Pokušalo uvesti lockdown napulju...
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Pokušalo uvesti lockdown napulju...
sve mlati i u podrum za iduće dvije godine.
kao kinezi, zaključaj u podrum sve, pa tko krepa od gladi krepa , tko izađe živ, uživa u novom svijetu . ja sam dobrovoljno zaključan u podrumu, podrška pandurima mlati sve
kao kinezi, zaključaj u podrum sve, pa tko krepa od gladi krepa , tko izađe živ, uživa u novom svijetu . ja sam dobrovoljno zaključan u podrumu, podrška pandurima mlati sve
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ča ono viču, ci men ta, ci men ta?
2014-04-16
Napolitanci su jako neuredni. To je šporko u PM...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
lažu nas da je posna malta...aben wrote:ča ono viču, ci men ta, ci men ta?
Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
red wolf-
2016-02-10
Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Najbolji način za transformaciju ljudske vrste je njeno kontrolirano vođenje kroz kaos...hahahahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
red wolf-
2016-02-10
Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
2014-04-14
Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
red wolf-
2016-02-10
Hvala Vam....red wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
2014-04-14
Nema na čemu gojo...T. wrote:Hvala Vam....red wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
Last edited by red wolf on 24/10/2020, 23:06; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Hvala Gospodaru...red wolf wrote:Nema na čemu gojo..T. wrote:Hvala Vam....red wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
2014-04-14
A ne...Ja nisam to...Ti imaš gospodare...Ja ne...Vjerojatno si pomislio da sam tvoj gospodar jer ti se obraćam nazivom koji oni koriste za tvoju bijednu vrstu...T. wrote:Hvala Gospodaru...red wolf wrote:Nema na čemu gojo..T. wrote:Hvala Vam.... A nered wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
red wolf-
2016-02-10
Vi ste Gospodar ljutskom smeću...red wolf wrote:A ne...Ja nisam to...Ti imaš gospodare...Ja ne...T. wrote:Hvala Gospodaru...red wolf wrote:Nema na čemu gojo..T. wrote:Hvala Vam.... A nered wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
2014-04-14
Ne. Gospodar je vaša ljudska izmišljotina....Ali, da "gospodara" imate...T. wrote:Vi ste Gospodar ljutskom smeću...red wolf wrote:A ne...Ja nisam to...Ti imaš gospodare...Ja ne...T. wrote:Hvala Gospodaru...red wolf wrote:Nema na čemu gojo..T. wrote:Hvala Vam.... A nered wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
red wolf-
2016-02-10
Teroni iz Napolia dođu Talijanima nešto kao crnci u USA ili Bosanci kod nas.
nisi ti bog ,,, nisi židov ,,,uzaludna su ti laprdanjared wolf wrote:Ne. Gospodar je vaša ljudska izmišljotina....Ali, da "gospodara" imate...T. wrote:Vi ste Gospodar ljutskom smeću...red wolf wrote:A ne...Ja nisam to...Ti imaš gospodare...Ja ne...T. wrote:Hvala Gospodaru...red wolf wrote:Nema na čemu gojo..T. wrote:Hvala Vam.... A nered wolf wrote:Tako je gojo...T. wrote:Beeeeeeeee....red wolf wrote:I ne trebaju...Samo trebaju blejati...Tad su najkorisniji...T. wrote:Ljutska govna ne shvaćaju ništa...red wolf wrote:Kako ne shvaćate?...Problem, reakcija, rješenje...hahahahahahahahahahahahahahhahahaha
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Inženjeri srušili božićno drvce u Napulju
» Oko 2.000 migranata pokušalo da uđe u tunel ispod Lamanša
» Više od hiljadu migranata pokušalo ilegalno ući u Mađarsku
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
» Climate lockdown
» Oko 2.000 migranata pokušalo da uđe u tunel ispod Lamanša
» Više od hiljadu migranata pokušalo ilegalno ući u Mađarsku
» Kako je ministarstvo pokušalo uvjeriti lokalne čelnike da Agrokoru jeftino daju zemljišta. I nije uspjelo
» Climate lockdown
Page 1 of 2