Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
Kako je rekao hitrec to nije bilo neobicno da tada jedni clanovi obitelji budu na jednoj a drugi na drugoj strani radi osiguranja ako jedna od strana pobjedi da imaju pokrice u tom clanu obitelji
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Re: Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
Vuče,možeš pizdit koliko hoćeš,ali Tre je upravu.Tko je tjerao Škoru da bude prpošan i bahat,te onako s visoka docira i podcjenjuje.
Zamisli samo HDZ+ Domovinski Pokret,pa imali bi dovoljno ruku i skoro dvotrećinsku većinu da bi mogli čak sprovesti i ustavne promjene koje bi išle na ruku konzervativcima a ne sumnjam da bi i Most podržao šromjene ustava koje bi se sviđale desnici.
Ovo je najbolji dokaz koliko su ograničeni i samodopadni Škoro i njegovi patuljci,te nisu razmišljali dugoročno.
Ovo je bila jedinstvena prilika,jer ne vjerujem da će više ikada konzervativne opcije imati toliko ruku u saboru.
Zamisli samo HDZ+ Domovinski Pokret,pa imali bi dovoljno ruku i skoro dvotrećinsku većinu da bi mogli čak sprovesti i ustavne promjene koje bi išle na ruku konzervativcima a ne sumnjam da bi i Most podržao šromjene ustava koje bi se sviđale desnici.
Ovo je najbolji dokaz koliko su ograničeni i samodopadni Škoro i njegovi patuljci,te nisu razmišljali dugoročno.
Ovo je bila jedinstvena prilika,jer ne vjerujem da će više ikada konzervativne opcije imati toliko ruku u saboru.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Šandor Winnetou likes this post
Ali nisu problijem srbi u vladi, nego hdz.
Svaka normalna vlada bi tribala uzesti srbe u vladu jer se neprijatelje tribo držati na krotkon konopu.
Hdz je stvarna opasnost: ni da ki koaliro is srbima da je izdajnik, nego ki koaliro is hdzeun je izdajnik.
Svaka normalna vlada bi tribala uzesti srbe u vladu jer se neprijatelje tribo držati na krotkon konopu.
Hdz je stvarna opasnost: ni da ki koaliro is srbima da je izdajnik, nego ki koaliro is hdzeun je izdajnik.
2014-04-16
darth_vader likes this post
Amen...skoro za sve kriv
https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-tvrdio-da-ce-koalirati-sa-svjetonazorskim-strankama-a-sada-odbacuje-mogucnost-suradnje-sa-skorom
https://narod.hr/hrvatska/plenkovic-tvrdio-da-ce-koalirati-sa-svjetonazorskim-strankama-a-sada-odbacuje-mogucnost-suradnje-sa-skorom
2015-09-08
U prijevodu vučina će tjerati po svom do smrti a ako je to u suprotnosti sa činjenicama tim gore po činjenicemichaellcmacha wrote:ma može ali se pravi mutav ko pravi srbin, to je upravo njihov tipičan modus da ignoriraju činjenice... jedina je razlika što srbin uvijek okrivljuje hrvate za svoja sranja, a likovi poput vučka uvijek okrivljuju hrvate za sdpovska i srpska sranja... jel tu napisao da je hdz mijenjao ustav u korist srba a na štetu hrvatske dijaspore iako zna da to nije istina....tre wrote:ne može to vuk dohvatiti a bome ni većina škoristamichaellcmacha wrote:pa onda nije plenki kriv, onda tu ništa ni miroslav ne bi ogao promjeniti... ali je mogao ući u vlast i onemogućiti da milorad bude jezičac na vagi, i onemogućiti da srbi uću u ministarstvo obrane, obavještajnu zajednicu i krucijalne sektore gdje vrše sken i po potrebi prenose info tamo gdje te info nikako ne bi trebale završiti i ako ne zbog puke vlasti ali zbog tog je miroslav trebao biti politički mudriji... ako ne radi sebe a ono radi nas... ako je istina da je tu radi nas...vuksadinare wrote:....ovaj tre kao da je corav ili namjerno zaboravljiv....pupavka je drzao plenkijev prvi mandat iznad vode...dug je dug..los drug...drug..pupovka hoces neces mora biti u vlasti kako i zasto?sa skorom i bez skore...kako i zast?...zato jer takva direktiva brisela..pripadnici nacionalnih manjina moraju biti u vlasti ili uz vlast..da se pkaze da hrvatska nije orbanova mađarska i zato sto nemamo love...i zato jer plenki tako sebi gradi imiđ neoliberalnog,umjerenog i probriselski nastrojenog politicara
IL Risorto likes this post
Ovo postaje tužno,tko će gledat vučkovo jadikovanje još 4 god.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
mogu se složiti da je HDZ dio problema. Zašto samo dio, pa vidljivo je kako otrovna pupovka koristi svoj položaj i jasno je da se s njima može o koječemu dogovarati i pregovarati. Druga je stvar što se desna opcija u RH pokazala totalno autistična za to pa je otrovna pupovka dobila enormni prostor da drma državom sa svojih 8 malignih zastupnika. Da kojim slučajem pupavka ima 15 zastupnika kao DP taj bi već ispodlovao da RH isplaćuje ratnu odštetu srbiji zato što su nas napali 91g.aben wrote:Ali nisu problijem srbi u vladi, nego hdz.
S druge strane mutavi škoro je sveo svoje zahtjeve na to da škoro bude premjer a plenki maksimalno ministar vanjskih poslova u škorinoj vladi. Dakle totalno imbecilno i zabrinjavajuće glupo.
a mi jebiga, očito smo svi razvili nekakav mazohijalni sindrom pa budemo bolesni ako ne zavirimo barem 5 min dnevno ovamo :))))סמאל wrote:Ovo postaje tužno,tko će gledat vučkovo jadikovanje još 4 god.
Nije me briga za HDZ ni za DP ni SDP ali me je briga sto su na vlasti dokazane pobjegulje valjda smo jedina takva drzava u svijetu...zbog toga pijem tri vrste tableta za zivce i tlak...jebote dezertere imas na vlasti a oni bi te kao trebali stići...strasno prestrasno..to nije normalnoסמאל wrote:Ovo postaje tužno,tko će gledat vučkovo jadikovanje još 4 god.
2015-09-08
ovo što pišeš bi imalo smisla da ne držiš ljestve pobegulji škorivuksadinare wrote:Nije me briga za HDZ ni za DP ni SDP ali me je briga sto su na vlasti dokazane pobjegulje valjda smo jedina takva drzava u svijetu...zbog toga pijem tri vrste tableta za zivce i tlak...jebote dezertere imas na vlasti a oni bi te kao trebali stići...strasno prestrasno..to nije normalnoסמאל wrote:Ovo postaje tužno,tko će gledat vučkovo jadikovanje još 4 god.
IL Risorto likes this post
...sve pobjegulje...najgori su oni koji su pobjegli u ljeto 1991 kao plenki i zoki..pred sam pocetak otvorenog rata....vrijedi i za skoru...tre vidis da se oni sprdaju sa nama...sprdaju se sa svojim dezeterstvom....bolje da mi na vlasti bude u zargonu i deva nego dezertertre wrote:ovo što pišeš bi imalo smisla da ne držiš ljestve pobegulji škorivuksadinare wrote:Nije me briga za HDZ ni za DP ni SDP ali me je briga sto su na vlasti dokazane pobjegulje valjda smo jedina takva drzava u svijetu...zbog toga pijem tri vrste tableta za zivce i tlak...jebote dezertere imas na vlasti a oni bi te kao trebali stići...strasno prestrasno..to nije normalnoסמאל wrote:Ovo postaje tužno,tko će gledat vučkovo jadikovanje još 4 god.
2015-09-08
tre wrote:mogu se složiti da je HDZ dio problema. Zašto samo dio, pa vidljivo je kako otrovna pupovka koristi svoj položaj i jasno je da se s njima može o koječemu dogovarati i pregovarati. Druga je stvar što se desna opcija u RH pokazala totalno autistična za to pa je otrovna pupovka dobila enormni prostor da drma državom sa svojih 8 malignih zastupnika. Da kojim slučajem pupavka ima 15 zastupnika kao DP taj bi već ispodlovao da RH isplaćuje ratnu odštetu srbiji zato što su nas napali 91g.aben wrote:Ali nisu problijem srbi u vladi, nego hdz.
S druge strane mutavi škoro je sveo svoje zahtjeve na to da škoro bude premjer a plenki maksimalno ministar vanjskih poslova u škorinoj vladi. Dakle totalno imbecilno i zabrinjavajuće glupo.
jo se ne razumin baš u politiku, ali ne čini mi se uvjerljivin da bi srbi mogli biti čimbenik u bilokojoj realnoj kombinaciji. ono ča moru je samo manje ili više iritirati ljude ki ih mrzu kroz obilježavanja, spomenike, naslovnicu novina i sl.. namjerno ne spominjen financiranje jer mi je svejedno oće li šoldi ukradeni realnon sektoru pojti srnavki, hajduku ili srbima- potpuno svejedno.
ali hdz, hdz je hrvacki problijem; hdz = socijalizam.
2014-04-16
tre wrote:aha, zato je onako bahato škoro rekao plenkiju da plenki može biti ministar vanjskih poslova u njegovoj vladi.vuksadinare wrote:tre...dobar si covjek ali jebete sentiment....poziv škori je bio pokrice za koaliciju sa pupijem to je i dujmovic rekao...poziv se upucuje u predizborno vrijeme ako imas iskrene namjeretre wrote:eto samo potvrđuješ što sam rekao sa si naivniji od francuske sobaricevuksadinare wrote:tre nemoj mene uciti...plenkovic je rekoa tek kad je hdz pobjedio da on nudi škori i dp sudjelovanje u vlasti...ali to nikad nije rekao u predizbornoj kampanji kad je bilo najvaznije dapace rekoa je na pocetku mandata da u obzir za partnera ne dolaze oni koji su imali utjecaja za poraz kolinde na predsjednickim izborima...i ti mi pricas o naivnosti..ta ponuda je bila samo pokrice za stvarni partnerski odnos njega i pupovca...pa plenkonja je premazan svim mastima nije on ucio diplomaciju šarengradskoj adi uz fiš nego u briselskim hodnicimatre wrote:vuče ti si naivniji od francuske sobarice i samo je tvoja sreća da si rođen kao muškarac inače bi bio do sada izbušen kao si vilerovi goblemi skupavuksadinare wrote:....ovaj tre kao da je corav ili namjerno zaboravljiv....pupavka je drzao plenkijev prvi mandat iznad vode...dug je dug..los drug...drug..pupovka hoces neces mora biti u vlasti kako i zasto?sa skorom i bez skore...kako i zast?...zato jer takva direktiva brisela..pripadnici nacionalnih manjina moraju biti u vlasti ili uz vlast..da se pkaze da hrvatska nije orbanova mađarska i zato sto nemamo love...i zato jer plenki tako sebi gradi imiđ neoliberalnog,umjerenog i probriselski nastrojenog politicara
De dosta više, škoro je glup ko kurac što se tiče politike i tu je priči kraj.
To što se nikome od nas ne sviđa da otrovna pupavka drma državom sa 8 malignih manjinaca je druga stvar i opet ponavljam to treba zahvaliti bahatom drugu škori.
Bio je u HDZu rame uz rame sa drivom i ostao dok mu guzica nije zinula na predsjedmičko mjesto. E kad je popušio ajmo drlje i kamenje po dojučerašnjim stranačkim prijateljima.
Gadljivo skoro kao kad je onaj mamlaz iz IDSa počeo srati po IDSu jer ga nisu podržali za župana. Dok su krčmili skupa sve 5, kad nisu više mogli krčmiti skupa drlje i kamenje po dojučerašnjim stranačkim kolegama i lopovima.
Meni Škoro više ispao nekako ne znam,... naivan i bedak nemam pojma. Pari mi da čovjek doslovno misli to što govori pa mi bude nekad žao tipa. Prikačilo mu se svega i svačega na kraju balade će ostati i posran i popišan i brutalno razočaran.
Striktno moj dojam doduše.
Guest- Guest
naravno da se sprdaju kad imaju s kim. Evo vuče iskreno da ti nisi i da ne pišeš lovorike škori već više mjeseci do ovakbih rasprava ne bi došlo. Jednostavno md to tvoje pisanje iziritiralo do mjere da počnem tražiti rupe u tvojoj priči. Ista stvar je i sa ovima iz HOSa koji sve zasluge debi pripisuju a mi zenge koji smo rat izgurali na svojim ramenima smo valjda pičke. Ista stvar je i sa idiotima iz specijalne policije koji laprdaju o tome da su oni izgurali rat i najteža ratišta. Da se razumjemo ovi dečki što su ginuli uz nas su svi ok za koje dajem krv ili ruku isti tren, ovd druge hvalisave pičketine nabijem na kurac i lansiram među srblje nek im rade što im se prohtje mamicu im prokletu i gramzljivu spomenemvuksadinare wrote:...sve pobjegulje...najgori su oni koji su pobjegli u ljeto 1991 kao plenki i zoki..pred sam pocetak otvorenog rata....vrijedi i za skoru...tre vidis da se oni sprdaju sa nama...sprdaju se sa svojim dezeterstvom....bolje da mi na vlasti bude u zargonu i deva nego dezertertre wrote:ovo što pišeš bi imalo smisla da ne držiš ljestve pobegulji škorivuksadinare wrote:Nije me briga za HDZ ni za DP ni SDP ali me je briga sto su na vlasti dokazane pobjegulje valjda smo jedina takva drzava u svijetu...zbog toga pijem tri vrste tableta za zivce i tlak...jebote dezertere imas na vlasti a oni bi te kao trebali stići...strasno prestrasno..to nije normalnoסמאל wrote:Ovo postaje tužno,tko će gledat vučkovo jadikovanje još 4 god.
michaellcmacha likes this post
tre wrote:hvala ti škoro što si bahat i što si pustio da otrovna pupavka svima jebe mater kako mu se digne kurac
Škoru na ražanj.
Guest- Guest
Može biti maxo ali sam je kriv za to što je svako smeće primio u pokret. Rdcimo Miha je stavljao tu postove u kojima se vidi ekipa uz Baniček (sisačka gradonačelnica koja je sa srbljima ne na ti nego skoro da i krevet dijele skupa) a koji su se našli visoko na listi miroslava škore!!! ono ko koga tu jebe, nije ni čudo što je masa ljudi otrčala u HDZov zagrljaj nakon što su vidjeli što se iza škorinog brda valja.MaximusDecimusMiridije wrote:tre wrote:aha, zato je onako bahato škoro rekao plenkiju da plenki može biti ministar vanjskih poslova u njegovoj vladi.vuksadinare wrote:tre...dobar si covjek ali jebete sentiment....poziv škori je bio pokrice za koaliciju sa pupijem to je i dujmovic rekao...poziv se upucuje u predizborno vrijeme ako imas iskrene namjeretre wrote:eto samo potvrđuješ što sam rekao sa si naivniji od francuske sobaricevuksadinare wrote:tre nemoj mene uciti...plenkovic je rekoa tek kad je hdz pobjedio da on nudi škori i dp sudjelovanje u vlasti...ali to nikad nije rekao u predizbornoj kampanji kad je bilo najvaznije dapace rekoa je na pocetku mandata da u obzir za partnera ne dolaze oni koji su imali utjecaja za poraz kolinde na predsjednickim izborima...i ti mi pricas o naivnosti..ta ponuda je bila samo pokrice za stvarni partnerski odnos njega i pupovca...pa plenkonja je premazan svim mastima nije on ucio diplomaciju šarengradskoj adi uz fiš nego u briselskim hodnicimatre wrote:vuče ti si naivniji od francuske sobarice i samo je tvoja sreća da si rođen kao muškarac inače bi bio do sada izbušen kao si vilerovi goblemi skupavuksadinare wrote:....ovaj tre kao da je corav ili namjerno zaboravljiv....pupavka je drzao plenkijev prvi mandat iznad vode...dug je dug..los drug...drug..pupovka hoces neces mora biti u vlasti kako i zasto?sa skorom i bez skore...kako i zast?...zato jer takva direktiva brisela..pripadnici nacionalnih manjina moraju biti u vlasti ili uz vlast..da se pkaze da hrvatska nije orbanova mađarska i zato sto nemamo love...i zato jer plenki tako sebi gradi imiđ neoliberalnog,umjerenog i probriselski nastrojenog politicara
To što se nikome od nas ne sviđa da otrovna pupavka drma državom sa 8 malignih manjinaca je druga stvar i opet ponavljam to treba zahvaliti bahatom drugu škori.
Bio je u HDZu rame uz rame sa drivom i ostao dok mu guzica nije zinula na predsjedmičko mjesto. E kad je popušio ajmo drlje i kamenje po dojučerašnjim stranačkim prijateljima.
Gadljivo skoro kao kad je onaj mamlaz iz IDSa počeo srati po IDSu jer ga nisu podržali za župana. Dok su krčmili skupa sve 5, kad nisu više mogli krčmiti skupa drlje i kamenje po dojučerašnjim stranačkim kolegama i lopovima.
Meni Škoro više ispao nekako ne znam,... naivan i bedak nemam pojma. Pari mi da čovjek doslovno misli to što govori pa mi bude nekad žao tipa. Prikačilo mu se svega i svačega na kraju balade će ostati i posran i popišan i brutalno razočaran.
tre wrote:Može biti maxo ali sam je kriv za to što je svako smeće primio u pokret. Rdcimo Miha je stavljao tu postove u kojima se vidi ekipa uz Baniček (sisačka gradonačelnica koja je sa srbljima ne na ti nego skoro da i krevet dijele skupa) a koji su se našli visoko na listi miroslava škore!!! ono ko koga tu jebe, nije ni čudo što je masa ljudi otrčala u HDZov zagrljaj nakon što su vidjeli što se iza škorinog brda valja.MaximusDecimusMiridije wrote:tre wrote:aha, zato je onako bahato škoro rekao plenkiju da plenki može biti ministar vanjskih poslova u njegovoj vladi.vuksadinare wrote:tre...dobar si covjek ali jebete sentiment....poziv škori je bio pokrice za koaliciju sa pupijem to je i dujmovic rekao...poziv se upucuje u predizborno vrijeme ako imas iskrene namjeretre wrote:eto samo potvrđuješ što sam rekao sa si naivniji od francuske sobaricevuksadinare wrote:tre nemoj mene uciti...plenkovic je rekoa tek kad je hdz pobjedio da on nudi škori i dp sudjelovanje u vlasti...ali to nikad nije rekao u predizbornoj kampanji kad je bilo najvaznije dapace rekoa je na pocetku mandata da u obzir za partnera ne dolaze oni koji su imali utjecaja za poraz kolinde na predsjednickim izborima...i ti mi pricas o naivnosti..ta ponuda je bila samo pokrice za stvarni partnerski odnos njega i pupovca...pa plenkonja je premazan svim mastima nije on ucio diplomaciju šarengradskoj adi uz fiš nego u briselskim hodnicimatre wrote:vuče ti si naivniji od francuske sobarice i samo je tvoja sreća da si rođen kao muškarac inače bi bio do sada izbušen kao si vilerovi goblemi skupavuksadinare wrote:....ovaj tre kao da je corav ili namjerno zaboravljiv....pupavka je drzao plenkijev prvi mandat iznad vode...dug je dug..los drug...drug..pupovka hoces neces mora biti u vlasti kako i zasto?sa skorom i bez skore...kako i zast?...zato jer takva direktiva brisela..pripadnici nacionalnih manjina moraju biti u vlasti ili uz vlast..da se pkaze da hrvatska nije orbanova mađarska i zato sto nemamo love...i zato jer plenki tako sebi gradi imiđ neoliberalnog,umjerenog i probriselski nastrojenog politicara
A ima tu i karijerista kod tih što pretrčavaju. Nije mi jasno zašto je strankama u interesu uopće da uzimaju takve ljude u svoje redove pogotovo kad znaju da su leptirići.
Guest- Guest
ali jesu čimbenik jer HDZ neće ispustiti vlast iz ruku a pupavka ho zna i maximalno koristi. Isto je mogao i mutavi škoro ali on je zapfo na prvoj stepenici, oću biti premjer a ti plenki budi mali od brisela. Totalni autizam.aben wrote:tre wrote:mogu se složiti da je HDZ dio problema. Zašto samo dio, pa vidljivo je kako otrovna pupovka koristi svoj položaj i jasno je da se s njima može o koječemu dogovarati i pregovarati. Druga je stvar što se desna opcija u RH pokazala totalno autistična za to pa je otrovna pupovka dobila enormni prostor da drma državom sa svojih 8 malignih zastupnika. Da kojim slučajem pupavka ima 15 zastupnika kao DP taj bi već ispodlovao da RH isplaćuje ratnu odštetu srbiji zato što su nas napali 91g.aben wrote:Ali nisu problijem srbi u vladi, nego hdz.
jo se ne razumin baš u politiku, ali ne čini mi se uvjerljivin da bi srbi mogli biti čimbenik u bilokojoj realnoj kombinaciji. ono ča moru je samo manje ili više iritirati ljude ki ih mrzu kroz obilježavanja, spomenike, naslovnicu novina i sl.. namjerno ne spominjen financiranje jer mi je svejedno oće li šoldi ukradeni realnon sektoru pojti srnavki, hajduku ili srbima- potpuno svejedno.
Recimo to ovako, kad mi je žena nešto uvjetovala nikada joj nisam to ostvario, no kad se mazno muvala oko mene i uvijeno nešto tražila uvijek je ostvarila svoj cilj. Kroz svoju inferornost uspjela je biti superiorna ali kad se postavila superiorno uvijek je gubila.
tre wrote:ali jesu čimbenik jer HDZ neće ispustiti vlast iz ruku a pupavka ho zna i maximalno koristi. Isto je mogao i mutavi škoro ali on je zapfo na prvoj stepenici, oću biti premjer a ti plenki budi mali od brisela. Totalni autizam.aben wrote:tre wrote:mogu se složiti da je HDZ dio problema. Zašto samo dio, pa vidljivo je kako otrovna pupovka koristi svoj položaj i jasno je da se s njima može o koječemu dogovarati i pregovarati. Druga je stvar što se desna opcija u RH pokazala totalno autistična za to pa je otrovna pupovka dobila enormni prostor da drma državom sa svojih 8 malignih zastupnika. Da kojim slučajem pupavka ima 15 zastupnika kao DP taj bi već ispodlovao da RH isplaćuje ratnu odštetu srbiji zato što su nas napali 91g.aben wrote:Ali nisu problijem srbi u vladi, nego hdz.
Jebiga, praktički je čitavu kampanju bazirao na tome da je Plenki ovo Plenki ono....ako bi iššao biti pragmatičan nakon svršetka samih izbora ispao bi samo jedan u nizu likova koji govore jedno a čine drugo i prekrižen bi bio.
Guest- Guest
Ne na ražanj ali među one koji se bore za prolaz u viši razred da, jednostavno nije liga da se bori s pupijem kojemu svi jedu iz ruke a škoro je takvu priliku odbacio bez jebemti.Sovak wrote:tre wrote:hvala ti škoro što si bahat i što si pustio da otrovna pupavka svima jebe mater kako mu se digne kurac
Škoru na ražanj.
Zato nek ponavlja razred dok ne nauči osnovne postulate politike s kojom se želi baviti.
tre wrote:Može biti maxo ali sam je kriv za to što je svako smeće primio u pokret. Rdcimo Miha je stavljao tu postove u kojima se vidi ekipa uz Baniček (sisačka gradonačelnica koja je sa srbljima ne na ti nego skoro da i krevet dijele skupa) a koji su se našli visoko na listi miroslava škore!!! ono ko koga tu jebe, nije ni čudo što je masa ljudi otrčala u HDZov zagrljaj nakon što su vidjeli što se iza škorinog brda valja.MaximusDecimusMiridije wrote:tre wrote:aha, zato je onako bahato škoro rekao plenkiju da plenki može biti ministar vanjskih poslova u njegovoj vladi.vuksadinare wrote:tre...dobar si covjek ali jebete sentiment....poziv škori je bio pokrice za koaliciju sa pupijem to je i dujmovic rekao...poziv se upucuje u predizborno vrijeme ako imas iskrene namjeretre wrote:eto samo potvrđuješ što sam rekao sa si naivniji od francuske sobaricevuksadinare wrote:tre nemoj mene uciti...plenkovic je rekoa tek kad je hdz pobjedio da on nudi škori i dp sudjelovanje u vlasti...ali to nikad nije rekao u predizbornoj kampanji kad je bilo najvaznije dapace rekoa je na pocetku mandata da u obzir za partnera ne dolaze oni koji su imali utjecaja za poraz kolinde na predsjednickim izborima...i ti mi pricas o naivnosti..ta ponuda je bila samo pokrice za stvarni partnerski odnos njega i pupovca...pa plenkonja je premazan svim mastima nije on ucio diplomaciju šarengradskoj adi uz fiš nego u briselskim hodnicimatre wrote:vuče ti si naivniji od francuske sobarice i samo je tvoja sreća da si rođen kao muškarac inače bi bio do sada izbušen kao si vilerovi goblemi skupavuksadinare wrote:....ovaj tre kao da je corav ili namjerno zaboravljiv....pupavka je drzao plenkijev prvi mandat iznad vode...dug je dug..los drug...drug..pupovka hoces neces mora biti u vlasti kako i zasto?sa skorom i bez skore...kako i zast?...zato jer takva direktiva brisela..pripadnici nacionalnih manjina moraju biti u vlasti ili uz vlast..da se pkaze da hrvatska nije orbanova mađarska i zato sto nemamo love...i zato jer plenki tako sebi gradi imiđ neoliberalnog,umjerenog i probriselski nastrojenog politicara
Je ... ali pakirati mu ''terorizam'' i Škorinom glupošću pravdati trgovačku koaliciju s četničko-terorističkim SDSS-om??
Sorry .... ali to ne ide.
Radije bih išel u oporbu nego sa tom srbočetničkom gamadi sklopil koaliciju.
Postoje neke granice koje nitko od nas ne prelazi.
Kad ih pređemo, poseremo se sebi po glavi.
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Torcida jede govna.
» Von der Leyen jede govna
» Meloni jede govna u Libiji
» Orban: Znamo tko je organizirao napad na Mađarsku s teritorija Srbije
» Vučic jede govna jer Rusi napreduju
» Von der Leyen jede govna
» Meloni jede govna u Libiji
» Orban: Znamo tko je organizirao napad na Mađarsku s teritorija Srbije
» Vučic jede govna jer Rusi napreduju