Veleposlanik republike Indije u radnom posjetu Brodosplitu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Veleposlanik republike Indije u radnom posjetu Brodosplitu
Dobi li bi plusić. To je mali plus jer ja nemam veliki interes za to al mi pokazuju da imaju um.
Za plus ipak da dobiju tribat če i nešto vojno politički tu.
Za plus ipak da dobiju tribat če i nešto vojno politički tu.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
סמאל wrote:
Kad bi islam zavladao svijetom,propala bi filmska,glazbena,modna pa čak i sportska,te svaka druga kulturna industrija.
Hollywood bi propao? Hmmm. Trpaj!
Indijke su najljepše na svijetu.
https://pycker.com/articles/most-beautiful-indian-girls
-----------------------
Ja u životu ne jebah neku kao ova Hebah.
https://pycker.com/articles/most-beautiful-indian-girls
Hebah Patel
Hebah Patel, the south Indian beauty is winning hearts with her charming face and cute smile. The 24-years old actress has already worked in Kannada, Tamil and Telugu cinema. Her bold, independent and carefree role in Kumari 21F garnered her high critical acclaim. Hebah delivered some major hits making her most sought actresses of the recent time. The beautiful girl Hebah has worked in movies like Eedo Rakam Aado Rakam, Ekkadiki Pothavu Chinnavada, Naanna Nenu Naa Boyfriends, and Mister.-----------------------
Ja u životu ne jebah neku kao ova Hebah.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti-
2014-04-17
Ali ne bi Bollywood .marcellus wrote:סמאל wrote:
Kad bi islam zavladao svijetom,propala bi filmska,glazbena,modna pa čak i sportska,te svaka druga kulturna industrija.
Hollywood bi propao? Hmmm. Trpaj!
Mislim kako će ipak vremenom svi shvatiti kako je islam nekompaktibilan s liberalno-demokratskim zapadnim načinom života.Dovoljno neka pogledaju broj prodanih kino ulaznica u zemljama islamskog svijeta.
Hollywood unatoč svim SJW pizdarijam od kojih boluje zadnjih godina,ipak je bolja alternativa od preovodit vrijeme čitajući Kuran između 5x dnevnog klanjana.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U Hrvatskoj ne postoji interes za Aziju i Afriku no ako neka od tih država vidi interes u pomorskoj trgovini sa EU priko Rvatske ok , nećemo mi zatvoriti vrata al jednostavno nema nekog interesa tu da bi to šta njima nešto triba nama bilo bitno.
2014-04-11
jastreb wrote:Kako bilo,Indijci su jako disciplinirani i korektni prama domaćem stanovništvu. Ovdje kod mene u jednoj firmi ima ih oko 40-50.
Ljudi ni ne znaju da su tu. Poslije posla odu u trgovinu,pa u stan. Mirni,povučeni i vrijedni. Nenametljivi i simpatični.
Inače svi ti stranci su jako disciplinirani. recimo Ukrajinci,Albanci,Srbijanci...
Najveći pijanci su naši ljudi i bosanski muslimani.
X
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Malo su se okolnosti promjenile al sad možemo kao trojanski konj blokirati nešto šta bi EU uvela ovima.
Možemo. Ne kažem da oćemo al potencijal postoji.
Možemo. Ne kažem da oćemo al potencijal postoji.
2014-04-11
Od Japana do južne Afrike uključujući i Australiju.
2014-04-11
A s obzirom da ste zemlja od miljardu i 350 miljona stanovnika i država ste u razvoju a razvoja nema bez trgovine a trgovine nema bez trgovačkih puteva...
...valjda imate nešto jače na tom lageru od toga da Indijci rade brod za Indiju u Hrvatskoj koji će onda prenosit robu od Mumbaia do Rijeke.
Vjerujem da imate.
...valjda imate nešto jače na tom lageru od toga da Indijci rade brod za Indiju u Hrvatskoj koji će onda prenosit robu od Mumbaia do Rijeke.
Vjerujem da imate.
2014-04-11
Imaš li sliku demografske piramide u Saudijskoj Arabiji ?
2015-07-23
Indija je veliki kupac nafte od koje kraljevina živi. Oni neće radit probleme jer od toga žive.סמאל wrote:Imaš li sliku demografske piramide u Saudijskoj Arabiji ?
2014-04-11
Zanima me demografska piramida Saudijske Arabije zbog nečeg drugog.
2015-07-23
Neće se Hrvatska mišat u neke razmirice xy u Aziji nit otvoreno svrstavat na bilo čiju stranu. Gledaš svoje interese.
Njihovi su interesi ovdje očiti : trgovina sa EU koja se može jedino i odvijat pomorskim putem.
Njihovi su interesi ovdje očiti : trgovina sa EU koja se može jedino i odvijat pomorskim putem.
2014-04-11
Ne interesira me to u okvirima nacionalne politike.
U post covid-19 krizi,presložit će se karte i redefinirati ekonomski,ekološki ali i društveni odnosi među državama.
Kad jednog dana nafta ne bude moneta za trgovanje,islam je jedina stvar koja će bit izvozni proizvod Saudijske Arabije,a onda mislim da će Iran dobiti svoju priliku,jer neće biti onih koji bi ih mogli sputavati.
U post covid-19 krizi,presložit će se karte i redefinirati ekonomski,ekološki ali i društveni odnosi među državama.
Kad jednog dana nafta ne bude moneta za trgovanje,islam je jedina stvar koja će bit izvozni proizvod Saudijske Arabije,a onda mislim da će Iran dobiti svoju priliku,jer neće biti onih koji bi ih mogli sputavati.
2015-07-23
Malo su složeniji ti odnosi među islamskim frakcijama na arapskom poluotoku i oko njega da bi se to sve svelo na tamo neki islam protiv svih ostalih.
Geopolitka nije islam crno bijelo šema.
Geopolitka nije islam crno bijelo šema.
2014-04-11
Indija je nešto ko SAD. To je federacija država i tu imaš razno razna plemena no spaja ih to šta su na indijskom potkontinentu i šta je država hinduizam no unutra imaš te narode pa su pola muslimani a pola hindusi....tako da se ne triba u to mišat jer tu ima kupusa.
To je kupus.
To je kupus.
2014-04-11
Sad će ih korona malo drmat al ne utječe to na njih jer i dalje je to država u razvoju a trgovina se mora odvijat ovako il onako.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/broj-zarazenih-u-indiji-premasio-78-miliona
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/broj-zarazenih-u-indiji-premasio-78-miliona
2014-04-11
Imaš pravo,ne treba se tu puno mješat.Treba samo pustit kvalitetniji virus da odradi posao.
2015-07-23
Recimo da oni na deset miljona budu imali sto tisuća mrtvih a ima ih miljardu i 350 miljona a musavi su.... znači svi će se zaraziti.
I eto ti sad računaj. Na sto miljona miljon pa pa.
I eto ti sad računaj. Na sto miljona miljon pa pa.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Predsjednica u radnom posjetu Turkmenistanu
» Predsjednica u radnom posjetu Sjedinjenim Američkim Državama
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu
» Andrej Kenwood Kenon u dvodnevnom radnom posjetu Njemačkoj
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu