Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
2014-04-14
abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
vjeruj mi starija govori engleski jednako dobro koliko i hrvatski. Mlađa je beba pa u biti ne govori ništa pametno. Za sad.
Da, ovo sta se desava je za mene potpuni neshvatljivo. Potpuna zamjena teza. Nema veze sta vidis ocima. Adz je na vlasti od 90. Postavljao sam ovdje tabele o 1999 i tada ste jos uvijek bili druga istocnoeuropska zemlja. Sada ste predzadnja. Hvala adz-ju. Ostalo, sareni papirici, jaka glazba i cupkanje nogama. Glup i pokvaren narod bira takovo vodstvo. Na moju veliku zalost sam sam otpao od tog istog naroda. Genetskog shrota, bi se reklo.Kila mozga....
Da hoce li anemijin sin isto biti osolobodjen vojske. Anemijaaa jeee ttooooooooo. Super bi bila Pervanova sinkronizacija na Duska Bilandzica.Eeeeejjjjjj Animaja je tooooo.Muhahahahahahahaa
Da hoce li anemijin sin isto biti osolobodjen vojske. Anemijaaa jeee ttooooooooo. Super bi bila Pervanova sinkronizacija na Duska Bilandzica.Eeeeejjjjjj Animaja je tooooo.Muhahahahahahahaa
2014-04-14
Znash sto je po meni pravilo da znas jezik Jebes razne testove. Ukoliko mozes ispuniti krizaljku korektno onda znas jezik. Da treba malo i opceg znanja... Muhahahahahaha Da se pohvalim moja djeca rade krizaljku na tri jezika. Muhahahahaha Kila mozga.marcellus wrote:abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
vjeruj mi starija govori engleski jednako dobro koliko i hrvatski. Mlađa je beba pa u biti ne govori ništa pametno. Za sad.
Da i jos se sluzhe sa kojimm jezikom ali te ne znaju.
2014-04-14
abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
hoćete li vas dvojica preživjeti ovaj hdzov mandat uopće ?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
preživio sam komunizam, rat, i puno toga privatno o čem ne bih ovdje, pa ću i HDZ, ali tražim bilo kakvu varijantu za zbrisat odavde, ako ništa ono kad odem u penziju, a abe se sigurno neće vraćat...
iako, moram priznat, komunizam i rat su bili manji problem od ovoga danas.
no??'..josh si tod doli???..slabo ti to trazis..marcellus wrote:epikur37 wrote:abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
preživio sam komunizam, rat, i puno toga privatno o čem ne bih ovdje, pa ću i HDZ, ali tražim bilo kakvu varijantu za zbrisat odavde, ako ništa ono kad odem u penziju, a abe se sigurno neće vraćat...
Guest- Guest
marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
Neće biti lustracije, nije niprije...
Meni osobno i obiteljski lustracija ne bi škodila, dapače. Ne moram ja gutati prašinu po arhivima (a jel’ ti znaš što treba da se uopće upadne u arhiv? Maltene traže potpis druga Tite osobno, i to lijevom nogom) da saznam što se desilo dobrom dijelu moje obitelji.
Ne mogu o drugim zemljama, a ni ne želim braniti mučnu, ali nužnu situaciju, ali eto...
Riječ, kad se jednom da, vrijedi. 1990/91 jako puno ljudi iz bivšeg sustava, obavještajnih službi, TO, same JNA...su se stavili na raspolaganje hrvatskim vlastima. Oni su u prvoj fazi DR donijeli dragocjene spoznaje o operativnim planovima neprijatelja, i to nas je dovelo u veliku stratešku prednost, koju je hrvatsko vrhovništvo maksimalno iskoristilo.
Dakako, imali su svoju ulogu i dalje, pa sve do kraja DR, ona se smanjivala kako su nicali časnici ponikli u samom ratu, ali je i dalje ostala strahovito bitna.
Međutim, sve ima svoju cijenu. Cijena da te ljude ne gledamo kao pasivne promatrače, ili još gore, na suprotnoj strani, jest bila (kao i u Sloveniji) jamstvo da neće biti proganjani zbog zločina koje su naredili, počinili ili odobravali u bivšem režimu. Važno je reći da je dr. Tuđman to jasno naglasio u svojim predavanjima dijaspori osamdesetih, kao i da je to bilo potpuno na tragu Vjekoslava Maksa Luburića (koji je bio malo jači ustaša od svih vas skupa ovdje), koji se založio za suradnju, pa je u poznijim djelima lansirao krilaticu “Hrvatska, pa makar i crvena!”.
Cijena nam je bila rečena, mi smo imali odgovornost i preuzeli smo je na sebe. Ti ljudi su i više nego korektno odradili svoj dio pogodbe, a mi nismo onda po završetku DR-a mogli teći “ko vas jebe, jesmo vas prešli”.
I iskreno, ja nakon svih ovih godina nisam čuo kako bi ta lustracija trebala izgledati, koga bi to zlikovca trebala zahvatiti, i kakav silan benefit, osim parola, bi bio za Hrvatsku da lustrira hrpu 80-godišnjaka naviše u A.D. 2020.
Guest- Guest
epikur37 wrote:abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
Ne znam, meni izgledaju na rubu snaga, a tek je prošao kvartal.
Guest- Guest
Ono,kad je ljevica i krajnja desnica u istom rovu protiv legitimno izabrane demokratske vlasti.epikur37 wrote:abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Mi od vremena Franjue Tuđmana,nismo imali bolju garnituru na vlasti,unatoč tome,opet se nađu nezadovoljnici.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Ono,kad je ljevica i krajnja desnica u istom rovu protiv legitimno izabrane demokratske vlasti.epikur37 wrote:abraham wrote:Kao sta rekoh kolega, forsirajte djecu da uce strane jezike. Toliko.marcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
Ono ... kad derpe brani HDZ.
Guest- Guest
סמאל wrote:Mi od vremena Franjue Tuđmana,nismo imali bolju garnituru na vlasti,unatoč tome,opet se nađu nezadovoljnici.
je, fenomenalnu... gospodarski rast dva posto kad nema korone, sudstvo žabokrečina, zdravstvo bankrot, javne službe ko u socijalizmu, demokracija kurčina, sloboda govora nekad bilo, iseljavanje na turbo, i kako uvijek treba podsjećati, pod HDZ-om smo došli od druge najbogatije do druge najsiromašnije države ex istočnog bloka, dakle danke Hadeze. Hadeze nema alternative.
da ne spominjem da među stranim ulagačima važi podštapalica "abc", anything but croatia
mi hoćemo, a za državu nisam siguran. Hrvatska već sad ispunjava skoro sve kriterije da je se proglasi za "failed state", uz bok bosne i srbije.
uglavnom, ja sam se sa svojom penzijom pozdravio, dok ide ide, kad više ne bude išlo, jebiga... Ovo je propala stvar, i svatko tko tvrdi da nije se samozavarava.
rat jest bi manji problijem, ali komunizam jest hdz.marcellus wrote:iako, moram priznat, komunizam i rat su bili manji problem od ovoga danas.
strani neprijatelji su uvika manji problem od unutarnjih. poljacima, česima i madjarima su rusi bili komunisti, nami je to bi hdz...i osto.
2014-04-16
aben wrote:rat jest bi manji problijem, ali komunizam jest hdz.marcellus wrote:iako, moram priznat, komunizam i rat su bili manji problem od ovoga danas.
strani neprijatelji su uvika manji problem od unutarnjih. poljacima, česima i madjarima su rusi bili komunisti, nami je to bi hdz...i osto.
ovaj hdz je neki maligni spoj najgoreg od komunizma i nacizma
ti maloumniče idi dudli hrvatoslavlje kod socijalističkih proljećaramarcellus wrote:usput kad već HDZ nije proveo lustraciju od komunističkog režima, ali vjeruj da će se jednog dana provesti lustracija od hadezeja
Guest- Guest
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Torcida jede govna.
» Von der Leyen jede govna
» Meloni jede govna u Libiji
» Orban: Znamo tko je organizirao napad na Mađarsku s teritorija Srbije
» Vučic jede govna jer Rusi napreduju
» Von der Leyen jede govna
» Meloni jede govna u Libiji
» Orban: Znamo tko je organizirao napad na Mađarsku s teritorija Srbije
» Vučic jede govna jer Rusi napreduju