ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Upucan policajac na Markovom trgu

Page 5 of 27 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27  Next

Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 5 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:48

laušić demantira plenkovica i bozinovica i tvrdi da se bez problema moze stiti markov trg

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napadac-je-vjerojatno-vuk-samotnjak-indikativno-je-da-je-ispalio-i-rafal-prema-zgradi-sabora-15024651

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Upucan policajac na Markovom trgu - Page 5 Empty Re: Upucan policajac na Markovom trgu

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:49

sorry plenki i bozinovicu ja vise vjerujem lausicu kao strucnoj i iskusnoj osobi nego vama..kojima svaki diletant moze napisati da se markov trg ne moze bas zastiti.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:50

...dakle dolzimo do zakljucka da vlast zeli ustedjeti lovu cak na vlastitoj sigurnosti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 11:51

Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.

Piše : Dosta mu je prijevara i gaženja ljudskih vrijednosti.

To ti je to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader 12/10/2020, 11:51

RayMabus wrote:
jasambrend wrote:Pa di baš policajca?
To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.

Očigledno balavac neki prošvikali. Moguće ga neka sintetika uzela, da je netko imao sistematične namjere, barem je Markov trg pun kapitalaca, veze s vezom ovo nema... a i ja se pitam kome treba riskranje glave i to još bez pancirke za cca 4000 kn....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 12/10/2020, 11:53

jasambrend wrote:
RayMabus wrote:
To mu je u opisu posla. Ako mu se ne sviđa taj rizik koji taj posal nosi neka ga ne radi.

Očigledno balavac neki prošvikali. Moguće ga neka sintetika uzela, da je netko imao sistematične namjere, barem je Markov trg pun kapitalaca, veze s vezom ovo nema... a i ja se pitam kome treba riskranje glave i to još bez pancirke za cca 4000 kn....
Kalaš i sintetika ne idu zajedno

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:54

RayMabus wrote:Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.

To ti je to.
svaka mu u raju dala....njegov pucanj je napravio svoje...ovima je napunio gace...samo zao mi policajca...ali kad si u rastrojstvu i dođes na cilj tamo ti svatko postane cilj narocito uniformirana osoba..ovaj c ena kraju postati heroj kao i ovaj zavadlav u splitu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 11:56

jasambrend wrote:
RayMabus wrote:

Pa nek traže veće plaće. Ja podržavam da se njima daju veće plaće. Bolje da oni dobiju iz proračuna koji ipak nešto i rade nego politički dovedeni niškoristl na izmišljene funkcije koji ne rade ništa a po desetak tisuća kuna mjesečno primaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 11:56

jasambrend wrote:
RayMabus wrote:

Pa nek traže veće plaće. Ja podržavam da se njima daju veće plaće. Bolje da oni dobiju iz proračuna koji ipak nešto i rade nego politički dovedeni niškoristl na izmišljene funkcije koji ne rade ništa a po desetak tisuća kuna mjesečno primaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 12/10/2020, 11:56

kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....

gdje da krenemo s listom?

glave su se skidale za puno manje stvari
Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....

kad vlast izgradi sustav dvostruke države, jednih pravila za njih, a drugih za narod-

to se ima pravo rušiti.
taj sustav imamo 20 godina u kontinuitetu, prije tog se tvrdilo da je također bila dvostruka država... znači li to da kasno paimo kad nam treba 30 godina da napadnemo policajca ispred zgrade vlade...

ne pozivam na nasilje, ali očito je da se kradu referendumi, da je izvršna vlast previše narasla i pokriva sudstvo i da je sabor samo loš igrokaz i da se odluke donose u nekom noćnim konobama-

sve ovo jako loše stoji, ljudi u tim policijskim odorama rade za plaćice štiteći sav taj proces općeg osiromašivanja i nemoralne vlasti-
a evo izgleda da si u pravu... dečko se oglasio nakon što je obavio što je imao za obaviti.... "dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti"

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 11:57

gledam plenkija..vidi mu se jebeni strah....zato kazem kukavica ostaje kukavica...ako pocini prvo kukavicko djelo ili nedjelo pocinit ce ih i dalje...gledam snimku tuđmana nakon raketiranja banskih dvora...gdje je izbjegao za dlaku smrt..ne vidi s estrah bar ne vanjski ali vidi se ostra njegova poruka...a ovaj plenkonja sam sto ne zacvili
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by immortal 12/10/2020, 11:57

vuksadinare wrote:bormes...nakon ovog ce se mnogima gace stisnuti koji pohode i rade na markovom trgu...ovo mi djeluje kao upozorenje
mislim da nije odrađeno kao upozorenje
nego odlučan čin iz stanja u koje je osoba dovedena 
pri tom mislim da osoba nije dovedena u poremećeno stanje psihe nego poremećeno stanje života u društvu gdje ga je stjerala društveno politička politika ove zemlje
svakako će se povećati broj ovakvih i daleko gorih slučajeva
prije sam mislila da će to činiti stranci
gore je nego što se moglo naslutiti
u svakom slučaju ovo će dovesti u konačnici do promjene vlasti koja će iz temelja mijenjati sve

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 12/10/2020, 11:57

pogodio longi, Škorin SSovac

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 12/10/2020, 11:57

mutava baštarda wrote:
jasambrend wrote:
RayMabus wrote:

Kalaš i sintetika ne idu zajedno

Moguće, srećom nisam baš upoznat s detaljima...22 godine, nisi ni živit počeja, a već toliko ogorčen na sustav, a onda ideš u juriš na vršnjaka prašinara koji isto nije ima baš sriće u životu...niđe veze...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 12/10/2020, 11:57

michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
kic wrote:
michaellcmacha wrote:
RayMabus wrote:Pomračenje uma. Al nije ni čudo kakva nam je država. Bilo je pitanje vremena kad će netko krenit kalašem ili bombom na Markov trg.
zašto bi to bilo pitanje vremena, što se to s državne razine sprovodi da bi ljude nagnalo da krenu sa oružjem na vlast... ok to bi se moglo očekivati od yode ili od neke cajke kojima su u ovom trenutku prihodi upitni a oni revolucionarno indoktrinirani, ali obični građani nemaju niti razloga niti povoda da bi kretali u takve akcije....

gdje da krenemo s listom?

glave su se skidale za puno manje stvari
Kic, aj stavi nekoliko razloga zašto bi obični građani uzeli oružje u ruke i krenuli napadat vlast....

kad vlast izgradi sustav dvostruke države, jednih pravila za njih, a drugih za narod-

to se ima pravo rušiti.
taj sustav imamo 20 godina u kontinuitetu, prije tog se tvrdilo da je također bila dvostruka država... znači li to da kasno paimo kad nam treba 30 godina da napadnemo policajca ispred zgrade vlade...

ne pozivam na nasilje, ali očito je da se kradu referendumi, da je izvršna vlast previše narasla i pokriva sudstvo i da je sabor samo loš igrokaz i da se odluke donose u nekom noćnim konobama-

sve ovo jako loše stoji, ljudi u tim policijskim odorama rade za plaćice štiteći sav taj proces općeg osiromašivanja i nemoralne vlasti-
a evo izgleda da si u pravu... dečko se oglasio nakon što je obavio što je imao za obaviti.... "dosta je bilo prevara i bezobzirnog gaženja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti"

žao mi je miha, nitko ovdje ne govori da treba napadat policajce isl-

ali ova vlast prelazi točku trpljivosti.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by prckov 12/10/2020, 11:59

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:Napadač ostavio poruku na Facebooku nakon napada dakle netom prije vlastitog samoubojstva.

To ti je to.
svaka mu u raju dala....njegov pucanj je napravio svoje...ovima je napunio gace...samo zao mi policajca...ali kad si u rastrojstvu i dođes na cilj tamo ti svatko postane cilj narocito uniformirana osoba..ovaj c ena kraju postati heroj kao i ovaj zavadlav u splitu

cime se ti pucas jebote
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 12:01

vuksadinare wrote:

To ti je to.
Meni nije ža policajca. Nije to policajac za droge il tako šta. To mu je opisu posla čim je zaštitar ovih na vlasti. Drago mi je da ga nije ubija jer bi zvučalo lloše al mi ga nije žao.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 12/10/2020, 12:04

vuksadinare wrote:evo dam ruku..komu se prvom guza stisla...
Garant Škori.sad će opet uteć u inozemstvo.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 12:07

plenki:'amo mi ća ovdi postalo prevruće naci cemo i drugdje tijelo da paratiziramo' :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/10/2020, 12:08

Eto , ogorčen je , puca je iz ogorčenosti i na zgradu Sabora šaljući im poruku

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/napadac-je-vjerojatno-vuk-samotnjak-indikativno-je-da-je-ispalio-i-rafal-prema-zgradi-sabora-15024651
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/10/2020, 12:10

bi'žmo đava uš'a u narod :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 27 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 27  Next

Back to top

- Similar topics