za sada nam je titanik potonuo odnosno usao u vodu sa svoje 2/3...a plenkonja i ekipa sve s emanje mogu pouzdati u carobni stapic i srecu...dokaz?..vrlojednostavan..vrludanje u politickim odlukama amo tamo..plenkonja prica jedno..ministri mu drugo..koalicijski partneri trece...jer ne vide izlaz ili bar tracak svjetlosti..jedino mozda rjesenje na vidiku..je potpuni nestanak korone odnosno smanjivanje broja testiranja i oboljelih kao sto su to ucinili u prvom valu i pred tursiticku sezonu i izbore...drugog rjesenja nemaju..osim da naprave totalni gospodarski zaokret a samim time izbiju svojim uhljebima fotelje i lovu-teskomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:zato je on svog bivseg mentora sutnuo i njegov fondmarcellus wrote:vuksadinare wrote:normalno da treba dio love vratiti..pa koliko ovaj ljubio guzicu mišelu nece mu zabadava dati lovu...problem je sto mi nemamo pricuvne opcije ako lovane sleti ili ne u onom obimu u kojem ocekujemo..to je mogao biti turizam a on je sjeban...ostalo je slabasno...niti garancija...orban se moze inatiti ima jacu podlugu nego ovi nasi kokošari koji su kako sam rekao ponasaju kao pijanci koji su u komi em zbog nedostatka love em ako im neko ne plati rundumarcellus wrote:epikur37 wrote:Te pare su naše, doznačene su Hrvatskoj i mi Hrvati od njih odustati nećemo.
Taj mađarski klošar samo nek nastavi prijetiti,
probit ćemo preko Šiofoka.
doznačen je kurac, skoro sve su krediti koje treba vratit a i ostalo treba vratit jer se sav taj novac vraća iz eu proračuna... neto ćemo bit u dobitku za neku siću, ali to tek kad se sve izvrti
orban ima dobru situaciju doma, oporba može pjevat borbene, ali činjenica je da će ga ameri probat rušit sad kad nema trumpa
i jos kojekakve fondove za cvjetne revolucije
da to nij e napravio sad bi on pjevao borbene
mudar je on
madjari su vecinom zadovoljni s njim
mađarska dobro izgleda, napreduje jako brzo, nema razloga za nezadovoljstvo
Madjari ce prezivjeti..vrijedan i radisan narod,nije dopusti da se kojekakvim "uredbama" zabrani ljudima drzanje pajceka i drugih zivina za prehranu,i uzgajanje vlastite male poljoprivrede bez nametnutog poreza..
Guest- Guest
Baš mi žao ovih rusofila i desničara, ode kerum u tripm...još će ga bacit naglavačke iz bijele kuće..ako ne završi i u zatvoru.
Sad im ide povratak amerike u međunarodne institucije koja je do sada bila slovačka ili češka..
Ovaj tip je navodno gurnuo hrvatsku u eu.
Tako barem kolinda kaže...
Sad im ide povratak amerike u međunarodne institucije koja je do sada bila slovačka ili češka..
Ovaj tip je navodno gurnuo hrvatsku u eu.
Tako barem kolinda kaže...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nisu mađari isto u nekoj bajnijoj poziciji ali njima je bdp u koroni krizi potonuo za nekih 4 do 5% i među manjima je u eu...razlog?..jednostavan u pravom momentu su uletili jacim financijskim izdacima svojem gospodarstvu...narocito poduzetnickom...razlog?...nisu u poziciji da cekaju lovu iz eu proracuna kao mi...njima ce ta lova kad uleti samo dodatno pospjesiti rast...a nama zapravo da zapravo zaustavimo pad bdp-a i pocnemo ga snizavati recimo na mađarskih 4,5%..a za to ce trebati par godina sigurno..ako naravno lova bude dolazila i da nema veta..rekoh mađari su svoj pd bdp-a zaustavili svojom lovom...i on je zaustavljen mogu samo ocekivati ponovni rastLegendovich wrote:vuksadinare wrote:pa nemaju za neko nezadovoljstvo..imaju sigurno nesto love spremljene bar za onaj kriticni krizni moment da ne potonu do kraja...tzv.interventni novac ali svoj novac...dok ne isplivaju opet u mirnije vode...mi smo tu u kurcu...od nas nema mirnijih voda ili si potonuo ili si se digao..za sada nam je titanik potonuo odnosno usao u vodu sa svoje 2/3...a plenkonja i ekipa sve s emanje mogu pouzdati u carobni stapic i srecu...dokaz?..vrlojednostavan..vrludanje u politickim odlukama amo tamo..plenkonja prica jedno..ministri mu drugo..koalicijski partneri trece...jer ne vide izlaz ili bar tracak svjetlosti..jedino mozda rjesenje na vidiku..je potpuni nestanak korone odnosno smanjivanje broja testiranja i oboljelih kao sto su to ucinili u prvom valu i pred tursiticku sezonu i izbore...drugog rjesenja nemaju..osim da naprave totalni gospodarski zaokret a samim time izbiju svojim uhljebima fotelje i lovu-teskomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:zato je on svog bivseg mentora sutnuo i njegov fondmarcellus wrote:vuksadinare wrote:normalno da treba dio love vratiti..pa koliko ovaj ljubio guzicu mišelu nece mu zabadava dati lovu...problem je sto mi nemamo pricuvne opcije ako lovane sleti ili ne u onom obimu u kojem ocekujemo..to je mogao biti turizam a on je sjeban...ostalo je slabasno...niti garancija...orban se moze inatiti ima jacu podlugu nego ovi nasi kokošari koji su kako sam rekao ponasaju kao pijanci koji su u komi em zbog nedostatka love em ako im neko ne plati rundumarcellus wrote:epikur37 wrote:Te pare su naše, doznačene su Hrvatskoj i mi Hrvati od njih odustati nećemo.
doznačen je kurac, skoro sve su krediti koje treba vratit a i ostalo treba vratit jer se sav taj novac vraća iz eu proračuna... neto ćemo bit u dobitku za neku siću, ali to tek kad se sve izvrti
orban ima dobru situaciju doma, oporba može pjevat borbene, ali činjenica je da će ga ameri probat rušit sad kad nema trumpa
mudar je on
Madjari ce prezivjeti..vrijedan i radisan narod,nije dopusti da se kojekakvim "uredbama" zabrani ljudima drzanje pajceka i drugih zivina za prehranu,i uzgajanje vlastite male poljoprivrede bez nametnutog poreza..
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
orbanu korona jedino radi problem u zdavstvenom sustavu zbog preopterecenja u bolnicama..ali kako citam...orban radi nove covid bolnice...bas bolnice...i dvije su cini mi se gotove..ne dize on satore i dvorane pretvara u bolnice...nego prave nove bolnice i opremljene...ne manjka mu bas ni zdravstvenih djelatnika kao nama..
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisu mađari isto u nekoj bajnijoj poziciji ali njima je bdp u koroni krizi potonuo za nekih 4 do 5% i među manjima je u eu...razlog?..jednostavan u pravom momentu su uletili jacim financijskim izdacima svojem gospodarstvu...narocito poduzetnickom...razlog?...nisu u poziciji da cekaju lovu iz eu proracuna kao mi...njima ce ta lova kad uleti samo dodatno pospjesiti rast...a nama zapravo da zapravo zaustavimo pad bdp-a i pocnemo ga snizavati recimo na mađarskih 4,5%..a za to ce trebati par godina sigurno..ako naravno lova bude dolazila i da nema veta..rekoh mađari su svoj pd bdp-a zaustavili svojom lovom...i on je zaustavljen mogu samo ocekivati ponovni rastLegendovich wrote:vuksadinare wrote:pa nemaju za neko nezadovoljstvo..imaju sigurno nesto love spremljene bar za onaj kriticni krizni moment da ne potonu do kraja...tzv.interventni novac ali svoj novac...dok ne isplivaju opet u mirnije vode...mi smo tu u kurcu...od nas nema mirnijih voda ili si potonuo ili si se digao..za sada nam je titanik potonuo odnosno usao u vodu sa svoje 2/3...a plenkonja i ekipa sve s emanje mogu pouzdati u carobni stapic i srecu...dokaz?..vrlojednostavan..vrludanje u politickim odlukama amo tamo..plenkonja prica jedno..ministri mu drugo..koalicijski partneri trece...jer ne vide izlaz ili bar tracak svjetlosti..jedino mozda rjesenje na vidiku..je potpuni nestanak korone odnosno smanjivanje broja testiranja i oboljelih kao sto su to ucinili u prvom valu i pred tursiticku sezonu i izbore...drugog rjesenja nemaju..osim da naprave totalni gospodarski zaokret a samim time izbiju svojim uhljebima fotelje i lovu-teskomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:zato je on svog bivseg mentora sutnuo i njegov fondmarcellus wrote:vuksadinare wrote:normalno da treba dio love vratiti..pa koliko ovaj ljubio guzicu mišelu nece mu zabadava dati lovu...problem je sto mi nemamo pricuvne opcije ako lovane sleti ili ne u onom obimu u kojem ocekujemo..to je mogao biti turizam a on je sjeban...ostalo je slabasno...niti garancija...orban se moze inatiti ima jacu podlugu nego ovi nasi kokošari koji su kako sam rekao ponasaju kao pijanci koji su u komi em zbog nedostatka love em ako im neko ne plati rundumarcellus wrote:epikur37 wrote:Te pare su naše, doznačene su Hrvatskoj i mi Hrvati od njih odustati nećemo.
mudar je on
Pa jel znaš koliko vi imate svoje love?
Zamoli Marca da ti kaže.
jebote jedino mi,bosna,srbija dizemo satore i trpamo oboljele u dvorane..jesmo seljacija i sirotinja
2015-09-08
Pročitaj koliko ljudi mu je pobjeglo u njemačku...vuksadinare wrote:orbanu korona jedino radi problem u zdavstvenom sustavu zbog preopterecenja u bolnicama..ali kako citam...orban radi nove covid bolnice...bas bolnice...i dvije su cini mi se gotove..ne dize on satore i dvorane pretvara u bolnice...nego prave nove bolnice i opremljene...ne manjka mu bas ni zdravstvenih djelatnika kao nama..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
love u onom obliku nemamo da bi mogli ucinkovito djelovati...dokaz?...jednostavan..pogledaj samo zdravstvo..nismo u stanju izgraditi covid bolnicu...nego iz obicne bolnice koja je namjenjena za sve tipove bolesti pretvaramo u covid bolnicu a u kojoj ne stima mnogo toga...te oboljele trpamo u satore i dvorane koji su neadekvatni uvjeti...Eroo wrote:vuksadinare wrote:nisu mađari isto u nekoj bajnijoj poziciji ali njima je bdp u koroni krizi potonuo za nekih 4 do 5% i među manjima je u eu...razlog?..jednostavan u pravom momentu su uletili jacim financijskim izdacima svojem gospodarstvu...narocito poduzetnickom...razlog?...nisu u poziciji da cekaju lovu iz eu proracuna kao mi...njima ce ta lova kad uleti samo dodatno pospjesiti rast...a nama zapravo da zapravo zaustavimo pad bdp-a i pocnemo ga snizavati recimo na mađarskih 4,5%..a za to ce trebati par godina sigurno..ako naravno lova bude dolazila i da nema veta..rekoh mađari su svoj pd bdp-a zaustavili svojom lovom...i on je zaustavljen mogu samo ocekivati ponovni rastLegendovich wrote:vuksadinare wrote:pa nemaju za neko nezadovoljstvo..imaju sigurno nesto love spremljene bar za onaj kriticni krizni moment da ne potonu do kraja...tzv.interventni novac ali svoj novac...dok ne isplivaju opet u mirnije vode...mi smo tu u kurcu...od nas nema mirnijih voda ili si potonuo ili si se digao..za sada nam je titanik potonuo odnosno usao u vodu sa svoje 2/3...a plenkonja i ekipa sve s emanje mogu pouzdati u carobni stapic i srecu...dokaz?..vrlojednostavan..vrludanje u politickim odlukama amo tamo..plenkonja prica jedno..ministri mu drugo..koalicijski partneri trece...jer ne vide izlaz ili bar tracak svjetlosti..jedino mozda rjesenje na vidiku..je potpuni nestanak korone odnosno smanjivanje broja testiranja i oboljelih kao sto su to ucinili u prvom valu i pred tursiticku sezonu i izbore...drugog rjesenja nemaju..osim da naprave totalni gospodarski zaokret a samim time izbiju svojim uhljebima fotelje i lovu-teskomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:zato je on svog bivseg mentora sutnuo i njegov fondmarcellus wrote:vuksadinare wrote:normalno da treba dio love vratiti..pa koliko ovaj ljubio guzicu mišelu nece mu zabadava dati lovu...problem je sto mi nemamo pricuvne opcije ako lovane sleti ili ne u onom obimu u kojem ocekujemo..to je mogao biti turizam a on je sjeban...ostalo je slabasno...niti garancija...orban se moze inatiti ima jacu podlugu nego ovi nasi kokošari koji su kako sam rekao ponasaju kao pijanci koji su u komi em zbog nedostatka love em ako im neko ne plati rundumarcellus wrote:epikur37 wrote:Te pare su naše, doznačene su Hrvatskoj i mi Hrvati od njih odustati nećemo.
mudar je on
Zamoli Marca da ti kaže.
2015-09-08
i?..a nama nije...vise nego njima..po broju stanovnika..daj argument je za kurac..kaj tebe plenkonja jebe doslovno da ne vidis kod zdravih ocijukaya wrote:Pročitaj koliko ljudi mu je pobjeglo u njemačku...vuksadinare wrote:orbanu korona jedino radi problem u zdavstvenom sustavu zbog preopterecenja u bolnicama..ali kako citam...orban radi nove covid bolnice...bas bolnice...i dvije su cini mi se gotove..ne dize on satore i dvorane pretvara u bolnice...nego prave nove bolnice i opremljene...ne manjka mu bas ni zdravstvenih djelatnika kao nama..
2015-09-08
meni je dovoljan dgovor jednog hdzovca na hdzovoj fejs stranici n upit o nemoci plenkijeve vlade..odgovor..'pa nije nas posluzila ni sreca'..pa jebote ako temeljes svu startegiju samo na sreci i nekakvom carobnom stapicu bolje mjenjaj posao...
2015-09-08
Bilo kako bilo ali lova od "pomochi" che u DNRH otichi na genocid nad neduzhnom janjechom populacijom. U Italiji na pomade i sl. Da, zanimljivo je da che u Madzarskoj i Poljskoj trazhiti promjene. Iako funkcioniraju (ekonomski) kak urica. Istovremeno od Italije ili DNRH se neche trazhiti nishta iako su kurac u mrzloj vodi. Jedino shta je razlika shta DNRH i Italija neamju nishta protiv trpanja u dupe, abortusa kao preventve i zderanja i pijenja.... Kila mozga....
2014-04-14
Poljem nanooooo iduuuuuu janjichariiii(adz) ooooooooohhhhaaaaaaa
2014-04-14
pa kaj im nije bilo dovoljno da ih sreca pomazi na izborima,turistickom sezonom..oni bi stalno zazivali da im pomaze sreca...a zaboravljaju onu..bog jednom pomaze eventualno dva puta..vuksadinare wrote:meni je dovoljan dgovor jednog hdzovca na hdzovoj fejs stranici n upit o nemoci plenkijeve vlade..odgovor..'pa nije nas posluzila ni sreca'..pa jebote ako temeljes svu startegiju samo na sreci i nekakvom carobnom stapicu bolje mjenjaj posao...
2015-09-08
Rekoh, pitaj Marca, ne govori napamet.vuksadinare wrote:love u onom obliku nemamo da bi mogli ucinkovito djelovati...dokaz?...jednostavan..pogledaj samo zdravstvo..nismo u stanju izgraditi covid bolnicu...nego iz obicne bolnice koja je namjenjena za sve tipove bolesti pretvaramo u covid bolnicu a u kojoj ne stima mnogo toga...te oboljele trpamo u satore i dvorane koji su neadekvatni uvjeti...Eroo wrote:vuksadinare wrote:nisu mađari isto u nekoj bajnijoj poziciji ali njima je bdp u koroni krizi potonuo za nekih 4 do 5% i među manjima je u eu...razlog?..jednostavan u pravom momentu su uletili jacim financijskim izdacima svojem gospodarstvu...narocito poduzetnickom...razlog?...nisu u poziciji da cekaju lovu iz eu proracuna kao mi...njima ce ta lova kad uleti samo dodatno pospjesiti rast...a nama zapravo da zapravo zaustavimo pad bdp-a i pocnemo ga snizavati recimo na mađarskih 4,5%..a za to ce trebati par godina sigurno..ako naravno lova bude dolazila i da nema veta..rekoh mađari su svoj pd bdp-a zaustavili svojom lovom...i on je zaustavljen mogu samo ocekivati ponovni rastLegendovich wrote:vuksadinare wrote:pa nemaju za neko nezadovoljstvo..imaju sigurno nesto love spremljene bar za onaj kriticni krizni moment da ne potonu do kraja...tzv.interventni novac ali svoj novac...dok ne isplivaju opet u mirnije vode...mi smo tu u kurcu...od nas nema mirnijih voda ili si potonuo ili si se digao..za sada nam je titanik potonuo odnosno usao u vodu sa svoje 2/3...a plenkonja i ekipa sve s emanje mogu pouzdati u carobni stapic i srecu...dokaz?..vrlojednostavan..vrludanje u politickim odlukama amo tamo..plenkonja prica jedno..ministri mu drugo..koalicijski partneri trece...jer ne vide izlaz ili bar tracak svjetlosti..jedino mozda rjesenje na vidiku..je potpuni nestanak korone odnosno smanjivanje broja testiranja i oboljelih kao sto su to ucinili u prvom valu i pred tursiticku sezonu i izbore...drugog rjesenja nemaju..osim da naprave totalni gospodarski zaokret a samim time izbiju svojim uhljebima fotelje i lovu-teskomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:zato je on svog bivseg mentora sutnuo i njegov fondmarcellus wrote:vuksadinare wrote:normalno da treba dio love vratiti..pa koliko ovaj ljubio guzicu mišelu nece mu zabadava dati lovu...problem je sto mi nemamo pricuvne opcije ako lovane sleti ili ne u onom obimu u kojem ocekujemo..to je mogao biti turizam a on je sjeban...ostalo je slabasno...niti garancija...orban se moze inatiti ima jacu podlugu nego ovi nasi kokošari koji su kako sam rekao ponasaju kao pijanci koji su u komi em zbog nedostatka love em ako im neko ne plati rundumarcellus wrote:epikur37 wrote:Te pare su naše, doznačene su Hrvatskoj i mi Hrvati od njih odustati nećemo.
mudar je on
Zamoli Marca da ti kaže.
Imate dovolno love, ali nemate svoga Orbana koji bi se je usudio trošiti po svom izboru.
sta ti sad i plenkonja ne valja..? ...nema se dovoljno love...da se ima...davno bi rjesili pitanje zrakoplova...navodim jedan primjer...ali se ima dovoljno za punjenje đepova kumova,stranackih drugova i clanova njihovih obitelji...Eroo wrote:Rekoh, pitaj Marca, ne govori napamet.vuksadinare wrote:love u onom obliku nemamo da bi mogli ucinkovito djelovati...dokaz?...jednostavan..pogledaj samo zdravstvo..nismo u stanju izgraditi covid bolnicu...nego iz obicne bolnice koja je namjenjena za sve tipove bolesti pretvaramo u covid bolnicu a u kojoj ne stima mnogo toga...te oboljele trpamo u satore i dvorane koji su neadekvatni uvjeti...Eroo wrote:vuksadinare wrote:nisu mađari isto u nekoj bajnijoj poziciji ali njima je bdp u koroni krizi potonuo za nekih 4 do 5% i među manjima je u eu...razlog?..jednostavan u pravom momentu su uletili jacim financijskim izdacima svojem gospodarstvu...narocito poduzetnickom...razlog?...nisu u poziciji da cekaju lovu iz eu proracuna kao mi...njima ce ta lova kad uleti samo dodatno pospjesiti rast...a nama zapravo da zapravo zaustavimo pad bdp-a i pocnemo ga snizavati recimo na mađarskih 4,5%..a za to ce trebati par godina sigurno..ako naravno lova bude dolazila i da nema veta..rekoh mađari su svoj pd bdp-a zaustavili svojom lovom...i on je zaustavljen mogu samo ocekivati ponovni rastLegendovich wrote:vuksadinare wrote:pa nemaju za neko nezadovoljstvo..imaju sigurno nesto love spremljene bar za onaj kriticni krizni moment da ne potonu do kraja...tzv.interventni novac ali svoj novac...dok ne isplivaju opet u mirnije vode...mi smo tu u kurcu...od nas nema mirnijih voda ili si potonuo ili si se digao..za sada nam je titanik potonuo odnosno usao u vodu sa svoje 2/3...a plenkonja i ekipa sve s emanje mogu pouzdati u carobni stapic i srecu...dokaz?..vrlojednostavan..vrludanje u politickim odlukama amo tamo..plenkonja prica jedno..ministri mu drugo..koalicijski partneri trece...jer ne vide izlaz ili bar tracak svjetlosti..jedino mozda rjesenje na vidiku..je potpuni nestanak korone odnosno smanjivanje broja testiranja i oboljelih kao sto su to ucinili u prvom valu i pred tursiticku sezonu i izbore...drugog rjesenja nemaju..osim da naprave totalni gospodarski zaokret a samim time izbiju svojim uhljebima fotelje i lovu-teskomarcellus wrote:Leviathan2 wrote:zato je on svog bivseg mentora sutnuo i njegov fondmarcellus wrote:vuksadinare wrote:normalno da treba dio love vratiti..pa koliko ovaj ljubio guzicu mišelu nece mu zabadava dati lovu...problem je sto mi nemamo pricuvne opcije ako lovane sleti ili ne u onom obimu u kojem ocekujemo..to je mogao biti turizam a on je sjeban...ostalo je slabasno...niti garancija...orban se moze inatiti ima jacu podlugu nego ovi nasi kokošari koji su kako sam rekao ponasaju kao pijanci koji su u komi em zbog nedostatka love em ako im neko ne plati rundumarcellus wrote:epikur37 wrote:Te pare su naše, doznačene su Hrvatskoj i mi Hrvati od njih odustati nećemo.
mudar je on
Zamoli Marca da ti kaže.
Imate dovolno love, ali nemate svoga Orbana koji bi se je usudio trošiti po svom izboru.
2015-09-08
Dati lovu DNRH je kao Baretu pokloniti 10 grama horsa uz Baretovo chvrsto obechanje da che se promijeniti. Tako nekako.......
2014-04-14
abraham wrote:Osobno sam potpisao peticiju protiv Svedskog plachanja paketa pomochi. Naime Italija ima manje poreze od Svedske, u mirovinun idu prije radnici u Svedskoj i svedska che to nastaviti financirati. Zashto??? Takova je slika u Italiji oduvijek. DNRH je kolateralna zrtva a i tu mislim da ne treba pomagati da se odrzhi status quo. Pomoch "a to vidimo iz dosadasnjih anemijinih nastup" che se prokomentirati kao podrshku dosadashnjemdobrom radu. Eto mi radimo dobro i zato nas je sin od starijeg mishela nagradio. Taj je narativ u DNRH a u biti propast.... Jedino shta mozhe pomochi juznoeuropskoj kloshariji je totalni kolaps slobodnih medija. Govorim ovdje .Naime nema ih. Neshta alternative a ako shta zucnesh idesh Greti na peglanje.Rasist, nacioanlist, antifeminist i sve tako. Kila mozga.....
mozda bi Bare i odrzao obecanje al dnrh :))))abraham wrote:Dati lovu DNRH je kao Baretu pokloniti 10 grama horsa uz Baretovo chvrsto obechanje da che se promijeniti. Tako nekako.......
tu negdje. Sve naše gluposti će neko već pokrit. Obnovu Zagreba neće platit bogati vlasnici stanova u centru nego sirotinja i fukara s kozari boka i Susedgrada. Korona će nas koštat manje nego pokrivanje gubitaka škverova, ali treba nam proizvodnja, jebo turizam, kulturni izvoz, inetelektualna prava, ako ne moš ti što si napravio zagrist ili s tim nekog lupit po čelu onda ko da ništa nisi radio. Magla. Mi ćemo po starom dok ide. Zato baš treba skinut ovo s aparata da ode u pičku materinu skupa s državnim i javnim firmama, uhljebima, koruptivnim sustavnom, i seruckanjem protiv mrskog ovdje nepostojećeg liberalnog kapitalizma. Devedeseta part 2. Reset. Od nule.
jebiga ne možeš gradit nešto zdravo na bolesnim temeljima.
Onda ništa..Revolucijaaahahahaaaa...Kad ne bi(svaka!) jela svoju djecu i ja bih bio za to.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Orban zaprijetio iz Bruxellesa: Ako treba i prema Hrvatskoj dižemo ogradu
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» HRT je rupa bez dna koju treba zatvoriti
» Orban iznio "detaljan plan" Trumpa za Ukrajinu: Neće im dati ni penija i rat će završiti
» Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» HRT je rupa bez dna koju treba zatvoriti
» Orban iznio "detaljan plan" Trumpa za Ukrajinu: Neće im dati ni penija i rat će završiti
» Ramljak: Ni kune dobavljačima, sve treba dati hijenama i ari cohenu
Page 3 of 4