Upucan policajac na Markovom trgu
Page 5 of 27
Page 5 of 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Re: Upucan policajac na Markovom trgu
laušić demantira plenkovica i bozinovica i tvrdi da se bez problema moze stiti markov trg
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napadac-je-vjerojatno-vuk-samotnjak-indikativno-je-da-je-ispalio-i-rafal-prema-zgradi-sabora-15024651
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napadac-je-vjerojatno-vuk-samotnjak-indikativno-je-da-je-ispalio-i-rafal-prema-zgradi-sabora-15024651
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
sorry plenki i bozinovicu ja vise vjerujem lausicu kao strucnoj i iskusnoj osobi nego vama..kojima svaki diletant moze napisati da se markov trg ne moze bas zastiti..
2015-09-08
...dakle dolzimo do zakljucka da vlast zeli ustedjeti lovu cak na vlastitoj sigurnosti...
2015-09-08
Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.
Piše : Dosta mu je prijevara i gaženja ljudskih vrijednosti.
To ti je to.
To ti je to.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
Očigledno balavac neki prošvikali. Moguće ga neka sintetika uzela, da je netko imao sistematične namjere, barem je Markov trg pun kapitalaca, veze s vezom ovo nema... a i ja se pitam kome treba riskranje glave i to još bez pancirke za cca 4000 kn....
darth_vader-
2014-04-17
Kalaš i sintetika ne idu zajednojasambrend wrote:RayMabus wrote:To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
Očigledno balavac neki prošvikali. Moguće ga neka sintetika uzela, da je netko imao sistematične namjere, barem je Markov trg pun kapitalaca, veze s vezom ovo nema... a i ja se pitam kome treba riskranje glave i to još bez pancirke za cca 4000 kn....
svaka mu u raju dala....njegov pucanj je napravio svoje...ovima je napunio gace...samo zao mi policajca...ali kad si u rastrojstvu i dođes na cilj tamo ti svatko postane cilj narocito uniformirana osoba..ovaj c ena kraju postati heroj kao i ovaj zavadlav u splituRayMabus wrote:Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.
To ti je to.
2015-09-08
Pa nek traže veće plaće. Ja podržavam da se njima daju veće plaće. Bolje da oni dobiju iz proračuna koji ipak nešto i rade nego politički dovedeni niškoristl na izmišljene funkcije koji ne rade ništa a po desetak tisuća kuna mjesečno primaju.jasambrend wrote:RayMabus wrote:To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
2014-04-11
Pa nek traže veće plaće. Ja podržavam da se njima daju veće plaće. Bolje da oni dobiju iz proračuna koji ipak nešto i rade nego politički dovedeni niškoristl na izmišljene funkcije koji ne rade ništa a po desetak tisuća kuna mjesečno primaju.jasambrend wrote:RayMabus wrote:To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
2014-04-11
a evo izgleda da si u pravu... dečko se oglasio nakon što je obavio što je imao za obaviti.... "dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti"kic wrote:michaellcmacha wrote:taj sustav imamo 20 godina u kontinuitetu, prije tog se tvrdilo da je također bila dvostruka država... znači li to da kasno paimo kad nam treba 30 godina da napadnemo policajca ispred zgrade vlade...kic wrote:michaellcmacha wrote:Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....kic wrote:michaellcmacha wrote:zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
gdje da krenemo s listom?
glave su se skidale za puno manje stvari
kad vlast izgradi sustav dvostruke države, jednih pravila za njih, a drugih za narod-
to se ima pravo rušiti.
ne pozivam na nasilje, ali očito je da se kradu referendumi, da je izvršna vlast previše narasla i pokriva sudstvo i da je sabor samo loš igrokaz i da se odluke donose u nekom noćnim konobama-
sve ovo jako loše stoji, ljudi u tim policijskim odorama rade za plaćice štiteći sav taj proces općeg osiromašivanja i nemoralne vlasti-
2015-08-08
gledam plenkija..vidi mu se jebeni strah....zato kazem kukavica ostaje kukavica...ako pocini prvo kukavicko djelo ili nedjelo pocinit ce ih i dalje...gledam snimku tuđmana nakon raketiranja banskih dvora...gdje je izbjegao za dlaku smrt..ne vidi s estrah bar ne vanjski ali vidi se ostra njegova poruka...a ovaj plenkonja sam sto ne zacvili
2015-09-08
mislim da nije odrađeno kao upozorenjevuksadinare wrote:bormes...nakon ovog ce se mnogima gace stisnuti koji pohode i rade na markovom trgu...ovo mi djeluje kao upozorenje
nego odlučan čin iz stanja u koje je osoba dovedena
pri tom mislim da osoba nije dovedena u poremećeno stanje psihe nego poremećeno stanje života u društvu gdje ga je stjerala društveno politička politika ove zemlje
svakako će se povećati broj ovakvih i daleko gorih slučajeva
prije sam mislila da će to činiti stranci
gore je nego što se moglo naslutiti
u svakom slučaju ovo će dovesti u konačnici do promjene vlasti koja će iz temelja mijenjati sve
2014-04-16
pogodio longi, Škorin SSovac
2014-04-15
mutava baštarda wrote:Kalaš i sintetika ne idu zajednojasambrend wrote:RayMabus wrote:To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
Moguće, srećom nisam baš upoznat s detaljima...22 godine, nisi ni živit počeja, a već toliko ogorčen na sustav, a onda ideš u juriš na vršnjaka prašinara koji isto nije ima baš sriće u životu...niđe veze...
darth_vader-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:a evo izgleda da si u pravu... dečko se oglasio nakon što je obavio što je imao za obaviti.... "dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti"kic wrote:michaellcmacha wrote:taj sustav imamo 20 godina u kontinuitetu, prije tog se tvrdilo da je također bila dvostruka država... znači li to da kasno paimo kad nam treba 30 godina da napadnemo policajca ispred zgrade vlade...kic wrote:michaellcmacha wrote:Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....kic wrote:michaellcmacha wrote:zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
gdje da krenemo s listom?
glave su se skidale za puno manje stvari
kad vlast izgradi sustav dvostruke države, jednih pravila za njih, a drugih za narod-
to se ima pravo rušiti.
ne pozivam na nasilje, ali očito je da se kradu referendumi, da je izvršna vlast previše narasla i pokriva sudstvo i da je sabor samo loš igrokaz i da se odluke donose u nekom noćnim konobama-
sve ovo jako loše stoji, ljudi u tim policijskim odorama rade za plaćice štiteći sav taj proces općeg osiromašivanja i nemoralne vlasti-
žao mi je miha, nitko ovdje ne govori da treba napadat policajce isl-
ali ova vlast prelazi točku trpljivosti.
vuksadinare wrote:svaka mu u raju dala....njegov pucanj je napravio svoje...ovima je napunio gace...samo zao mi policajca...ali kad si u rastrojstvu i dođes na cilj tamo ti svatko postane cilj narocito uniformirana osoba..ovaj c ena kraju postati heroj kao i ovaj zavadlav u splituRayMabus wrote:Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.
To ti je to.
cime se ti pucas jebote
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Meni nije ža policajca. Nije to policajac za droge il tako šta. To mu je opisu posla čim je zaštitar ovih na vlasti. Drago mi je da ga nije ubija jer bi zvučalo lloše al mi ga nije žao.vuksadinare wrote:svaka mu u raju dala....njegov pucanj je napravio svoje...ovima je napunio gace...samo zao mi policajca...ali kad si u rastrojstvu i dođes na cilj tamo ti svatko postane cilj narocito uniformirana osoba..ovaj c ena kraju postati heroj kao i ovaj zavadlav u splituRayMabus wrote:Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.
To ti je to.
2014-04-11
Garant Škori.sad će opet uteć u inozemstvo.vuksadinare wrote:evo dam ruku..komu se prvom guza stisla...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
plenki:'amo mi ća ovdi postalo prevruće naci cemo i drugdje tijelo da paratiziramo'
2015-09-08
Eto , ogorčen je , puca je iz ogorčenosti i na zgradu Sabora šaljući im poruku
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napadac-je-vjerojatno-vuk-samotnjak-indikativno-je-da-je-ispalio-i-rafal-prema-zgradi-sabora-15024651
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napadac-je-vjerojatno-vuk-samotnjak-indikativno-je-da-je-ispalio-i-rafal-prema-zgradi-sabora-15024651
2014-04-11
Page 5 of 27 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27
Similar topics
» Konačno solidarnost:Velik prosvjed branitelja i blokiranih,ovršenih na Markovom trgu 2.5.2017'
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
» Neradnička klasa u obrani privilegija, ili zašto nije bilo specijalaca na markovom trgu
» Medved: Sve ukazuje da je meta napada na Markovom trgu bio osobno premijer Kenwood Kenon
» Božidar Alić u 'punoj ratnoj spremi' na Markovom trgu urlao: Bez lustracije nema Kroacije!
» Još jedan crnac upucan...
Page 5 of 27