Putin: brine bas samo jedno - kako se ne prehladiti na vašem sprovodu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Putin: brine bas samo jedno - kako se ne prehladiti na vašem sprovodu
Putin to Russia's Ill-Wishers: We Only Worried About How Not to Catch Cold at Your Funeral
MOSCOW (Sputnik) - Speaking about those countries that are waiting for Russia's demise, Russian President Vladimir Putin said that "we are only worried about one thing — how not to catch a cold at your funeral."
"Strengthening our country and looking at what is happening in the world, in other countries, I want to say to those who are still waiting for the gradual demise of Russia: in this case, we are only worried about one thing — how not to catch a cold at your funeral", Putin said on Thursday at a meeting of the Valdai Discussion Club.
Russian President Vladimir Putin added that he was proud of Russia and its citizens, who were ready to do everything possible to help each other during the difficult period of the COVID-19 pandemic.
"During the hardest moments of the pandemic, I've felt and, frankly speaking, is still feeling proud of Russia, our citizens and their readiness to do everything possible for each other, and, of course, first and foremost, our doctors, nurses and paramedics — of everyone, without any exceptions, who are pillars of our health care system", President said at a meeting of the Valdai Discussion Club.
The Russian leader noted as well, that while the international community was trying to mobilise its efforts and forces to combat the COVID-19 pandemic, more could have been done.
"In confronting this [COVID-19] threat, the international community is trying to take certain actions for its mobilization, and some things are already being done together. However, I want to say right away that not everything that is needed [is being done] in the face of such a colossal common challenge", the president said.
Russia has managed to find a balance between putting the lives and health of citizens first during the coronavirus pandemic and simultaneously safeguarding the economy from its shocks, Russian President Vladimir Putin said.
"Life and health or citizens, undoubtedly, come first. Naturally, life and health are linked to the health care systems, which should be strongly supported by the federal and other budgets. Economy should be functioning for revenues to ... the state budget to grow. Everything is so interconnected. It is pivotal to strike a balance. I think that we have managed to strike this balance from the very beginning", the president said at the Valdai Discussion Club.
At the same time, Russian President slammed the economic sanctions imposed by the West on countries that were in dire epidemiological situation amid the COVID-19 pandemic.
"Russia has called on other nations at the UN to lift all economic [sanctions], at least temporarily, on humanitarian grounds. I am not talking about the sanctions on Russia — I don't care, we will survive, — but there are many other countries that have struggled and are still struggling from the coronavirus infections and they do not even need external assistance, but simply lifting of those restrictions, at least in the humanitarian sphere, on medical supplies, loans, equipment and technology transfer. Those are purely humanitarian issues, are not they? But no restrictions have been lifted for reasons that have nothing to do with humanitarian issues", Putin stressed.
To date, more than 41.3 million people have been infected with the coronavirus worldwide, with over 1.13 million fatalities, according to Johns Hopkins University.
The Valdai Discussion Club is held in Moscow from 20 to 22 October. This year's theme is "Pandemic lessons and new agenda: "The Lessons of the Pandemic and the New Agenda: How to Turn the World Crisis Into an Opportunity for the World".
---------------------
Smrad ruski bezobarani arogantni!
Osvetit ćemo se mi njemu.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Putin: brine bas samo jedno - kako se ne prehladiti na vašem sprovodu
Hahahaha ima Putko smisla za humor...
Ovo sa sahranom i prehladjivanjem mu je fenomenalno
Ovo sa sahranom i prehladjivanjem mu je fenomenalno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tekst na hrv jeziku
https://www.geopolitika.news/vijesti/putin-cekate-nas-krah-a-nas-brine-da-se-ne-prehladimo-na-vasem-sprovodu/
https://www.geopolitika.news/vijesti/putin-cekate-nas-krah-a-nas-brine-da-se-ne-prehladimo-na-vasem-sprovodu/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
trolaju rusi sve bolje i bolje
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ja jesam rusofil i neka sam. I sta sad... ako neko ima nesto protiv, moze kurca da se napusi
2015-09-24
špricenzi jaaa drk drk, putin drk, rusija štrc štrc...Ringo10 wrote:Ja jesam rusofil i neka sam. I sta sad... ako neko ima nesto protiv, moze kurca da se napusi
Inače mi to nikada neće biti jasno kod bilo koga a ne samo vas rusofila, ono morate si naći božanstvo kojemu će te se klanjati i braniti ga po svaku cijenu. Tužno i žalosno
Drk Drk štrc na Rusiju nije ništa prema drk drk štrc prema Zapadutre wrote:špricenzi jaaa drk drk, putin drk, rusija štrc štrc...Ringo10 wrote:Ja jesam rusofil i neka sam. I sta sad... ako neko ima nesto protiv, moze kurca da se napusi
Inače mi to nikada neće biti jasno kod bilo koga a ne samo vas rusofila, ono morate si naći božanstvo kojemu će te se klanjati i braniti ga po svaku cijenu. Tužno i žalosno
JAooo Zaaapad, jaaaooo Zaapad samo Zaapad
Jebo vas ovaj i ovakav Zapad ... pederluk, teror i tiranija
Zapadne takozvane elite su banda razbojnika i masovnih ubojica
Zapad vode anglosaksonske elite i ja NIKAD NEĆU BIT NA STRANI NEKOGA KOGA VODE ENGLESKE TAKOZVANE ELITE I NJIHOVI POTOMCI ( ne njihov narod naravno, narod im je OK)
Mali narodi samo u multipolarnom svijetu imaju šansu za razvoj i opstanak. Onakvom svjetu kakvog zagovara Rusija
U jednopolarnom svijetu samo asimilacija, nestanak i status roboova u službi anglosaksonsko-cionističkih božanstava
Ponašanje Amerike u Siriji i otvorena pljačka njene imovine pokazuje kakav bi bio jednopolarni svijet... dođe ti gospodar u kuću i radi šta hoće
Jebo vas vaš obožavani Zapad. Nas u BiH su upropastili, a da Tuđman, Šušak i još neki nisu preminuli na vrijeme, svi bi u Haagu završili, osuđeni kao ratni zločinci.
Optužnice su već bile gotove. Hrvatska bi Tuđmana morala spremiti u Haag ili bi bila suočena sa takvim sankcijama koje bi od nje napravile jad i bijedu u rangu Papue Nove Gvineje
Jebo vas Zapad. Ja navijam za Rusiju svim srcem. A ako Zapad pokrene rat na Rusiju neka ih Rusi sravne sa zemljom.
Nekad davno sam obožavao Zapad a sad ga mrzim iz dna duše.
2015-09-24
Zaaaaapad ... samo nek je njima dobro, samo nek oni uživaju u blagostanju a svi drugi nek skapavaju i nek krepaju ... samo Zaaapadu nek se svi dive i nek svi za njima balave i žude... samo nek je njima dobro, ostali nek grcaju u siromaštvu i nek gledaju Zaaapad kao božanstvo ... nek Zaaaapad od njih uzima sve što vrijedi a njima nek ne ostane ništa ...
Zaaapad ... hraaak pljuc ... dabogda propali
Zaaapad ... hraaak pljuc ... dabogda propali
2015-09-24
pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
PA da im je životni standard bio kao u Australiji te 2000te možda bih i otišaotre wrote:pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
A to što sam ovdje u AUS ne mora značiti da moram voljeti britanski i američki imperijalizam
I ne znam kakve to veze ima ... uvijek jedne te iste gluposti pričate
2015-09-24
pa ti gluposti pričaš, sad je standard u rusiji bolji nego 2000te i samo trebaš otići nastaviti živjeti u rusiju na koju toliko drkaš australija te hrani a ti navijaš da propadne i onda još napišeš da mi pišemo glupostiRingo10 wrote:PA da im je životni standard bio kao u Australiji te 2000te možda bih i otišaotre wrote:pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
A to što sam ovdje u AUS ne mora značiti da moram voljeti britanski i američki imperijalizam
baš imaš srpski mentalitet, tako i ovi što žive u RH mole Boga da kiša pada u srbiji
JA ne drkam na bilo šta tupane glupitre wrote:pa ti gluposti pričaš, sad je standard u rusiji bolji nego 2000te i samo trebaš otići nastaviti živjeti u rusiju na koju toliko drkaš australija te hrani a ti navijaš da propadne i onda još napišeš da mi pišemo glupostiRingo10 wrote:PA da im je životni standard bio kao u Australiji te 2000te možda bih i otišaotre wrote:pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
baš imaš srpski mentalitet, tako i ovi što žive u RH mole Boga da kiša pada u srbiji
JA podržavam koncept MULTIPOLARNOG SVIJETA
Jer sam u takvom svijetu zemlje poput Hrvatske mogu opstat
U jednopolarnom svijetu kojeg luđački nastoji ostvariti anglosaksonska elita možemo biti samo samo sluge i roblje
Buidaletino, zato podržavam Rusiju ... ali glup si ti da to shvatiš
Jednopolarni svijet je svijet terora i tiranije i surovih odmazdi za svaki i najmanji neposluh
2015-09-24
evo opet se ljutiš i brbonjaš
Ono je da si glup ko kurac ali neka te, i za takve ima mjesta na ovome svijetu
Ono je da si glup ko kurac ali neka te, i za takve ima mjesta na ovome svijetu
Ringo10 wrote:
U jednopolarnom svijetu kojeg luđački nastoji ostvariti anglosaksonska elita možemo biti samo samo sluge i roblje
Stoji. U većem dijelu.
Doduše, možemo opstati i u bipolarnom i u unipolarnom svijetu, makar i kao roblje ili trećesvjetska vukojebina, tako smo i opstali za vrijeme dok smo bili u SFRJ. I to je neki oblik opstanka.
Osobno i sam zagovaram taj multipolarni koncept, a to sam radio godinama još na starom forumu. Oni koji pamte što sam tada pisao to znaju ili bi trebali znati, ali nebitno.
No, postoji u tom smislu jedan ozbiljan problem. Više njih zapravo, ali jedan ipak krajnje ozbiljan.
Naime, taj koncept je postojao i neposredno prije 1. i neposredno prije 2. svjetskog rata. Svijet tada nije postojao niti kao bipolaran niti unipolaran, nego baš multipolaran.
A svjetski rat danas je vjerojatno baš najbolja moguća garancija nestanka čitavih malih nacija ili barem etničkih skupina, puno veća garancija nego je to bio slučaj u 20. stoljeću u oba primjera svjetskih ratova.
Guest- Guest
Ja samo kad se sjetim onog izivljavanja nad generalom Bobetkom...starim ratnikom...Ma da im jebem mater milu i pokvarenu
Kako on tada rece - zar meni da sudi ta jadna Europa koja je kapitulirala za deset dana
Multipolaran svijet danas ne bi bio kao onaj prije 1. Sv. Rata ...ili Drugog
Kako on tada rece - zar meni da sudi ta jadna Europa koja je kapitulirala za deset dana
2015-09-24
Ringo10 wrote:
Definitivno ne bi, jer se povijest ipak nikada ne ponavlja baš onako kako se jednom dogodila. Ponavljaju se samo stari obrasci ponašanja.
No, rizik od svjetskog rata se do sad pokazao najvećim ipak u multipolarnom svijetu. Ali problem nije zapravo rizik sam, nego posljedice kakve bi taj rat mogao izazvati po cijeli svijet, a te bi danas s obzirom na neprestani rast tehnologije, posebno one vojne odnosno ratne, bile neusporedivo veće nego su to bile tijekom oba dosadašnja svjetska rata.
Nije mi poznato da je tada nestala makar jedna cijela etnička skupina u svijetu, nije se to dogodilo niti Židovima koji i nisu bili posebno brojni, bez obzira na nacističke i islamističke (jeruzalemski muftija, dobar prijatelj Adolfa Hitlera osobno) planove, ali bojim se da bi se to u nekom mogućem budućem svjetskom ratu dogodilo ne samo jednoj etničkoj skupini nego i čitavim malim nacijama.
Guest- Guest
ne bi me čudilo da je u stvari australija njega deportirala, pa da zato pizdi na zapad...tre wrote:pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a sto ti kurtza znas sto je ljubav prema Zapadu..???. ..jebga,uglavnom palamudane oni,koji zapada su vidjeli u POKUŠAJU,malo kicmu napeli i umorili se,i onda se vratili u stari dobri komjunizam i socijalizam na Balkanu..tamo je najlakse..Ringo10 wrote:JA ne drkam na bilo šta tupane glupitre wrote:pa ti gluposti pričaš, sad je standard u rusiji bolji nego 2000te i samo trebaš otići nastaviti živjeti u rusiju na koju toliko drkaš australija te hrani a ti navijaš da propadne i onda još napišeš da mi pišemo glupostiRingo10 wrote:PA da im je životni standard bio kao u Australiji te 2000te možda bih i otišaotre wrote:pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
Buidaletino, zato podržavam Rusiju ... ali glup si ti da to shvatiš
Jednopolarni svijet je svijet terora i tiranije i surovih odmazdi za svaki i najmanji neposluh
Guest- Guest
ma nije ali bi vjerojatno dobio šut kartu da znaju kako toj istoj australiji priželjkuje sva zla ovog svijeta iako ni gaće na štapu nije imao kad je došao tamo.michaellcmacha wrote:ne bi me čudilo da je u stvari australija njega deportirala, pa da zato pizdi na zapad...tre wrote:pa nemoj se ljutiti nego djelom pokaži koliko voliš rusiju i napusti jebenu liberalnu pedersku australiju
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako stojite s ovim u vašem gradu?
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Dirljivo: kako lijepo američka vojska brine o svojim vojnicima poginulima naokolo po svijetu
» Još jedno lažno obećanje: Samo prvih 4000 beba dobit će po tisuću eura
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Dirljivo: kako lijepo američka vojska brine o svojim vojnicima poginulima naokolo po svijetu
» Još jedno lažno obećanje: Samo prvih 4000 beba dobit će po tisuću eura
Page 1 of 2