koja debilčina ovaj haso
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: koja debilčina ovaj haso
....kaze lik koji cak ni sam ne vjeruje u ono sto govori ali eto bubne nesto samo da nesto kaze...i sto kad peljeski most se izgradi?...sto onda?...prlelazit ce s epreko njega kao preko svih mostova...i taj peljeski most je rađen cisto radi turizma koji nam je sada u banini...a kad ce opet biti kao u starim danima...tko zna...prolzit ce pedeset auti dnevno..Eroo wrote:Vas s kraja frustracija tuče i visok ego bez pokrića.vuksadinare wrote:....onda se jave raznorazni plenkijevi trenutni uguznicari(zasto trenutni zato sto takvima pase sef dok ne gura njusku u ono sto oni rade ili ne rade)...koji tvrde 'nije plenki svemoguc'...nije svemoguc...ali niti se bas trudi nesto posebno rjesiti jer mu tako pase...ima jednu pricu za brisel drugu za ovdje trecu za nekog treceg...stjecem dojam da nam premijer trosi um i snagu smisljajuci price danas za sutra...cak mislim d aje smislio pricu i za todorica kad ovaj dobije sve parnice i drzava ce mu morat isplatit ogromnu odstetu...taman dio love sto mu je eu dala..ali bitno da ero stalno lamra o peljeskom mostu koji se radi po principu jedan korak naprijed dva nazad...e da epi fantazira o nekoj sigurnosti..valjda vlastitoj uhjljebnickoj
O politici i vladanju pojma nemate. Još niste shvatili da je politika umjetnost mogućeg.
U ovoj situaciji se bavite stvarima koje s narodom nemaju blage veze.Sram i stid vas bilo.
I da, Pelješki jemilenijski projekat, kojega gradi isključivo Plenkijeva mudrost i znanje
Ito u jeku najveće ekonomske krize ikad.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
da nije taj most dogovoren i ugovoren da s eradi prije korone...sumnjam da bi sad plenki dao dozvolu da se gradi s obzirom na svekoliku jagmu za lovom.....kad ce zrakoplovi ero?..nesto u zadnje vrijeme stala prica o tome...a kolika je bila pompa...treba naci milijardu i pol..aj nasli bi za one izraelske od 600 milja na 24 rate...e moj eroslave....zato i price dozirane po potrebi...i zato kazem da ce sad plenkiju trebati jebacki potezi..peljeski ga nece spasiti...
2015-09-08
...i tesko ce plenki prezvjeti ovaj mandat ako ne napravi prave poteze...jedno su izbori a drugo kad ti masa pocne kucati pod prozorom...meni je covjeka na neki nacin zao...jer mislim da je precjenio svoj kapacitet....uzdajuci se vjecno u neku srecu...sreca ce te pomaziti koi put ali ne svaki put...i zato sad ziheraske price koje se pustaju iz hdz-a..'nije on svemoguc'..'tesko je ispravlajti greske prethodnika'...'ima volje za reformama ali ne maze nas trenutne okolnosti'....'nije dovoljno dva mandata treba i treci'(ovo me podsjeca na hajduk...kad vec peta uprava govori 'trebat ce nam jos 2,3 godine...)...
2015-09-08
..i sto puta ponavljam...nisu plenkiju problem drugi...njegov glavno problem koji ga na kraju moze kostati nalazi se u stranci kojoj je predsjednik...da je prvi mandat na celu hdz-a proveo u oporbi mogao je procistiti stranku imao bi sve vrijeme ovog svijeta...ali vaso ga nije doveo da bude-oporba...nego da ostavi hdz na vlasti ali uz put da nista ne dira i ne mjenja jer u tom slucaju moze pinklec na rame i nazad u brisel...
2015-09-08
ako plenki ima negdje srece...sreca je da je sdp jos veca truba od hdz-a...i da mozgaju deset godina ne mogu pronaci osobu sa karizmom koja bi ozbiljnije ugrozila hdz...li u ovom trenutku ni sdp niti koja druga stranka ni koalcija ne ugrozava toliko plenkija i hdz koliko-vrijeme i problemi koji s enagomilavaju...to ce presuditi kako je najavljeno buducnost i plenkija i hdz-a..budu s euvlacili i dalje u svoju ljusturu i zamarali i sebe i druge pricama o kojekavim ekstremizmima,nesrecama,pehovima,aferama...a ne posvetili se 100% rjesavanju svih gorucih problema jednostavno ce izgorjeti... goruci proces je vec uvelike poceo...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ako plenki ima negdje srece...sreca je da je sdp jos veca truba od hdz-a...i da mozgaju deset godina ne mogu pronaci osobu sa karizmom koja bi ozbiljnije ugrozila hdz...li u ovom trenutku ni sdp niti koja druga stranka ni koalcija ne ugrozava toliko plenkija i hdz koliko-vrijeme i problemi koji s enagomilavaju...to ce presuditi kako je najavljeno buducnost i plenkija i hdz-a..budu s euvlacili i dalje u svoju ljusturu i zamarali i sebe i druge pricama o kojekavim ekstremizmima,nesrecama,pehovima,aferama...a ne posvetili se 100% rjesavanju svih gorucih problema jednostavno ce izgorjeti... goruci proces je vec uvelike poceo...
dobro , aj ok ,, to je znak da puk sazrijeva ,,, nekako ka smokva u sibiru
mi hrvati smo nakalemljeni na nešto što je degenerativno ,,,na socijalizam
dok svi ne prođemo katarzu za to ,,,,,jok nema izlaza
vladajući su najmanje bitni ,, oni su samo gruba slika nas
sva stoka koja je glasovala za hdz ima materijalne benifite ,,,,i to je to
i to bi bilo ok da su to benifiti za realne stekovine ,,, al to su benifiti za privatizaciju , naplatu domoljublja , lažne diplome
pa vidi epikura ,,,ko bi normalan tom majmunu rasističkom dao da završi osnovnu
Guest- Guest
Pozvala je i Hasanbegovića da svoje birače pozove da se ograde od napada na Markovu trgu.
mnogo si dopuštaju ovi adezeovci i ovaj artefakt inteligencije kojoj je petrokraka na neboderu kultura
mnogo si dopuštaju ovi adezeovci i ovaj artefakt inteligencije kojoj je petrokraka na neboderu kultura
2014-04-14
...gledaj hdzovci na celu sa premijerom bi najradije danas podjelili odgovornost po sistemu..'zasto meni po glavi kad moze i po tebi'...dakle oni bi da svi djele krivicu za to sto plenkijeva politika ne ubire najvecim djelom ploda a htjeli bi vladati a da ih nitko nista ne pita i poziva na odgovornost a ako ih se poziva onda pubertetski napadaju..'pa lupajte i po oporbi'...me'n se cini da dobar dio hdzovaca ne kuzi ili ne zeli kuziti da tko obnasa vlast da je i najodogovorniji...ali ne..sad bi oni politiku podjeljene odgovornosti..n_razbojnik wrote:Pozvala je i Hasanbegovića da svoje birače pozove da se ograde od napada na Markovu trgu.
mnogo si dopuštaju ovi adezeovci i ovaj artifekt inteligencije kojoj je petrokraka na neboderu kultura
2015-09-08
....po meni ili novi izbori ili jednostavno totalni reset plenkija i hdz-a koji trebaju u sto kracem roku napravitidv,tri dobra poteza koja bi koliko toliko umirila pucanstvo i javnost..ali u to bas puno ne vjerujem...nema kadrova za to...ide s epo sistemu...drz se za kraj stapa pa dokle ide
2015-09-08
yebe se meni za za hdzovce nego ova tuka direktno tvrdi da su Hasini birači pucali, a hase se kao neki faraon ima ograđivati ili ispričavati...hoće li se glasači adezea ogradit od kriminala ili to po defaultu ide sa članskom kilo pepela
2014-04-14
darth_vader likes this post
Hasanče je i Tuđana mrzio...kao islamist je stvarno problmatičan..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a i nosi tregereepikur37 wrote:Hasanče je i Tuđana mrzio...kao islamist je stvarno problmatičan..
2014-04-14
n_razbojnik wrote:a i nosi tregereepikur37 wrote:Hasanče je i Tuđana mrzio...kao islamist je stvarno problmatičan..
to je ok.
2015-08-06
pa o tom pricam...o podjeljenoj odgovornosti...zasto mi kad mozete i vi....zasto pucati po plenkiju mozete pucati i prema škori,hasetu,zokiju,raspudicu,bulju,grbinu...i zato hdzovci uopce nemaju rjesenja za ovu krizu...da imaju bavili bi s eovim događajem jedan dan i kljucaj..ovako dobro doslo plenkiju i drustvu d acvile danima i ne cine nista jer ni ne mogu nista uciniti ali ako ne mogu nsita uciniti da poboljsaju zivot,srezaju koronu onda ajmo od sbe praviti vjecne zrtve...kme kmen_razbojnik wrote:yebe se meni za za hdzovce nego ova tuka direktno tvrdi da su Hasini birači pucali, a hase se kao neki faraon ima ograđivati ili ispričavati...hoće li se glasači adezea ogradit od kriminala ili to po defaultu ide sa članskom kilo pepela
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa o tom pricam...o podjeljenoj odgovornosti...zasto mi kad mozete i vi....zasto pucati po plenkiju mozete pucati i prema škori,hasetu,zokiju,raspudicu,bulju,grbinu...i zato hdzovci uopce nemaju rjesenja za ovu krizu...da imaju bavili bi s eovim događajem jedan dan i kljucaj..ovako dobro doslo plenkiju i drustvu d acvile danima i ne cine nista jer ni ne mogu nista uciniti ali ako ne mogu nsita uciniti da poboljsaju zivot,srezaju koronu onda ajmo od sbe praviti vjecne zrtve...kme kmen_razbojnik wrote:yebe se meni za za hdzovce nego ova tuka direktno tvrdi da su Hasini birači pucali, a hase se kao neki faraon ima ograđivati ili ispričavati...hoće li se glasači adezea ogradit od kriminala ili to po defaultu ide sa članskom kilo pepela
nema kme, nego se vi hasančetovi morate vratiti u ustavni okvir...oružana pobuna, pozivanje na linč premijera, prijetnje i terorizam nisu dozvoljeni.
Shvatite to!
2015-08-06
decko upravo hdzovci i plenki su izasli van ustavnog okvira prebiruci po krvnim zrncima škorine supruge u kampanji i doslovno pozivajuci na linc...nema vise povratka...netko mora poloziti racun i casno se povuci..ako nije u stanju drzati sigurnost u drustvu...i u drzaviepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa o tom pricam...o podjeljenoj odgovornosti...zasto mi kad mozete i vi....zasto pucati po plenkiju mozete pucati i prema škori,hasetu,zokiju,raspudicu,bulju,grbinu...i zato hdzovci uopce nemaju rjesenja za ovu krizu...da imaju bavili bi s eovim događajem jedan dan i kljucaj..ovako dobro doslo plenkiju i drustvu d acvile danima i ne cine nista jer ni ne mogu nista uciniti ali ako ne mogu nsita uciniti da poboljsaju zivot,srezaju koronu onda ajmo od sbe praviti vjecne zrtve...kme kmen_razbojnik wrote:yebe se meni za za hdzovce nego ova tuka direktno tvrdi da su Hasini birači pucali, a hase se kao neki faraon ima ograđivati ili ispričavati...hoće li se glasači adezea ogradit od kriminala ili to po defaultu ide sa članskom kilo pepela
nema kme, nego se vi hasančetovi morate vratiti u ustavni okvir...oružana pobuna, pozivanje na linč premijera, prijetnje i terorizam nisu dozvoljeni.
Shvatite to!
2015-09-08
...isto nije u redu bilo od zokija da broji krvna zrnca plenkijevoj mami parafrazirajuci 'mama lekarka'...ako je aludirao na to da plenkijevi su igrali dvojaku i sumnjivu ulogu za vrijeme domovinskog rata....tata na jendoj strani mama na drugoj strani pa ko pobjedi ima opravdanje u onom drugom..
2015-09-08
...dobro je rekao nekidan olujic da su mnogi u hrvatskoj od osoba iz javnosti,politike,intelektualnih krugova '90 i '91 bili raspoređeni na vise strana i igrali na soluciju ko pobjedi ja nisam potpuni gubitnik imajuci u rukama kakvo takvo osiguranje...zato je i plenkijeva mama zadrzala u vojnoj jna bolnici u dubravi do samog kraja kada je jna napustala zagreb onda je ona presla na ovu stranu...hebrang tvrdi da su je zvali nekoliko puta da pređe na nasu stranu nije presla...kasnije je bilo pravdanje da kao iz nekih humanih razloga nije mogla napustiti...pa je ostala lijeciti neprijatelsjke vojnike,rezerviste,cetnike koga god su ovi helikopterima dovozili i odvozili iz te bolnice..
2015-09-08
vuksadinare wrote:.ako nije u stanju drzati sigurnost u drustvu...i u drzaviepikur37 wrote:vuksadinare wrote:pa o tom pricam...o podjeljenoj odgovornosti...zasto mi kad mozete i vi....zasto pucati po plenkiju mozete pucati i prema škori,hasetu,zokiju,raspudicu,bulju,grbinu...i zato hdzovci uopce nemaju rjesenja za ovu krizu...da imaju bavili bi s eovim događajem jedan dan i kljucaj..ovako dobro doslo plenkiju i drustvu d acvile danima i ne cine nista jer ni ne mogu nista uciniti ali ako ne mogu nsita uciniti da poboljsaju zivot,srezaju koronu onda ajmo od sbe praviti vjecne zrtve...kme kmen_razbojnik wrote:yebe se meni za za hdzovce nego ova tuka direktno tvrdi da su Hasini birači pucali, a hase se kao neki faraon ima ograđivati ili ispričavati...hoće li se glasači adezea ogradit od kriminala ili to po defaultu ide sa članskom kilo pepela
Shvatite to!
pa jeste, evo policija je krenula u izvide i praćenje huškača
2015-08-06
I pod miškom šeta sa beogradskim Ninom.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:a i nosi tregereepikur37 wrote:Hasanče je i Tuđana mrzio...kao islamist je stvarno problmatičan..
to je ok.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pero zlatar je bio upamcen da je setao po beogradu a pod miskom imao zagrebacku arenujastreb wrote:I pod miškom šeta sa beogradskim Ninom.epikur37 wrote:n_razbojnik wrote:a i nosi tregereepikur37 wrote:Hasanče je i Tuđana mrzio...kao islamist je stvarno problmatičan..
to je ok.
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» '' ODLUKA KOJA JE ZGROZILA KINU Hoće li im se ovaj potez obiti o glavu? ''
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Jedina koja će biti kažnjena je liječnica koja je pomogla Gabrijelu?
» ''Sraz dvije Hrvatske - jedne koja je virtualno-lažna nasuprot one druge koja radi i glasa''
» STIGLI DETALJNI PODACI O OVOGODIŠNJOJ TURISTIČKOJ SEZONI Gosti su dolazili iz više od 70 država, evo koja je apsolutni broj 1, a koja je na začelju
Page 3 of 4