ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi" - Page 6 Empty Re: Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"

Post by vuksadinare 23/10/2020, 09:43

kaya wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
vuksadinare wrote:
vuksadinare wrote:Kviz pitanje! Što povezuje trojac Kenwood Kenon-granić-pupovac

Odgovor:Granić-glavni savjetnik Plenkoviću
             Granić-Pupovćev kučni prijatelj
Tko je krivac što je tako?

Odgovor:Miroslav Škoro i DP
Daj dosadan si više s tom ambicioznom karikaturom.
ja?..pa ja ne ubacujem škoru svugdje da je kriv..obrati se onima koji ubacuju
Daj vidiš što ste napravili od pojedinih balavaca s tom kuknjavom i antihrvatima. Dečko zgrabio tatin automat i roka ko veliki po trgu. Jest da nije dugo, dok ga nisu uhvatili za 15 minuta al opet, jebem mu..
da..dosao mu škoro,zoki ili karolina 'aj mali rokaj po vladi i plenkiju'.. :) ...mali je koletarna zrtva ovakvog drustva i politike...kao sto netko rece..'mali ne kuzi napredno'...evo ja isto ne mogu smisliti agenturu na vlasti ali ja ih nisam birao po sitemu..'bolje oni nego agnetura iz sdp-a'...ja osuđujem nasilje...niti je to moje rjesenje....ali nisam ni corav...i vidim da vlada sistem..'ja tu nemrem ni'š ali necu dati ni fotelju'...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi" - Page 6 Empty Re: Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"

Post by vuksadinare 23/10/2020, 09:45

..niti citiram u govoru bakarica i svoj maturalni rad na temu marksizam i socijalizam i kako se obracunati sa nepozeljnim pojavama koje ugrozavaju to drustvo
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 09:46

...i znam da smo inace drzava suprotnosti o svakojakih cuda..pa tako nije cudno da nam drzavu vode pobjegulje...koje s ecak ni ne srame cina svoga vec iz tog delaju cirkus
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 09:47

kad tebi prijeti šeks koji ima putra na glavi vise nego dukat....sto na to reci..osim boze pomozi najebasmo ko žuti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 09:50

...i to sve samo zbog jedne politike koja traje ohohoho...'bolje mi na valsti nego oni'...a sadrzaj a forma?..who care..to cemo uz put ako bog da srece
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 10:00

kad vec nemrem ni'š bum vam pričal priče...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 10:02

..mozda je to bolje...bolje od kukanja i naricanja...ovako makar prodaj laznu nadu zakratko da ljudi makar dignu celo..pa dok ide..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 23/10/2020, 10:51

Vidiš šta ti je napravio taj dp. Pričaš sam sa sobom. .to ti govorim
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by marcellus 23/10/2020, 11:06

kaya wrote:Vidiš šta ti je napravio taj dp. Pričaš sam sa sobom. .to ti govorim

dp nije napravio ništa, problem je ono što radi HDZ

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 23/10/2020, 11:10

marcellus wrote:

pa ne radi ništa što netko drugi ne bi
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 11:11

kaya wrote:
marcellus wrote:

drugi nisu u prilici da nesto naprave..pa imaju opravdanje..ovima toga sve manje nedostaje...osim pricam ti pricu...li ja tu ni+š ne mogu..pliz mogu ostati fotelji to je sve sto imam
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 23/10/2020, 11:17

kaya wrote:
marcellus wrote:

pa dp nema veze s temom, problem je da HDZ drži notornog četnika u vladi i za to sigurno nije kriv škoro.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 23/10/2020, 13:06

abraham wrote:
aben wrote:
abraham wrote:Bilo kako bilo ali ljude treba pustiti jer je tako naredio koalicijski partner koji je stranka slicnih svjetonazora. Kratko i jasno.Adz je najveche zlo sta je snaslo DNRH . Problem je sta je alternativa SDP tu negdje, razlika u 100 grama. To je jebeni razlog sta  ste najgora sirotinja u EU. To jos nije nista kolika cete biti. Lopovluk , otvorena kradja i to sve uz osmijeh u lice. Plenkovic  se u proslom mandatue odrekao . koliko 9, 10 ministara. Skoro svi osim Hasanbegovica su otisli da ne uljepsavamo zbog kriminala. Nema prostora na cijelom internetu popisati ostale lopove od 90-te do danas. Puno krachi je popis casnih i neukaljanih. Lopovluk , u to ubrajam sve devijacije koje se eto nazivaju nekako drugaije, je na zalost lijepilo shta drzi tu zlocinacku organizaciju, kao i sestrinsku stranku. Mene osobno chudi, ma lazaem, ne cudi me, skretanje pozornosti i skretanje fokusa nezadovoljstva na Shkoru. Shkoro je sudjelovao 6 mjeseci u politickoj septickoj jami , sta mu ne sluzi na cast. Posuo se pepelom i idemo dalje. Druga velika zamjerka je kao neki pokushaj popravka adz-a. Naivno i glupo. Ne mozes ti popraviti janjicarsku stranku. Mozes staviti koliko hoces ugladjenog egomanijaka i zena tu ali isti je to shrot. Zasto ako vec nije htio koalirati sa Skorom adz nije koalirao sa Raspudichima???? Ma dajte. Zasto je u proslom mandatu kolairao sa istim plus Saucha, Opachicka, Bandich..... Sretan vam put . Gdje???? Muhahahahahaa Kila mozga....
bold je neosporan. ali, kolega, umanjujete njegovu snogu već u sljedećoj rečenici. hdz je zlo i triba ga maknuti. ako te žena tuče, tribo je odjebati bez obzira ča će te sljedeća možda tući i jebati.

uostalon, sdp ni jedina alternativa.
Nisam bash razumio, ako chu posteno. Gdje ja neshto umanjujem. Sdp je manje lopovska stranka. Lopovska josh uvijek ali definitivno manje lopovska od adz. Oni imaju drugi problem koji je politichke prirode dok su u adz pragmatichari. TKzv.janjicari. No u biti isti ih narod bira , tako da je moja misljenje da je razlika u deset deka. Sdp nije apsolutno alternativa. To je nalicje istog shinjela. Kila mozga, jelte.

pokušati ću pojosniti;
svaki put kad se spomene da su u hdz-u lopovi, a u sljedećen dahu da su u sdp-u isti, hdzeovci malo svršu u modunte. biti političar ne znoči uvriditi se na prozivke plebsa i reagirati na njih, nego samo računati na emocijonalne uzroke prilikon odlučivanja, na primjer na status quo bias. jo nis demokrat i mene ni briga za hrvacku politiku, ali un koga je, ne bi smi zanemoriti ove efekte. kad se govori o hdz-u, tribo reći da ga tribo skinuti s vlosti bez obzira oće li na njegovo mesto dojti veći lopovi, mađaroni ili srbi, ki bi naprimjer dokinuli republiku. 

protiv turkov, srbov, mađarov se more boriti, protiv hdza ne more.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 13:23

evo sto kaze hebrang o zokiju i plenkiju..kaze da su to pametni ljudi ali ljudi koji svoju pamet usmjeruju samo u jednom pravcu u svoju korist ne za drustvo,cjelinu nego jedinku...oni su tako nauceni u krugu u kojem su odgajani,odskolovani i politicki profilirani ili se skolovali...dokaze veli hebrang..koliko hocete..krenimo samo od domovinskog rata...ako su smatrali d anisu za pusku mogli su svoju pamet u nesto drugo usmjeriti i ostati ovdje...a ne kako kaze pobjeci..oni '91 kaze hebrang nisu u nicemu sudjelovali..jednostavno su otisli..spremili kofer i aj bok nemam sto tu traziti..gori pod petama.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 13:27

...i nastavlja hebrang i sad bi oni trebali stiti hrvatske interese a napustili su je kad je bilo najteze ne izgovorivsi cak ni ono do viđenja bar... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 13:31

...hebrang u formi...naravno da se plenkovic drzi eu,brisela jer se tamo politicki odskolovao i profilirao...njemu je sve u eu lijepo,ruzicasto...drugi svijet za njega ne postoji..zoki?...pa on je vec godinu dana skoro predsjednik a koga je posjetio...cini mi se jednom austriju i sloveniju koji su nam htjeli unistiti turisticku sezonu i dijelom uspjeli...te prijatelja u albaniji...zar to ne smijesno nego zalosno za njih dvojicu...ali veli hebrang...nisu oni krivi kriv smo mi,narod koji takve biramo a koji valja nisu popularni ni u uzem obiteljskom krugu lol!
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham 23/10/2020, 13:32

aben wrote:
abraham wrote:
aben wrote:
abraham wrote:Bilo kako bilo ali ljude treba pustiti jer je tako naredio koalicijski partner koji je stranka slicnih svjetonazora. Kratko i jasno.Adz je najveche zlo sta je snaslo DNRH . Problem je sta je alternativa SDP tu negdje, razlika u 100 grama. To je jebeni razlog sta  ste najgora sirotinja u EU. To jos nije nista kolika cete biti. Lopovluk , otvorena kradja i to sve uz osmijeh u lice. Plenkovic  se u proslom mandatue odrekao . koliko 9, 10 ministara. Skoro svi osim Hasanbegovica su otisli da ne uljepsavamo zbog kriminala. Nema prostora na cijelom internetu popisati ostale lopove od 90-te do danas. Puno krachi je popis casnih i neukaljanih. Lopovluk , u to ubrajam sve devijacije koje se eto nazivaju nekako drugaije, je na zalost lijepilo shta drzi tu zlocinacku organizaciju, kao i sestrinsku stranku. Mene osobno chudi, ma lazaem, ne cudi me, skretanje pozornosti i skretanje fokusa nezadovoljstva na Shkoru. Shkoro je sudjelovao 6 mjeseci u politickoj septickoj jami , sta mu ne sluzi na cast. Posuo se pepelom i idemo dalje. Druga velika zamjerka je kao neki pokushaj popravka adz-a. Naivno i glupo. Ne mozes ti popraviti janjicarsku stranku. Mozes staviti koliko hoces ugladjenog egomanijaka i zena tu ali isti je to shrot. Zasto ako vec nije htio koalirati sa Skorom adz nije koalirao sa Raspudichima???? Ma dajte. Zasto je u proslom mandatu kolairao sa istim plus Saucha, Opachicka, Bandich..... Sretan vam put . Gdje???? Muhahahahahaa Kila mozga....
bold je neosporan. ali, kolega, umanjujete njegovu snogu već u sljedećoj rečenici. hdz je zlo i triba ga maknuti. ako te žena tuče, tribo je odjebati bez obzira ča će te sljedeća možda tući i jebati.

uostalon, sdp ni jedina alternativa.
Nisam bash razumio, ako chu posteno. Gdje ja neshto umanjujem. Sdp je manje lopovska stranka. Lopovska josh uvijek ali definitivno manje lopovska od adz. Oni imaju drugi problem koji je politichke prirode dok su u adz pragmatichari. TKzv.janjicari. No u biti isti ih narod bira , tako da je moja misljenje da je razlika u deset deka. Sdp nije apsolutno alternativa. To je nalicje istog shinjela. Kila mozga, jelte.

pokušati ću pojosniti;
svaki put kad se spomene da su u hdz-u lopovi, a u sljedećen dahu da su u sdp-u isti, hdzeovci malo svršu u modunte. biti političar ne znoči uvriditi se na prozivke plebsa i reagirati na njih, nego samo računati na emocijonalne uzroke prilikon odlučivanja, na primjer na status quo bias. jo nis demokrat i mene ni briga za hrvacku politiku, ali un koga je, ne bi smi zanemoriti ove efekte. kad se govori o hdz-u, tribo reći da ga tribo skinuti s vlosti bez obzira oće li na njegovo mesto dojti veći lopovi, mađaroni ili srbi, ki bi naprimjer dokinuli republiku. 

protiv turkov, srbov, mađarov se more boriti, protiv hdza ne more.
Kolega, mislim da nisam , opet, razumio. Nema veze ,da ja pojasnim svoje stajaliste. Naime jedine dvije partije koje imaju organizaiju su adz/sdp. to je bit problema. Nitko drugi ne mozhe nishta osim adzja iz Istre ali oni su ogranicheni na tu regiju. Mislim na ids naravno. Daklem shto se deshava. DP je pocheo sa gradnjom infrastrukture i to ide dosta dobro(kako se cuje) i to je problem. Zato anemija udara po njima. Udarao bi i Gorila Magila ali trenutno je zabavljen u pokushaju da ozivi lesinu. Na to josh dodati anemijin osobni stav koji Skorinu izjavu (u biti idiotsku) da mozhe sa adz ali bez anemije, pokusava ni manje ni vise podvuchi pod terorizam, ponavljam terorizam. Govno samozivo. Dakle ufurao se da je netko terorist ako je osobno protiv njega, mame i ne voli ih valjda. Tu dolazimo do skorinog istochnog grijeha da on u biti nema nishta protiv adzja tj da bi ga on u biti samo malo reformirao. Toliko o tome. Ostalo????? Muahahahahahahaa i zante vech, kila mozga....Da, negdje se mora poceti. DNRH josh nije ni na pochetku. Mozda da pitate Rumunje????

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 13:41

a kaj veli hebrang o mati granicu...veli hebrang da je tuđman matu granicu rekao tada podpredsjedniku vlade 1991...bilo je to ljeto 1991...i bio je nesto zaduzen za izbjeglice uz dr.kostovica...da posjeti sunju...znate di je mate granic otisao a kasnije falsificirao...putni nalog..otisao je u neustad a dr.kostovic u petrinju...da nije bilo drazena budise i luke bebica tuđman bi ga vec tada izbacio iz hrvatske politike...poslije toga ga nije vise slao nigdje na krizna zarista vec su isli gregoric,budisa,kostovic,tomac i predsjednik sam...i sad vam je on glavni savjetnik bilo predsjednika bilo premijera...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by abraham 23/10/2020, 13:58

https://www.vecernji.hr/vijesti/mostovci-odrzali-hitnu-presicu-vlada-ovim-zakonom-zeli-zacepiti-usta-javnosti-i-cenzurirati-medije-1440666

Jebi ga , josh chu poceti za njih drukati.Kila mozga......Potpisujem

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 14:02

na pitanje hebrangu zasto milanovic napada plenkija...on odgovara da on osobno ne misli da je to smo zbog događaja u slovenskoj nego da s epriprema za drugi mandat i njegovo ulagivanje desnici vidi kao taktiku tj ispraznjen prostor od strane plenkovica i hdz-a u koji on sad ulece...mada hebrang misli da se milanovic pretvara kao desnicar da bi na sljedecim izborima osigurao dobar dio glasova za sljedeci mandat...a sto s etice plenkovica i hdz-a...ne vidi namjeru plenkovica da pokusa vratiti bar dio desnih glasova i da nece ulaziti u taj politicki spektar sto je vec nekoliko puta i rekao...on strateski hoce dubinski uci u lijevi politicki prostor koji i je njegovo prirodno politicko izvoriste..pa vidite da mu pljescu lijevi mediji i novinari...oni ne vole hdz ali vole plenkovica...to se vidi po tome sto u prve redove istura kalsicnu ljevicarku ministricu kulture obuljen...plenkovic se sada ne mori sa sdp-om za taj lijevi prostor vec sa koalicijom Mozemo...desila se u hrvatskoj klasicna zamjena teza u politici...sto je jos jedan hrvatski non ses zavrsava hebranbg
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/10/2020, 14:35

pitao sam hebranga sto on misli kako sada razmislja hdzovo clanstvo...o plenkijevoj politici...on koji ima dosta kontakata sa clanovima hdz-a pa i onim u uzem rukovodstvu jednostavno je zbunjeno...takvom njegovom politikom..vecina njih zele da hdz se vrati svom izvornom birackom tijelu na desnom spektru ali boje se sto poduzeti radi osobnih interesa...jer stranacku kadrovsku politiku cvrsto vodi plenki preko dvoje,troje svojih najodanijih ljudi pa se ljudi boje...i tu su za sada nemocni...ne sviđa im se ovo ljevicarenje stranackog vodstva ali ne mogu sto vise poduzeti...također pitao sam hebranga koja je buducnost plenkija na celu hdz-a...hebrang kaze da imaju dvije slike jedna za javnost druga unutar stranacka...plenki s ejako boji ne korona krize nego psoljedica...narocito onih gospodarskih ali i politickih jos vise...sto bi njegov strah moglo i pojacati ili umanjiti i rezultati na lokalnim izborima...zato zurno zeli uci dublje u politicko izborno tijelo ljevice narocito na onim podrucjima gdje ljevica tradicionalno dobro stoji na izborima..a to su u prvom redu zagreb,zagorje,podravina,primorje a manje istra i međimurje gdje je prevelika razlika u korist lijeve i liberalne opcije...no to je dvosjekli mac jer postoji rizik da tu hdz i plenkovic ne uspiju privuci dovoljno glasova a opet mogu izgubiti glasove na onim podrucjima gdje hdz ima svoje vecinsko biracko tjelo...po hebrangu lokalni izbori su oduvijek za hdz bili vrlo vazni u rangu sa parlamentarnim jer se radi ako se ostvare dobri rezultati na lokalnim izborima moze podjeliti veci broj fotelja svojim kadrovima narocito na nizim razinama a koje je bitno izborno tijelo pogotovo na unutar stranackim izborima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics